fbpx

Goedkoop treinkaartje met lunch bij Bakker Bart (mei 2016)

Lekker voordelig met de trein? Je kunt voor 19 euro weer een dagretour kopen inclusief lunch bij Bakker Bart. Je kunt zelf kiezen tussen welke twee stations je wilt reizen. De lunch bestaat uit verse sinaasappelsap en een ovenvers Bartje belegd naar keuze. Het treinkaartje is te koop t/m 31 mei 2016 en kan gebruikt worden t/m 30 juni 2016.

Zoals vrijwel altijd met goedkope treinkaartjes is reizen doordeweeks alleen na 9:00 uur toegestaan. In het weekend geldt die beperking niet en is het treinticket heel de dag geldig. Na aankoop krijg je van NS een vouchercode. Je hoeft pas op een later moment te bepalen wanneer, waar en door wie er gereisd gaat worden. Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket, dat moet je uitprinten.

Met het e-ticket hoef je niet in- en uit te checken, maar je kunt de chipkaartpoortjes er wel mee openen. Het treinkaartje is niet geldig bij Thalys en bij Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE heb je naast je reguliere treinkaartje nog een toeslagkaartje nodig. Je kunt echter ook kiezen voor de reguliere intercity zonder toeslag.

Doordeweeks is het kaartje alleen geldig na 9.00 uur. Je kunt wel na 23.59 uur je reis afmaken, mits je voor 4.00 uur aankomt op je eindbestemming. Indien je laat op pad gaat: let goed op wanneer de laatste trein rijdt! Deze aanbieding is alleen online te koop via de spoordeelwinkel van NS.

De lunch bij Bakker Bart moet op dezelfde dag genuttigd worden als de treinreis gemaakt wordt. Voor de lunch krijg je een apart e-ticket.

Bij gebruik van Adblocker kan de verkoopinformatie wegvallen.