fbpx

Treinkaartje met lunch voor 18 euro (La Place Tour)

VERLOPEN. Goedkoop met de trein? Het kan met de La Place Tour van de Spoordeelwinkel van NS. Voor 18 euro krijg je een dagretour op een traject naar keuze die op maandag t/m vrijdag geldig is na 9 uur en in het weekend de gehele dag. 

  •  Te koop t/m 31 mei 2015, reizen t/m 30 juni 2015
  • Geldig op een traject naar keuze
  • Inclusief lunch bij La Place
  • Tijdsbeperking: van ma t/m vr niet geldig voor 9:00 uur

Bij aankoop hoef je nog niet precies de reisdatum en reistraject op te geven. Je krijgt een voucher geleverd voor een e-ticket, die kan je (binnen de geldigheidsperiode) op ieder gewenst moment inwisselen. Bij het inwisselen geef je het traject aan waar je wilt reizen. Dat kan dus ieder traject in Nederland zijn. Het maakt daarbij niet uit of er wel of geen rechtstreekse treinen rijden op het gekozen traject. Delfzijl – Maastricht kan bijvoorbeeld ook. 

Rijden op uw traject (deels) geen treinen van NS? Ook geen probleem. Het treinkaartje is ook geldig bij Arriva, Veolia, Syntus, Connexxion en Breng. Reis je met de ICE of met Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam (v.v.)? Dan heb je nog wel een toeslagkaartje nodig. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de toeslagvrije intercity´s.

 

Bij de lunch van La Place kun je kiezen uit een sandwich Boerenkaas, Beenham of Kruidenroomkaas met een glas versgeperste sinaasappelsap (small). Enkele vestigingen zijn uitgesloten, zie de pagina van de Spoordeelwinkel. De lunch kun je alleen nuttigen op dezelfde dag dat je de treinreis maakt.