Home

HEMA treinkaartje: Dagretour + tompouce met koffie: € 19,95

Update: Deze actie is voorbij. Je kunt nog wel goedkoop een dagretour kopen via de Spoordeelwinkel.

ARCHIEF. Heb je het AH treinkaartje gemist? Dan kun je nu een treinkaartje bij de HEMA kopen voor € 19,95. Niet alleen een dagretour is inbegrepen, maar ook koffie of thee met een tompouce. De treinkaartjes zijn te gebruiken tot en met 9 december 2018. Doordeweeks zijn de treinkaartjes geldig na 9:00 uur, in het weekend de hele dag.

Actie Spoordeelwinkel

Daarmee is deze actie een fractie goedkoper dan de actie van de Spoordeelwinkel. Daar kost een dagretour € 20, inclusief sandwich en sap inbegrepen bij La Place. Zie hier meer informatie over de actie van de Spoordeelwinkel. Het goedkoopst (€ 19) is een Dal Dagkaart van Actie van de Dag, maar daarmee mag je niet tijdens de ochtend én avondspits reizen. Daarom zal het Hema treinkaartje vaak de beste actie zijn. Je kunt het ook altijd checken in onze prijsvergelijker.

E-ticket

Maak je gebruik van de HEMA-actie? Dan krijg je na aankoop een vouchercode. Die kun je op NS.nl op elk gewenst moment verzilveren (uiterlijk 9 december). Na het verzilveren kun je niets meer aanpassen, dus verzilver het treinkaartje pas als je zeker weet wanneer je gaat reizen. Het treinkaartje kun je uitprinten of laden in de NS app. Bij het verzilveren kies je tussen welke twee stations je wilt reizen en wie er gaat reizen.

Geldigheid HEMA-treinkaartje

Zoals eerder aangegeven zijn de HEMA-treinkaartjes doordeweeks geldig na 9:00 uur. Je mag met dit treinkaartje dus ook tijdens de avondspits reizen. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen en mag je ook voor 9:00 uur op pad. Je mag alle treinen gebruiken op het door jouw gekozen traject. Dus niet alleen NS-treinen, maar ook van Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion (Valleilijn), Keolis Nederland en R-net. Alleen bij Thalys en Eurostar is je treinkaartje niet geldig. Bij Intercity Direct en ICE betaal je nog wel een toeslag.

Tompouce

De koffie of thee  met tompouce kun je nuttigen bij de HEMA. Ook hier geldt: geldig t/m 9 december 2018. Je kunt terecht bij elk HEMA filiaal in Nederland. Dat kan in het restaurant, bij de gebaksafdeling of take away. Voor het afhalen van de tompouce toon je de barcode, die je per e-mail krijgt na de succesvolle bestelling. In dezelfde e-mail vind je trouwens ook de voucher met daarop een couponcode die geldig is voor het treinkaartje. Deze actie is ook online te koop.

Samenvatting HEMA treinkaartje

Betreft: NS Dagretour, geldig tussen twee stations naar keuze.
Reis- en verzilverperiode: 9 december 2018
Verkoopperiode: t/m 28 oktober
Prijs: € 19,95
Geldig bij treinen van:  NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion (Valleilijn), Keolis Nederland en R-net.

This post was last modified on 14 november 2018 18:14

Bekijk reacties

  • Helemaal mee eens!

   De dagkaarten van Primera zijn voor mij het handigst en voordelig.
   Dan kan ik ook met de tram, ideaal! :D

  • Ik ben het er ook mee eens. Je moet ook nog eens naar een internetcafe met printer z-vele mensen hebben geen printer meer thuis- vinden voordat je kunt uitprinten en dat kan pas vlak voordat je gaat reizen. Dus behalve extra gedoe, extra kosten :(

  • Je kan deze gewoon downloaden op de ns app! Dan staat je ticket daar en hoef je niks uit te printen!

  • Heel vaak werken deze kaartjes ook goed in de NS app. Ik upload daar vaak kaartjes, terwijl er op de site dan staat dat het niet kan.

