fbpx

1e klas actie voor vaste klanten NS

NS heeft speciaal voor vaste klanten met een abonnement een exclusieve actie: voor slechts 10 euro kan je drie keer een 2e klas treinkaartje in het weekend upgraden naar de 1e klas. Dat is dus slechts 3,33 euro per keer! De upgrade-treinkaartjes zijn heel 2015 geldig op een zaterdag of zondag en te koop t/m 13 juli.

 • Te koop t/m 13 juli 2015
 • Na aankoop in te wisselen t/m 31 december 2015
 • Gebruik kortingscode NB45HK6F7SP

Normaal betaal je voor drie upgrade-treinkaartjes 30 euro, maar dankzij deze online actie betalen abonnementhouders slechts 10 euro. Dat is dus een korting van 67%! In de 1e klas zijn de stoelen uiteraard extra comfortabel en heb je gemiddeld meer beenruimte en een bredere stoel. Ook hebben veel intercitytreinen in de 1e klas een stopcontact.

De upgrade-treinkaartjes worden geleverd als e-ticket. Vaste klanten kunnen de kortingscode NB45HK6F7SP gebruiken. Zonder deze vouchercode betaal je de gebruikelijke prijs van 30 euro. Je kan de upgrade-treinkaartjes niet gebruiken in combinatie met actie-treinkaartjes. Wel mag je de 1e klas vouchers weggeven aan bijvoorbeeld iemand die geen NS-abonnement heeft.

2 gedachten aan “1e klas actie voor vaste klanten NS”

 1. H.W. Cassa schreef:

  Wat is het nut om deze actie te vermelden.
  Het is nu immers 2018 !!!!

 2. H.W. Cassa schreef:

  Dit is een actie voor 2015 !!!
  Daar heb ik niet zo veel aan in 2018 !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *