fbpx
(c) StenaLine

Boot + trein Londen: tijdelijk vanaf amper 25 euro

09 sep 2016 13:22

Dankzij Stena Line kan je extra voordelig naar Londen. Je krijgt tot 50 procent korting op je combiticket voor de trein en boot. Daardoor heb je al een enkeltje naar Londen vanaf 24,50 euro. En een retourtje Londen dus vanaf 49 euro. 

Info & Boeken

Wij hebben de proef op de som genomen. Als je op korte termijn naar Londen wilt, betaal je vaak iets meer. Zo vonden wij combitickets voor de boot en trein volgend weekend voor 31 euro per enkele reis. De bootreis vanaf Hoek van Holland is dan inbegrepen, net als de treinreis vanaf Harwich naar ieder Greater Anglia station, ook Londen.

Stena Line biedt ook de optie vanaf ieder NS-station, maar dan krijg je minder korting. In veel gevallen is het voordeliger met een gewoon treinkaartje naar Hoek van Holland te reizen. Je kunt ook overwegen om met de auto naar Hoek van Holland te rijden. Eén dag parkeren kost 7,50 euro, 2 dagen 15 euro. Daarna betaal je voor iedere dag extra 5 euro erbij. 

De aanbieding is t/m 25 september te boeken, de reis moet plaatsvinden voor of op 8 januari. Neem je een nachtboot? Dan komen er nog kosten bij voor een hut/cabine, daarop krijg je geen korting. Het goedkoopste reis je dus met de dagboot. De aanbieding geldt op basis van beschikbaarheid. Je krijgt verder geen korting op de Stena Plus Lounge, Landbridge, verzekeringen en/of reserveringskosten.

Om de korting te krijgen, is de kortingscode SALEAUTUMN nodig. Deze wordt via deze link in de regel direct automatisch ingevuld.

Praktisch:
De dagboot vertrekt om 14:15 uur uit Hoek van Holland en komt om 19:45 uur aan in Harwich (plaatselijke tijd). Een uur later vertrekt de aansluitende trein. Je hebt dus genoeg tijd om rustig van boord te gaan. De trein komt omstreeks kwart over tien aan in Londen Liverpool Street. Op de terugweg neem je de trein van 6:38 uur uit Londen Liverpool Street, uitgezonderd ´s zondags, dan neem je de trein van 7:56 uur. Deze trein brengt je naar Harwich, waar je een overstap van een uur hebt. ´s Zondags is de overstaptijd iets korter. De boot vertrekt om 9:00 uur uit Harwich (´s zondags om 10:00 uur) en komt om 17:15 uur aan in Nederland (´s zondags om 18:00 uur).