  • Heb voor het eerst 2 treinkaartjes van de Hema gekocht. De actie was incl. een gratis kopje thee/koffie met een tompouce. Toen ik de bon hiervoor wou inleveren bij de Hema in het winkelcentrum Zuid in Rotterdam, kreeg ik te horen dat de code onbekend was? Bovendien waren de tompoucen al op. De tompoucen in de vitrine waren Halloween tompoucen, deze vielen niet onder de actie. Dus geen koffie met een tompouce! Bovendien gingen op de terugreis de poortjes op het station niet open met onze kaarten. Ik geloof niet dat ik nog eens deze kaarten koop.

  • Dat is inderdaad vandaag gewijzigd, hebben we net via de Hema doorgekregen. Kennelijk was het niet de bedoeling / afspraak dat Spoordeelwinkel goedkoper zou zijn.

  • Vorden in voor de normale Intercity hoeft geen toeslag betaald te worden. Alleen voor de Intercity Direct moet een toeslag betaald worden. De Intercity Direct rijdt van Amsterdam via Rotterdam naar Breda. Als je geen toeslag wilt betalen kun je op dit traject ook met een normale Intercity reizen. Voor de normale Intercity betaal je geen toeslag. De reis duurt wel ongeveer een half uur langer.

   • De toeslag voor de Intercity Direct is toch alleen tussen Schiphol en Rotterdam? Of die toeslag intussen uitgebreid naar Breda?

 • Klopt. De trein rijdt van Amsterdam naar Breda. Gedeelte met toeslag is alleen Schiphol en Rotterdam. Had ik voor gemak even overgeslagen, maar goed dat je er op wijst

 • Enigszins 'off topic': Wie weet hoe het zit met de "tompouce"? Ik weet niet beter dan dat die dingen "tom poes" of "tompoes" heten.

  Al zo lang als ik mij kan herinneren. Maar de laatste jaren zie ik overal "tompouce" opduiken.

  De Franse (originele) versie heet "Mille Feuilles". Dus waarom opeens dat nep-Franse "tompouce"? Zat iemand bij Toonder te zeuren over "Tom Poes" en copyrights? Of moest de middenstand weer eens deftig doen?

  • Het is altijd tompouce geweest. Maar er zijn mensen die er tompoes van maakten, net zoals zij gedichtjes schreven in poesie albums in plaats van in poëzie albums (toen die nog gebruikt werden). Net zo als er mensen zijn die een frikaNdel lusten maar eigen een frikadel ambiëren. En in Duitsland is dat ook iets anders als hier in Nederland

  • Het HEMA treinkaartje is alleen geldig in de trein, dus voor de tram heb je een apart kaartje nodig.

Share

Recent Posts

ProRail: ook dit jaar veel hinder voor treinreizigers

Nederlandse treinreizigers moeten ook dit jaar rekening houden met verstoringen op het spoor. Daarvoor waarschuwt…

4 dagen terug

NS legt zaterdagavond treinverkeer drie minuten stil na mishandeling conducteur: ‘Kan zo niet langer’

Het treinverkeer wordt komende zaterdag om 22.30 uur drie minuten stilgelegd naar aanleiding van de…

1 week terug

NS past HSL-dienstregeling aan op snelheidsbeperkingen

NS past in juni de dienstregeling aan van treinen die over de HSL rijden. Op…

1 week terug

Vakbond na aanval op rijdend personeel: “Ingrijpen of wachten op dodelijk slachtoffer”

Opnieuw hebben twee hoofdconducteurs en een machinist (MCN) te maken met een ernstig geval van…

1 week terug

Ook Brusselse Eurostar-terminal krijgt opknapbeurt

Net als in Amsterdam krijgt ook de Brusselse terminal van Eurostar de komende tijd een…

1 week terug

Dit wordt de dienstregeling van de trein naar München

De Nederlandse Spoorwegen bevestigen het alsnog. In 2025 verdwijnt de ICE naar Basel en maakt…

1 week terug