fbpx

Gratis openbaar vervoer tijdens Pasen bij Arriva regio Dordrecht

Met de actie “Kies eieren voor uw geld” wil Arriva de voordelen en het gemak van het openbaar vervoer promoten bij haar reizigers. Tijdens de komende paasdagen kan daarom iedereen gratis met de bus reizen in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Deze paasactie geldt op zondag 4 en maandag 5 april op alle bustrajecten in de genoemde regio, met uitzondering van de Belbus. Gratis reizen op de buslijnen 165 en 166 geldt uitsluitend met vertrek uit Dordrecht tot de halte Dordrecht Kiltunnel.

Deze openbaar vervoer actie wordt bekend gemaakt op de website van Arriva, op de TFT-schermen in de bussen en door een advertentie in de regionale kranten. Reizigers ontvangen in de loop naar en tijdens de paasdagen via de buschauffeurs een ‘Paasgroet’ met daarop de vermelding van gratis OVdagen.

In samenwerking met de provincie en lokale gemeenten, organiseert Arriva elk jaar rond en tijdens de feestdagen gratis openbaar vervoer. Dit houdt in dat naast beide paasdagen reizigers ook tijdens Pinksteren, op alle zondagen in de maanden juli en augustus, een zaterdag in september, beide kerstdagen en nieuwjaarsdag gratis in de bus stappen. In totaal zijn er per jaar zestien dagen gratis openbaar vervoer gepland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *