fbpx

Superdalticket: na 11:00 uur met 2 personen: 20 euro

UITVERKOCHT. De Spoordeelwinkel verkoopt tot en met 31 oktober het Superdalticket. Het Superdalticket is een goedkoop treinkaartje voor twee personen waarmee je na 11:00 uur reist voor slechts 19,90 euro. Ofwel 9,95 euro per persoon. De treinreis moet plaats vinden tussen 1 oktober en 30 november.

Welke treinaanbieding past het beste bij jouw reis?

 

Het Superdalticket wordt geleverd als e-ticket, deze moet je zelf uitprinten. Na aankoop krijgt u een vouchercode die u kunt inwisselen op ns.nl. Bij het inwisselen geeft u aan wie er gaat reizen, en op welk traject. Op het door u gekozen traject is dit goedkope treinkaartje vervolgens geldig. Het gaat dus om een dagretour.

Je mag met het Superdalticket dus niet voor 11:00 uur in de trein stappen. De terugreis moet plaats vinden vóór de volgende ochtend 4:00 uur. Na 0:00 uur ´s nachts reizen kan dus wel. De aanbieding wordt alleen online verkocht. De verkoopperiode loopt tot en met 31 oktober, tenzij de aanbieding eerder is uitverkocht.

Dit treinkaartje is geldig bij NS, Arriva, Veolia, Syntus, Breng en Connexxion. Mits deze vervoerder (deels) actief is op het door u gekozen traject. Het Superdalticket is niet geldig in Thalys. Bij Intercity Direct dien je tussen Rotterdam – Schiphol een toeslag te betalen. Ook bij ICE is een toeslag verplicht. Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor de toeslagvrije intercity´s.

0 0 stemmen
Artikel waardering
5 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
post
7 jaren geleden

waardeloze actie!!!! uren zoeken en niets te vinden bellen met NS levert nog meer ergenis op!!!

Hildebrand
7 jaren geleden
Antwoord aan  post

Eerste regel: “VERLOPEN. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker.”
Later in de headline: “De verkoop loopt t/m 9 april. OP = OP”.
Op 25 april bent u dus ruimschoots te laat voor deze actie.

Robert
7 jaren geleden
Antwoord aan  Hildebrand
Hildebrand
7 jaren geleden
Antwoord aan  Robert

Inderdaad, dat is inmiddels een nieuwe actie.

Willem van Hoof
7 jaren geleden

Goede morgen,
Twee niet al te frequente ov-reizigers klaar om naar Den Haag te vertrekken, maar wat blijkt: het superdalticket heeft een verloopdatum!! Zeeeer verwonderlijk alleen maar geldig tussen 27 maart en 21 mei. Wij willen graag even kwijt, dat dit zeer ver boven onze pet gaat: alsof er nu geen superdallen meer zijn na 21 mei. Het zal ons niet meer overkomen, dat we “voor het geval dat . .” zo’n kaartje alvast in de kast leggen om nog eens een keer naar een stad te gaan, waar het parkeren nogal tot problemen leidt.
We snappen uw reactie al: hadden we maar beter moeten kijken. Ja, dat doen we ook op een pakje boter om de datum in de gaten te houden, maar toch niet op een treinkaartje . .
Vriendelijke groet
Willem van Hoof