fbpx

Goedkope treinkaartjes: HEMA Dagretour

Bij de HEMA kun je vanaf maandag 7 november een NS-dagretour kopen voor 17,50 euro. Het goedkope treinkaartje is te gebruiken t/m 22 januari 2017. Het kaartje wordt verkocht tot 27 november. Er geldt echter: op = op. De treinkaartjes zullen niet te koop zijn bij HEMA-vestigingen op treinstations. 

Info & kopen

Ook een kopje koffie of thee bij de HEMA is inbegrepen. De NS-dagretour kan op iedere dag van de week gebruikt worden. Bij gebruik van maandag t/m vrijdag is er wel een beperking: dan mag er niet voor 9.00 uur gereisd worden. Zaterdag en zondag mag de hele dag gereisd worden. Je mag ook na 23.59 uur reizen. De reis moet vóór 4.00 uur worden afgerond. Op de meeste trajecten rijdt de laatste trein ver voor die tijd.

Het HEMA-treinkaartje kun je gebruiken naar een bestemming naar keuze. Je kunt gebruik maken van vrijwel alle treinen die op deze route rijden. Inclusief de treinen van Veolia, Arriva, Breng, Syntus en Connexxion. Je kunt niet met Thalys reizen. Bij gebruik van ICE en Intercity Direct (traject Schiphol – Rotterdam v.v.) moet je een toeslag betalen. Voor de reguliere Intercity´s en Sprinters geldt geen toeslag.

Plan altijd voor vertrek je reis. Werkzaamheden aan het spoor worden zeker 10 dagen voor vertrek in de reisplanner verwerkt. Van 3 t/m 18 december en 7 t/m 22 januari zijn er ingrijpende werkzaamheden tussen Rotterdam en Dordrecht.

Bij aankoop ontvang je een vouchercode die je op een later moment kunt verzilveren op NS.nl. Pas bij het verzilveren hoef je aan te geven waar de reis heen gaat. Na het verzilveren krijgt u een e-ticket, die moet u zelf uitprinten voordat u op reis gaat.

0 0 stemmen
Artikel waardering
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MURRAY
5 jaren geleden

Kon op 7 november 2018 GEEN kaartje kopen via uw website. Bij klikken op Info & Bestellen de melding
This link is inactive???? Wat nu……

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  MURRAY

Als je klikt op een link in een bericht van een actie die geldig was vanaf 7 november 2016, dan kan ik begrijpen dat de link niet meer werkt…

Deze actie was hier geplaatst op 5 november 2016…