fbpx

1e klas dagkaart Treinreiziger.nl vanaf 13 euro

Vind een nieuwe aanbieding die bij jouw reist past. Deze aanbieding is uitverkocht, maar er zijn weer genoeg andere aanbiedingen!  Heb je een NS-abonnement? Dan is er t/m 13 juli 2015 nog deze actie.


 

UITVERKOCHT. Treinreiziger.nl bestaat deze maand tien jaar. Dat vieren we in samenwerking met NS met een exclusieve aanbieding! Voor slechts 19 euro krijg je één 1e klas dagkaart. Wil je meerdere 1e klas dagkaarten? Dan daalt de prijs per stuk. Bij drie exemplaren betaal je slechts 13 euro per stuk! Goedkoper kan niet. De treinreis moet plaatsvinden op of voor 17 juli 2015. OP = OP. 

  • 1 dag reizen 1e klas: 19 euro UITVERKOCHT 
  • 2 dagen reizen 1e klas: 29 euro UITVERKOCHT
  • 3 dagen reizen 1e klas: 39 euro UITVERKOCHT
  • Reizen t/m 17 juli 2015. Doordeweeks alleen geldig na 9u, in het weekend de hele dag.

Met deze goedkope dagkaart mag je dus kriskras door Nederland reizen. Het treinkaartje is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Veolia, Connexxion, Syntus en Breng. Alleen bij Intercity Direct (traject Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE heb je naast deze dagkaart nog een toeslag nodig. Zoals gebruikelijk is het treinkaartje niet geldig bij Thalys.

Aankoopproces
Het bestelproces en de betaling verloopt via de Spoordeelwinkel van NS. Je krijgt na aankoop een voucher. Pas bij het inwisselen van de vouchercode hoef je de reisdatum te kiezen. Dan moet je ook aangeven wie het treinkaartje gaat gebruiken. Het betreft een e-ticket, deze dien je uit te printen. 

Samenreizen
Kies je voor meerdere dagkaarten? Dan kun je zelf kiezen wanneer je die inwisselt, mits het voor 17 juli is. Je hoeft dus niet twee of drie dagen achter elkaar te reizen. Het is ook mogelijk om de dagkaarten samen met iemand anders te gebruiken. Pas na inwisselen van de vouchercode staan de dagkaarten op naam.

De voordelen van de 1e klas:

  • Bredere stoelen met meer beenruimte en comfort (met name in intercity´s)
  • Stopcontact bij de zitplek (alleen in intercity´s)
  • In het algemeen minder druk, dus vaak meer privacy
  • Toegang tot de NS International Lounge op Amsterdam, Schiphol en Rotterdam*
  • Gratis een drankje of versnapering in de NS International Lounge*

* Voor de NS International Lounge heb je een 1e klas treinkaartje nodig van minimaal 10,-

Nieuwsbrief
Onze redactie verstuurt ongeveer 1x per maand een nieuwsbrief met de beste treinaabiedingen. Die versturen we meestal als de verkoop van bijvoorbeeld Blokker, Kruidvat, Hema of AH-treinkaartjes van start gaan. Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.