fbpx

Thalys: 11.000 tickets voor 11 euro op 4 november 2015

UPDATE. Thalys heeft aankomende woensdag een zeer scherpe actie: 11.000 treintickets voor slechts 11 euro per ticket, te koop op alle verbindingen (uitgezonderd Ski-Thalys). De verkoop start om 9:00 uur. Naar verwachting zullen deze zeer goedkope treinkaartjes binnen een zeer korte periode uitverkocht zijn.

  • UPDATE: De actie is uitverkocht. 
    Thalys bezwijkt onder succes eigen actie: Thalys.com is continue overbezet. Volgens het bedrijf waren er vooraf maatregelen genomen, maar die bleken onvoldoende om de stroom bezoekers op te vangen. Omstreeks 12:00 uur liet Thalys weten dat ongeveer de helft van de tickets is verkocht. Doordat de website zo moeilijk te bereiken is, is het echter moeilijk om een ticket te boeken. Zie ook: Actie zorgt voor veel teleurstelling.

De spotgoedkope treinkaartjes worden alleen aangeboden in de 2e klas en zijn uitsluitend te koop op woensdag 4 november. De treinreis moet plaatsvinden tussen 9 en 30 november. De verkoop loopt via Thalys.com. Het tarief zal niet worden aangeboden op iedere trein, omruilen of terugbetaling is bij deze actie niet mogelijk.

De redactie van Treinreiziger.nl verwacht dat de actie binnen enkele uren, misschien zelfs binnen minder dan een uur uitverkocht zal zijn. Voor elk ticket stort Thalys € 1 door naar Movember, een organisatie die de bewustwording rond de gezondheid van de man wil vergroten.

Treinreiziger.nl helpt je ook om de goedkoopstre treinkaartjes binnen Nederland te vinden. Gebruik daarvoor deze prijsvergelijker.

 

De beste treinaanbiedingen maandelijks in je e-mail? Geef je gratis op. (Aanmelding is pas definitief na aanklikken van bevestigingsmail.)