fbpx

Jumbo treinkaartjes: met spaarmunten vanaf € 22,50 euro

Na de bekende Albert Heijn-treinkaartjes (op dit moment niet beschikbaar), hebben we nu ook Jumbo-treinkaartjes. Bij de Jumbo-treinkaartjes werkt het allemaal net iets anders. Dit treinkaartje kun je kopen vanaf 22,50 euro. Tenminste, als je eerder kortingsmuntjes bij deze supermarkt hebt gespaard. Anders betaal je 25 euro. Inbegrepen is niet alleen een treinkaartje (dagretour), maar ook een lunch bij La Place.

In april en mei was het met kortingsmuntjes al mogelijk om voor 17,50 euro een treinkaartje bij Jumbo te kopen. Dat kan inmiddels niet meer. Nu kan je per treinkaartje maximaal één kortingsmuntje gebruiken. De kortingsmuntjes kon je verzamelen t/m 2 mei 2017. Die muntjes kan je gebruiken voor een dagje weg met korting, maar ook voor een treinkaartje met korting. Heb je dat niet gedaan? Dan kun je ook het Jumbo treinkaartje kopen, maar betaal je 25 euro. Met een kortingsmuntje betaal je 22,50 euro.

Waar koop ik een Jumbo-treinkaartje?

Je kunt de Jumbo-treinkaartjes niet in de supermarkt kopen. De kortingsmuntjes kun je hier omwisselen voor een goedkoop treinkaartje. Heb je geen kortingsmuntjes? Dan kun je het dagretour op dezelfde pagina zonder kortingsmuntjes kopen voor 25 euro. Na aankoop krijg je een vouchercode in je e-mail. Deze code wissel je voordat je gaat reizen in op ns.nl. Bij het inwisselen kies je een reisdatum, een traject en geef je op wie er gaat reizen. Na het verzilveren van de couponcode hoef je het treinkaartje alleen nog maar uit te printen – en de voucher voor de lunch bij La Place natuurlijk ook.

Welke voorwaarden zitten er nog meer aan deze treinactie?

Op maandag t/m vrijdag mag je alleen na 9:00 uur reizen. Op zaterdag en zondag mag je de hele dag op pad. Formeel geldt de actie niet op feestdagen. Dat is omdat La Place dan niet of met beperkte capaciteit geopend is. Zoals gebruikelijk mag je met goedkope treinkaartjes geen gebruik maken van de Thalys. Als je gebruik wilt maken van de Intercity Direct of de ICE dan moet je een toeslag betalen. Bij de Intercity Direct hoef je alleen een toeslag te betalen als je reist tussen Schiphol en Rotterdam vv. Heb je geen zin om een extra toeslag te moeten betalen? Geen probleem: je kunt ook de reguliere trein nemen. Die doet er wel wat langer over.Verder is het goed om te weten dat dit niet een NS Dagkaart is, maar een dagretour met korting. Op deze pagina lees je meer over het verschil tussen een dagkaart en een dagretour. In het kort komt het hier op neer: bij een dagretour moet je bij het verzilveren aangeven tussen welke twee stations je gaat reizen. Je mag dan niet buiten dat traject komen. Bij een dagkaart mag je kriskras door Nederland reizen. Je treinkaartje is trouwens ook geldig bij Arriva, Syntus, Connexxion en Breng (maar wel alleen in de trein).

Is dit Jumbo-treinkaartje het goedkoopst voor mij?

Wil je zeker weten of dit treinkaartje het goedkoopst voor je is? Dan kun je ook onze prijsvergelijker gebruiken. Daarin wordt het treinkaartje van La Place voor 25 euro getoond. Dit omdat wij niet weten of je wel of geen boodschappen bij de Jumbo doet. We verwachten dat de komende periode ook weer nieuwe aanbiedingen gaan komen. Download de app Treinkaartjes in de Android Play Store of in de Apple Store als je op de hoogte wil blijven van nieuwe treinacties. Dat kan ook via onze gratis nieuwsbrief.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 4 april en is op 18 april aangepast. Aanvankelijk meldde Jumbo dat het treinkaartje alleen vrijdag t/m zondag te gebruiken was. Dat is later gewijzigd. 

