fbpx

Extra Eurostar in zomermaanden met aansluiting naar Nederland

04 jun 2010 12:16

Eurostar heeft naar eigen zeggen fors geïnvesteerd in de aansluiting met treinen van en naar Nederland. De trein van 14.34 u. van Londen naar Brussel-Zuid spoort in juli en augustus elke dag en geeft reizigers veel meer opties om na een uitje in de Britse hoofdstad op tijd in Nederland aan te komen.

Goedkope tickets
Eurostar biedt tussen 10 en 17 juni ook veel meer tickets aan tegen het uiterst aantrekkelijk tarief van 99 euro voor een retourtje in Standard (50 euro enkele reis) om te reizen tussen 12 juli en 30 september.

Extra Eurostar
Van 4 juli tot en met 30 augustus zal de Eurostartrein die om 14.34 u. van Londen naar Brussel-Zuid spoort élke dag rijden, in plaats van alleen vrijdag en zondag zoals dit nu het geval is. Deze extra trein laat toe dat Nederlandse reizigers na een trip naar de Britse hoofdstad op een mooie tijd weer thuis zijn. "Deze trein wordt speciaal toegevoegd om de Nederlandse markt beter te bedienen. Als er voldoende vraag naar deze verbinding is, blijft deze trein ook na de zomer bestaan. Van Brussel naar Londen wordt er geen trein toegevoegd, omdat de aansluitingen al goed zijn" laat woordvoerder Bram Smets weten. 

Treintijden
De trein vertrekt om 14.34 u. vanuit het gerenoveerde station St Pancras International en komt aan in Brussel-Zuid om 17.33 u. Mooi op tijd voor de aansluiting met de InterCity Benelux, die om 18.18 u. richting Nederland vertrekt, met aankomst in Rotterdam-Centraal om 20.08 u. en Amsterdam-Centraal om 21.06 u.