Winter Efteling met korting: trein + toegang voor € 41

1 jaar terug

De NS Spoordeelwinkel heeft een mooie aanbieding voor de Efteling-fans. Een los toegangskaartje voor de Efteling kost 38 euro, maar bij NS koop je t/m 6 januari 2019 voor slechts 41 euro een combi-kaartje dat ook geldig is in de trein en bus. Leuk voor een dagje Winter Efteling! Kinderen zijn met een combi-kaartje zelfs goedkoper uit dan met een los kaartje! Een mooie manier om de Efteling met korting te bezoeken.

Info & Bestel

Winter Efteling met korting: Hoe werkt het?

Op Spoordeelwinkel.nl koop je een voucher. Omdat de Efteling gelegen is in Kaatsheuvel, dat geen treinstation heeft, kun je met de trein naar Den Bosch, Breda of Tilburg reizen. Vanaf daar rijden er bussen naar De Efteling. Bij de Spoordeelwinkel kies je via welk van de drie stations je wilt reizen. Na aankoop krijg je een couponcode geleverd. Met de couponcode kan je een treinkaartje aanmaken. Met het treinkaartje kan je vanaf het door jou gekozen station naar Den Bosch, Breda of Tilburg reizen (afhankelijk wat je gekozen hebt). Daarna is je treinkaartje ook geldig in de bus naar de Efteling. Als je op een zaterdag of een zondag gaat, mag je reizen wanneer je wilt. Op maandag t/m vrijdag mag je alleen na 9.00 uur vertrekken.Wanneer is deze korting bij de Efteling geldig?

Deze actie is te koop t/m 9 januari 2019. Tot en met 31 januari kun je vervolgens met deze tickets de Efteling met korting bezoeken. Ideaal dus voor een bezoekje aan de Winter Efteling.

Wat kost een kaartje met korting?

Kinderen
Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen slechts 27 euro. Daarmee heb je direct 11 euro korting op de Efteling, want normaal kost een toegangskaartje aan de poort 38 euro. En je bespaart een Railrunner (ter waarde van 2,50 euro), en verder bespaar je minimaal 2,50 euro aan de bus. Totale korting: Minimaal 16 euro! Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Zowel bij de Efteling, de bus als de trein. Kinderen ouder dan 12 jaar betalen hetzelfde als volwassenen.
Volwassenen
Volwassenen betalen 41 euro. Inbegrepen is toegang tot de Efteling, een treinkaartje naar Den Bosch, Breda of Tilburg en de busreis vanaf Den Bosch, Breda of Tilburg naar de Efteling. Wil je 1e klas reizen? Dan betaal je 48 euro.

Wat moet ik verder nog weten?

Deze actie is alleen online te koop. Nadat je de vouchercodes hebt verzilverd kun je niets meer wijzigen en zijn de kaartjes strikt persoonlijk. De tickets voor de Efteling moet je printen. Met dit e-ticket hoef je niet in- of uit te checken. Mocht het begin- of eindstation gesloten poortjes hebben, dan kun je de barcode van het e-ticket gebruiken om de poortjes te openen.

This post was last modified on januari 8, 2019 4:48 pm

Bekijk reacties