fbpx
Foto: Stefan Verkerk

Flixbus: 5 weken op 5 routes voor 5 euro

04 feb 2016 18:19

Flixbus heeft een actie: reis je binnen Nederland op een van de vijf routes, dan betaal je slechts vijf euro. De actie duurt tot en met 4 maart 2016 en is te koop op Flixbus.nl.

Bijzonder is dat je ook bij de chauffeur voor slechts 5 euro een kaartje kunt kopen. Normaal betaal je in de bus altijd meer dan vooraf. Groningen, Haren, Hengelo, Enschede, Apeldoorn, Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch en Rotterdam zijn aangesloten op het Flixbus-netwerk. Het tarief van 5 euro geldt per persoon en per enkele reis. Ook tijdens de spits is reizen voor 5 euro mogelijk.

Nog niet veel Nederlanders hebben de Nederlandse bussen van het Duitse bedrijf ontdekt. Toch is het bedrijf optimistisch. Het bedrijf wijst erop dat ook in andere landen het enige tijd heeft gekost voordat Flixbus bij het grote publiek bekend werd. Wij hebben Flixbus inmiddels getest.

Flixbus rijdt op de volgende routes:

  • Groningen – Haren – Apeldoorn – Eindhoven: 4x per dag
  • Groningen – Haren – Hengelo – Enschede: 4x per dag
  • Rotterdam – Den Bosch: 8x per dag
  • Rotterdam – Nijmegen: 8x per dag
  • Enschede – Hengelo – Eindhoven: 4x per dag

Nog niet altijd worden de bekende groene bussen ingezet, soms ook nog witte touringcars. De komende maanden worden die allemaal vervangen door groene bussen. Die bussen hebben wifi en een ruime zitplek.


Gratis nieuwsbrief goedkope treinkaartjes
Ongeveer 1x per maand