0 0 stemmen
Artikel waardering
12 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Spoordaafje Spoordaaf
7 jaren geleden

De Jumbo-actie kan wel lonend zijn. Je verdient er sowieso geld mee, omdat de prijzen daar doorsnee lager liggen dan bij Albert-Heijn, onder dat je ervoor een Bonus-kaart nodig hebt (alleen als een Bonus-aanbieding goedkoper is, ga ik naar voor deze artikelen naar AH. Als ik van de Jumbo terug naar huis fiets, kom ik ook langs AH). Bovendien zijn groenten en fruit bij de Jumbo veel beter van kwaliteit dan bij Appie. Als je daarbij ook de simpele vraag beantwoordt, “reis ik op vrijdag? Ja of nee?” dan heb je al een hele goede vergelijking.

Gareth
7 jaren geleden

Ik denk vanwege de recente aanpassing, maar nu leest het raar: “alleen plaats vinden op maandag t/m zondag”. Misschien het origineel bijzetten of iets dergelijks? Zijn jullie nu wel enthousiast over deze aanbieding btw? (de zin erna)

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Gareth

Ja, moet ik nog aanpassen. Te snel gedaan. Aanvankelijk was het alleen vrijdag t/m zondag. Dat snel wel aangepast, maar in de snelheid niet goed de tekst doorgelopen. Dank.

Ingeborg van Dartel
7 jaren geleden

Dag, Ik zie bij de voorwaarden van het Jumbo treinkaartje niks over feestdagen staan. Maar als ik het eenmaal betaald heb en ik print het uit, dan staat er dat je het niet tijdens feestdagen mag gebruiken! En laat ik nu net op donderdag met Hemelvaart met de trein weg willen……
Kan ik het bedrag retour ontvangen?

Ingeborg van Dartel
7 jaren geleden
Antwoord aan  Ingeborg van Dartel

Zojuist contact gehad met Treinreiziger.nl. Het geldt gelukkig alleen voor de lunch bij La Place, niet voor het treinkaartje zelf. Aangezien ik deze kon verzilveren bij de NS, is dit dus wel geldig morgen. Gelukkig!

Hildebrand
7 jaren geleden
Antwoord aan  Ingeborg van Dartel

Klopt helemaal.

janneke
6 jaren geleden

treinkaartje gekocht via jumbo nu is deze niet te verzilveren dus zo naar de ns met de ticket die ik heb uitgeprind daar aangekomen wordt e
r beweerd dat het geen geldige ticket is ..fijn als je het niet op de pc kunt verzilveren duur treinritje nu.
misschien toch de site van jumbo en ns aanpassen.

Hildebrand
6 jaren geleden
Antwoord aan  janneke

Het moet inderdaad altijd verzilverd worden. Als dat niet lukt, contact opnemen met de NS Klantenservice. Op wek punt zou er aanpassing nodig zijn? Bij ons staat in elk geval duidelijk aangegeven dat het verzilverd moet worden.

o van der vorm
6 jaren geleden

treinticket dagje maastricht inclusief lunch bij la place geboekt voor 31 mei 2017. kom in maastricht aan en wil de lunch gebruiken.is er geen la place in maastricht. waarom wordt dit dan toch aangeboden.de lunch van Laplace heeft een bepaalde waarde.die zit in de prijs van het ticket.ik wil graag de waarde van de lunch terug ontvangen.

saskia
6 jaren geleden

ik heb deze actie gekocht en mijn treinkaartje verzilverd. Maar ik zie geen La Place erbij? En de prijs op het ticket is 19.90 terwijl ik 25 euro heb betaald! Hoe zit dit?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  saskia

Die prijs op het treinkaartje kan wel vaker afwijken. Dan wordt kennelijk 19.90 euro voor het treinkaartje gerekend, en de rest voor het La Place deel. Ik heb zelf deze aanbieding niet gekocht. Als deze bij Spoordeelwinkel wordt verkocht, dan zit de La Place Voucher standaard in de eerste bevestigingsmail, en volgt het treinkaartje bij het verzilveren in een losse mail. Zou dat ook hier van toepassing kunnen zijn? Anders even contact opnemen via dagjeuitactie@qup.eu. Dat e-mailadres heb ik hier gevonden: https://dagjeuitactie.nl/veelgestelde-vragen

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden

(of: dagjeuitactie@mrticket.nl, dat is mij niet helemaal duidelijk.)