fbpx

Treinreiziger.nl stopt (voorlopig) met treinkaartjes app

29 sep 2020 13:18

Treinreiziger.nl heeft de app om reizigers te helpen met goedkope treinkaartjes offline gehaald. Op de website blijft nieuws over goedkope treinkaartjes gewoon beschikbaar.

Bezuiniging

De app werd relatief goed gewaardeerd, maar niet extreem veel gebruikt. De app is offline gehaald als bezuinigingsmaatregel, legt Hildebrand van Kuijeren uit. “We betalen per maand een aanzienlijk bedrag voor de app, terwijl deze niet rendabel was. Dat hebben we altijd geaccepteerd als een stukje dienstverlening, maar nu inkomsten ook op onze site achterblijven hebben we besloten om de app offline te halen”.

Toekomst

De berichten die in de app stonden, zijn ook gewoon beschikbaar op deze site. Net als de prijsvergelijker. Van Kuijeren hoopt in de toekomst, als betere tijden zijn aangebroken, de app nieuw leven te kunnen inblazen.

Treinreiziger.nl startte in 2017 met de app Treinkaartjes. Sindsdien is de app circa 25.000 keer gedownload. Maandelijks werd de app zo’n 2500 keer gebruikt.

2 gedachten aan “Treinreiziger.nl stopt (voorlopig) met treinkaartjes app”

  1. Jan Meurs schreef:

    Dat is heel jammer. Je hebt mooie service gehad Maar we begrijpen het probleem. In elk geval fijn dat de site blijft bestaan.
    Kon je niet een bepaalde fee in rekening brengen ? Of per verkocht kaartje een bepaald bedrag ?

  2. Anoniem schreef:

    oke dan weeet ik dat het niet aan mein mobil licht want ik miste hem

Reacties zijn gesloten.