fbpx
Afbeelding: Archief

Diverse goedkope treinkaartjes met uitjes november 2014

Iedere maand weer heeft de Spoordeelwinkel leuke acties met goedkope treinkaartjes, gecombineerd met uitjes. Maar ook als je niet naar het uitje gaat, ben je soms al goedkoper uit dan met een normaal treinkaartje. Je kunt dan echter ook overwegen een Hema-treinkaartje te kopen (te koop t/m 23 november, op = op).

Bij treinkaartjes van de Spoordeelwinkel mag je op maandag t/m vrijdag niet voor 9.00 uur weg. Op zaterdag en zondag mag dat wel. Na aankoop van het dagje weg met treinkaartje krijg je een vouchercode die op ns.nl is in te wisselen voor een e-ticket, die je zelf moet uitprinten en alleen geldig is in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Bij de Spoordeelwinkel krijg je een dagretour vanaf ieder gewenst station in Nederland naar de genoemde plaats. Het maakt daarbij niet uit of er wel of geen rechtstreekse treinen rijden naar de eindbestemming.

Verkoopperiode van de acties: t/m 30 november
Reisperiode: t/m 31 december (met uitzondering van 24, 25 en 26 december 2014)

We willen graag de volgende acties extra uitlichten:

  • Treinkaartje Maastricht, inclusief Rondvaart op de Maas: 21 euro.
  • Dagje Amsterdam met koffie en warme apfelstrüdel: 20 euro, inclusief treinkaartje.
  • Treinkaartje Utrecht + game Lost Time: 26 euro
  • Treinkaartje Den Haag + Haags Historisch Museum: 21 euro
  • Rondvaart Groningen + treinkaartje: 24 euro
  • Dagje Eindhoven, inclusief City guide: 20 euro
  • Arnhem, inclusief Italiaanse proeverij: 26 euro
  • Historisch Delft, treinkaartje + ontbijt: 22 euro

Trein + hotel:
Ook is het mogelijk om in Nederland een nachtje weg te gaan, gecombineerd met de trein. Dat kan vanaf 49 euro per persoon, ook weer inclusief treinkaartje. Hotel + trein is alleen te boeken per 2 personen. De plaatselijke toeristenbelasting is nog niet inbegrepen. 

Trein + Pretpark of Trein + Museum
Je kunt natuurlijk ook naar een pretpark gaan met de trein. Ook hiervoor heeft de Spoordeelwinkel diverse acties. Bijvoorbeeld naar SEA Life voor 29 euro in Scheveningen. Dit is niet alleen inclusief treinkaartje, maar ook inclusief een kaartje voor de tram! Als je meer van musea houdt, zijn er ook tal van aanbiedingen.