fbpx

Goedkope treinkaartjes: Hema Dagkaart voorjaar 2014

Hema verkoopt tot en met 1 juni weer NS dagkaarten. Daarmee kunnen reizigers zowel bij NS als andere treinvervoerders na 9:00 uur onbeperkt treinreizen. Het treinkaartje kost 17,50 euro en wordt geleverd als e-ticket. De reis hoeft niet direct plaats te vinden, maar wel voor 31 augustus 2014.

Wie op zaterdag of zondag reist kan met het Hema treinkaartje ook voor negen uur reizen. Een ander voordeel is dat één volwassene ook twee kinderen (4 t/m 11 jaar) gratis mag meenemen. Wie gebruik wilt maken van de goedkope treinkaartjes koopt bij Hema een voucher. Die moet vervolgens op ns.nl verzilverd worden.

De Hema treinkaartjes worden alleen in Nederland verkocht, maar niet bij Hema filialen op treinstations. Het treinkaartje is alleen geldig in de 2e klas. Kinderen mogen alleen meegenomen worden door een volwassene, niet door een persoon van tussen de 12 tot en met 17. Jongeren in die leeftijdgroep mogen wel individueel (dus zonder kinderen jonger dan 12 jaar) gebruik maken van de e-ticket Dagkaart.

Het NS / Hema treinkaartje is op maandag tot en met vrijdag niet geldig voor 9:00 uur. Behalve bij NS is de dagkaart ook te gebruiken in de treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Bij Intercity Direct en ICE moeten reizigers nog wel een toeslagbiljet aanschaffen. NS dagkaarten zijn niet geldig bij Thalys en City Night Line. 

Reizen vanaf 9 juli met een e-ticket?
Dat kan! Het e-ticket heeft een barcode waarmee u kunt in- en uitchecken.