fbpx

Bus met Tulpen voor Keukenhof Express

20 mrt 2013 10:48

De Keukenhof Express, die van 21 maart tot en met 20 mei vanaf Leiden en Schiphol naar de Keukenhof rijdt, rijdt dit jaar met met tulpen bestickerde bussen. De dienst – die onderdeel is van de concessie Duin en Bollenstreek – wordt dit jaar voor het eerst uitgevoerd door Arriva.

Reizigers kunnen met het openbaar vervoer bovendien korting krijgen als zij een combiticket kopen. Met het combiticket heeft de reiziger zowel toegang tot de Keukenhof Express als tot de Keukenhof zelf. Het ticket is verkrijgbaar via internet, en op diverse verkooppunten in de regio (waaronder Schiphol Plaza). Behalve korting op de totaalprijs wordt er een wachttijd bij de kassa verkomen.

De busrit duurt circa 30 minuten. In de met tulpen bestickerde en aangeklede bussen worden beelden vertoond van de Keukenhof, maar ook van de Goudse binnenstad, Leiden en het karakteristieke Zuid-Hollandse landschap. Via een QR-code op de stoel wordt de reiziger geïnformeerd over activiteiten van de Keukenhof op de desbetreffende dag.

Arriva verzorgt sinds 9 december 2012 het openbaar vervoer in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland. Gedurende de looptijd van de concessie werkt Arriva samen met de Keukenhof.

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wil.ruud @hotmail.com
6 jaren geleden

Wij hebben al een ov chipkaart en ns abonnement en nu moeten we apart een ticket voor de b us kopen. Dure grap. Alleen goedkoop als je een combi neemt, maar niet als je abonnementen hebt.