fbpx

OV-chipkaartpalen bij Veolia vernield

19 okt 2010 11:52

Treinreizigers van Veolia Transport Limburg die op de Maaslijn met de OV-chipkaart willen reizen en in of uit willen stappen op station Nijmegen Heijendaal kunnen de komende weken geen gebruik maken van de OV-chipkaart. Vandalen hebben alle OV-chippalen op dit station ernstig beschadigd.

Sinds zondag 10 oktober kunnen reizigers niet alleen in de bussen, maar ook in de treinen van Veolia in Limburg op de Maaslijn en op de Heuvellandlijn reizen met de OV-chipkaart. Hiervoor dienen reizigers in en uit te checken bij de OV-chipkaartpalen op de stations.
Voor de treinreizigers die in of uit willen stappen bij station Heijendaal is dat echter de komende weken niet meer mogelijk. Door vandalisme zijn alle palen op dit station dusdanig beschadigd dat het niet meer mogelijk is bij deze palen in of uit te checken.
De kosten die gemaakt moeten worden om de schade te herstellen bedraagt tienduizenden euro’s. Veolia doet haar best snel een oplossing te vinden, zodat reizigers in Heijendaal op korte termijn weer kunnen in- en uitchecken.

Oproep aan het publiek
Veolia Transport Limburg wil de geleden schade verhalen op de vandalen en roept daarom het publiek op te helpen de daders te vinden. Veolia verzoekt getuigen van deze vernielingen zich te melden bij de politie, eventueel anoniem.