fbpx

Goedkope treinkaartjes maart 2016

Ook in maart zijn er weer meerdere treinacties. Al vanaf 19 euro koop je een treinkaartje tussen twee treinstations naar keuze. Op zondag 20 maart kun je zelfs gratis reizen. Tenminste, als je in het bezit bent van het Boekenweekgeschenk. Verder zijn er speciale aanbiedingen als je er een dagje erop uit wil. De redactie van Treinreiziger.nl heeft een overzicht gemaakt van de beste acties.

Wat is het goedkoopste treinkaartje voor uw reis? 

 

1. Bakker Bart Treinkaartje: 19 euro
Het Bakker Bart Treinkaartje is alleen te koop bij de Spoordeelwinkel van NS. Met dit treinkaartje (e-ticket, zelf uitprinten) kun je op één dag heen en weer reizen tussen twee stations naar keuze (dagretour). Daarnaast krijg je een voucher voor gratis een warme drank en een koek bij Bakker Bart. Deze moet gebruikt worden op dezelfde dag als je het treinkaartje gebruikt. Reis je trouwens liever 1e klas? Dat kan ook, maar dan betaal je 26,50 euro.

goedkopekaartje19.png

2. Seizoensretour: drie treinkaartjes voor 33 euro 
Verwacht je in 2016 drie keer met de trein in het weekend te reizen? Dan is het Seizoensretour waarschijnlijk wel iets voor jou. Per seizoen krijg je een treinkaartje dat je kunt gebruiken in het weekend. De drie treinkaartjes samen kosten 33 euro, ofwel 11 euro per treinkaartje! Koop de actie hier of lees het artikel Seizoensretour 2016.

3. Twee superdal-dagkaarten voor 19,90 euro
VERLOPEN. Vanaf 14 maart kun je bij ETOS terecht voor een Superdal-dagkaart. Dit treinkaartje is pas geldig vanaf 11.00 uur. Omgerekend kost één treinkaartje 9,95 euro, maar ze worden alleen per twee verkocht. 

4. Hema treinkaartje (ook voor België): 19 euro
VERLOPEN. Hema heeft net als de Spoordeelwinkel een treinkaartje voor 19 euro. Verschil is dat er bij de Hema geen warme drank en koek is inbegrepen. Daar staat tegenover dat je bij de Hema het treinkaartje ook kan gebruiken voor een dagretour naar een Belgische stad. Dus op dezelfde dag heen en weer. De actie van Hema is te koop t/m 19 maart (OP = OP).

5. NS-Dagkaart voor 20,50 euro
VERLOPEN Wil je kris, kras door Nederland kunnen reizen? Dan kun je bij ActievandeDag een dagkaart kopen. Met een dagkaart hoef je dus niet vooraf te bepalen waarheen je wilt. Je kunt dus ook op één dag dus ook naar meerdere plaatsen reizen.

6. Treinkaartje + tijdschrijft: 21 euro
Lekker iets lezen in de trein? Dan heb je voor 21 euro een tijdschrift en een treinkaartje. Je hebt keuze uit diverse tijdschriften: van Voetbal International tot Margriet en van Quest tot Privé. Het treinkaartje is geldig tussen twee stations naar keuze, de heen- en terugreis moeten op dezelfde dag plaatsvinden. Check de overige voorwaarden op Spoordeelwinkel.nl

7. Twee enkele reizen voor 20,50 euro
VERLOPEN. Als je niet op dezelfde dag heen en terug reist, dan is deze aanbieding ideaal. Voor 20,50 euro krijg je twee enkele reizen. Omgerelemd dis 10,25 euro per enkele reis. Handig dus als je een weekend weg wil of een paar dagen weg wilt. Te koop bij ActievandeDag.

8. Trein + Bijenkorf: 21 euro
Nog een treinactie, net als bij de vorige twee aanbiedingen krijg je ook hier een dagretour. Bij deze actie is verder een kopje koffie of thee met gebak bij de Bijenkorf inbegrepen. Een 1e klas-variant is beschikbaar voor 27 euro. Koop de actie hier.

9. 20 maart gratis met Boekenweekgeschenk
Op zondag 20 maart kun je gratis met de trein! Tenminste, als je in het bezit bent van het Boekenweekgeschenk. Dat geldt die dag als treinkaartje. De titel van het boekenweekgeschenk is dit jaar Broer, geschreven door Esther Gerritsen. Je krijgt dit bij aankoop van minimaal 12,50 euro aan Nederlandstalige boeken.

10. Dagje weg
Op de Spoordeelwinkel zijn er speciale aanbiedingen voor een dagje uit. Bijvoorbeeld een dagje Amsterdam inclusief 1e klas treinkaart.

Wat zijn de voorwaarden?
Op de productpagina van de aanbieding staan de precieze voorwaarden vermeld. Check deze altijd goed. In de regel zijn de goedkope treinkaartjes doordeweeks niet geldig voor 9.00 uur. In het weekend mag je wel heel de dag de trein pakken. De periode dat je het treinkaartje kunt gebruiken is beperkt, meestal alleen in maart en april. Daarbij geldt: alle aanbiedingen zijn niet te gebruiken op Koningsdag (27 april). Indien je met Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) reist of met ICE heb je een toeslagtreinkaartje nodig. Met Thalys kun je nooit reizen. In veel gevallen wordt het treinkaartje geleverd als e-ticket, dit treinkaartje moet jezelf uitprinten. Ook geldt er meestal OP = OP. 


Verdien een gratis dagkaart
Zie je een goedkoop treinkaartje waarmee je door heel Nederland kunt reizen en deze staat niet op onze website? Tip onze redactie dan via redactie@treinreiziger.nl. De eerste die de actie meldt krijgt een gratis treinkaartje. Treinacties van de Spoordeelwinkel zijn uitgezonderd. Check hier de voorwaarden. (Let op: er worden ook valse e-mails verzonden over gratis treinkaartjes. Daarmee hebben we niets te maken.)


Gratis nieuwsbrief goedkope treinkaartjes
Ongeveer 1x per maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *