fbpx
Foto: archief

Goedkoop eropuit met de trein – aanbiedingen mei 2015

Ook deze maand zijn er weer diverse aanbiedingen om er met de trein een dagje op uit te gaan. Zo zijn er aanbiedingen inclusief treinkaartje voor Artis, Walibi, Duinrell en Madurodam. Ook kun je t/m 14 mei nog een bezoek brengen aan de Keukenhof (zie ook: Getest: Keukenhof treinaanbieding). Alleen op zoek naar een goedkoop treinkaartje? Dan heb je voor 18 euro een retourtje (met lunch). Mogelijk volgt er later deze maand nog een Hema Dagkaartactie. En er is in elk geval een Kruidvat dagkaart actie.

0. Kruidvat Dagkaart weekend
De Kruidvat dagkaarten zijn de goedkoopste dagkaarten die er zijn. Maar let op: je mag alleen reizen op een zaterdag of zondag. Er zijn dit keer twee varianten: alle treinen voor 14 euro of een OV-dagkaart voor 2,50 euro extra. Die is niet alleen geldig in alle treinen, maar ook in bus, tram en metro. Zie onze Kruidvat Treinkaartjes pagina.

1. Dagretour + lunch: 18 euro
Tot en met 31 mei verkoopt de Spoordeelwinkel weer de La Place Tour: 18 euro voor een dagretour op een traject naar keuze, inclusief lunch bij La Place. Zie ook onze pagina over deze treinaanbieding.

2. Seizoensretour: 3 treinkaartjes voor 33 euro
Je kunt alleen deze maand nog het Seizoensretour kopen. Voor 33 euro krijg je 3 treinkaartjes voor het weekend: per seizoen één treinkaartje. Reis je liever eerste klas? Dan betaal je voor de 3 treinkaartjes 43 euro.

3. Dagje Artis
Voor slechts 25 euro bezoek je Artis, inclusief treinreis en een dagkaart voor de bus en tram in Amsterdam (GVB). Normaal betaal je alleen al zo´n 20 euro voor een toegangskaartje voor Artis, dus je kunt met deze aanbieding al snel tientallen euro´s besparen. Je bezoek hoeft niet op korte termijn plaats te vinden, maar wel voor 13 september 2015. Tot en met eind mei kun je de aanbieding kopen. Kinderen betalen 15 euro p.p. (t/m 11 jaar). 

4. Dagje Den Haag + Madurodam
Combineer een bezoek aan Madurodam met een dagje Den Haag of Scheveningen. Bij deze actie zijn niet alleen de trein en de entree van Madurodam inbegrepen, maar ook een dagkaart voor de HTM. Zo kun je dus na afloop van het bezoek van Madurodam ook met het ov naar andere bestemmingen in de regio Den Haag. Per volwassene betaal je 30 euro. Kinderen t/m 11 jaar betalen de helft.

5. Trein + Pretpark: Duinrell of Walibi
In mei heeft de Spoordeelwinkel aanbiedingen naar diverse pretparken. Zo betaal je normaal gesproken alleen al 32,50 euro voor een toegangskaartje voor Walibi. Nu is voor 7,50 euro extra ook de treinreis naar Harderwijk en busreis Harderwijk – Walibi inbegrepen. Kinderen van 6 t/m 11 jaar krijgen maar een beperkte korting en betalen geen 40 euro maar 31 euro.
Liever naar een ander pretpark? Dat kan: in mei kun je ook gebruik maken van de Duinrell-aanbieding. Die is iets goedkoper: Voor 32 euro bezoek je Duinrell met de trein en is ook de busreis Den Haag – Duinrell (v.v.) inbegrepen. Kinderen t/m 11 jaar krijgen hier een fikse korting en betalen slechts 17 euro per persoon. Het Tikibad is helaas niet inbegrepen.