fbpx

Compliment voor NS conducteur

04 okt 2008 17:16

Langs deze weg wil ik een NS-treinconducteur bedanken die mij afgelopen maandag (21 januari 2008) op het traject van Schiphol naar Utrecht heeft ´gered´.

Uitgeput van mijn reis, ben ik op Schiphol in de verkeerde trein gestapt. De mij onbekende conducteur heeft op een voortreffelijke manier een einde aan mijn nachtmerrie gemaakt door mij op Utrecht CS persoonlijk naar de laatste trein terug naar Amsterdam RAI te begeleiden. Dat noem ik nog eens ´service´ en medemenselijkheid.

SABRINA ZINKE, DUITSLAND

(Treinreiziger.nl heeft dit compliment doorgegeven aan NS en aan de Sp!ts Reply to all pagina. Op 23 januari is deze reactie ook in de Sp!ts geplaatst)

1 gedachte aan “Compliment voor NS conducteur”

  1. helma wouterse schreef:

    Ik wil heel graag conductrice Marion(?) bedanken die mij heeft geholpen op 7 maart van culemborg naar Tiel.Ik wist me even geen houding te geven bij zoveel behupzaamheid;was ontroerd ervan,dank je wel dat je me zo uitzonderlijk goed hebt geholpen!!!

Reacties zijn gesloten.