fbpx

TGV Europe lanceert nieuwe website

19 okt 2010 12:24

TGV-Europe heeft vandaag een vernieuwde website gelanceerd voor internationale treintickets. De nieuwe website maakt het makkelijker om internationale treintickets te kopen. Met name naar Spanje en Frankrijk biedt de website uitkomst. 

De nieuwe website is gebruiksvriendelijker dan de vorige. Reizigers kunnen in een winkelwagentje meerdere tickets toevoegen, en vervolgens de tickets afrekenen. Op TGV-Europe zijn niet alleen treintickets naar Frankrijk te koop, ook naar Madrid, Barcelona, Geneve en Milaan. Alle treinreizen verlopen via Parijs. 

Duitsland
Op TGV-Europe kunnen weliswaar ook tickets gekocht worden naar een aantal Duitse bestemmingen, maar dan enkel tegen het volle tarief. Reizigers naar Duitsland kunnen daarom beter gebruik maken van NS International. Ook reizigers die niet per creditcard willen betalen, zijn aangewezen op NS International.

Franse markt
De website TGV-Europe wordt uitgegeven door de Franse spoorwegen (SNCF). De nieuwe website is gebaseerd op de website voyages-sncf.com. Dat is de website die zich richt op de Franse markt, terwijl TGV-Europe zich vooral richt op de Europese markt.

Oude website
Nederland is één van de eerste landen die mag kennis maken met de vernieuwde website. België, Duitsland en Zwitserland moeten het nog doen met de oude website. Spanje, Italië en Luxemburg kunnen eveneens al gebruik maken van de vernieuwde website.

Foto´s: boven de nieuwe website, onder de oude website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *