Goedkope treinkaartjes november 2017: alle acties op een rij

Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
November 1, 2017

Ook in november zijn er weer via diverse kanalen goedkope treinkaartjes te koop. Bijvoorbeeld via Albert Heijn, de Treinpakkers-campagne, de NS Spoordeelwinkel en VakantieVeilingen. Zoals iedere maand hebben wij ook nu weer de beste treinacties op een rij gezet.

Natuurlijk vind je alle acties ook altijd in de Prijsvergelijker. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Onze prijsvergelijker is zelfs genomineerd voor de Blije Reizigersprijs 2017. Stem je ook op ons? Hier kun je stemmen.

1. Dagretour + Snack bij Bakker Bart
De NS Spoordeelwinkel verkoopt bijna iedere maand een dagretour voor 19 euro. Ook deze maand weer. Weliswaar is dit iets duurder dan het AH treinkaartje, maar met het kaartje van de Spoordeelwinkel mag je ook tijdens de avondspits reizen. Het is echter geen dagkaart, maar een dagretour. Dus geldig tussen twee stations naar keuze.

2. Enkele reis vanaf € 11,50
Reis je niet op dezelfde dag heen- en terug? Dan kun je ook deze maand bij Actie van de Dag weer twee enkele reizen kopen. Dit keer is de prijs wel gewijzigd: 23 euro voor beide kaartjes. Dat is dus 11,50 euro per enkele reis. Per enkeltje kun je het traject kiezen en de reiziger gegevens invullen. De kaartjes zijn te gebruiken t/m 28 februari 2018!

3. NS Dagkaart bij Actie van de Dag
Kris, kras één dag onbeperkt reizen met de trein. Dat kan met een NS Dagkaart. Doordeweeks vanaf 9:00 uur. Bij Actie van de Dag koop je een dagkaart voor 20,50 euro, en mag de reis plaats vinden t/m 28 februari 2018. De langste verzilverperiode van dit moment! Je kunt de actie hier kopen.

4. GLOW Eindhoven
Van 11-18 november staat Eindhoven voor de 12e keer in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Wandel de speciale route door de stad en geniet van zo’n 29 grote lichtkunstwerken, variërend van complete gebouwen als lichtobject tot aan unieke bijzondere projecten. Voor 18 euro koop je een dagretour naar Eindhoven, inclusief voucher voor toegang lichtshow in het Philips Stadion. Alleen te koop op Spoordeelwinkel.nl.

5. Margriet Winter Fair combi deal
Veel vrouwen kijken er naar uit: de Margriet Winter Fair. Vanaf 28 euro reis je naar dit evenement, inclusief toegang. En natuurlijk is ook de terugreis inbegrepen. Alleen te koop op Spoordeelwinkel.nl.

6. NS Seizoensretour: € 11 per kaartje
Maak drie keer een treinreis in het weekend voor € 33. Dus omgerekend € 11 euro per ticket. Wil je 1e klas reizen? Dan kan dat al vanaf € 14 euro per kaartje. De tickets zijn voor een retourreis. Eén ticket per seizoen. Zie pagina NS Seizoensretour 2017.

UPDATE: Dagblad acties
Speciaal voor lezers van diverse dagbladen, is het al mogelijk voor € 18 euro een dagretour te kopen. Dat is dus 1 euro goedkoper dan de reguliere Spoordeelwinkel Dagretour actie. Bij de Dagblad-actie is niet in samenwerking met Bakker Bart, maar met Délifrance. Zie hier.

VERLOPEN: Albert Heijn treinkaartjes
Op dit moment verkoopt AH weer treinkaartjes. Voor € 15 euro mag je een dag lang onbeperkt treinen tijdens de daluren. De reis mag niet beginnen tussen 6:30-9:00 uur en 16:00-18:30 uur. Bij NS mag je de reis in de spits afmaken, mits deze voor de spits begint. Het AH treinkaartje is te koop t/m 12 november. De kaartjes zijn te gebruiken t/m 14 januari 2018.

This post was last modified on January 8, 2018, 4:29 pm

Recent Posts

Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
July 19, 2018
Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
July 19, 2018
Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
July 18, 2018
Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
July 18, 2018
Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
July 17, 2018
Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
July 17, 2018

Bekijk reacties

 • Bij de AH actie mag je dus je reis om 15.45 starten en als deze tot 18.00 duurt gewoon aanmaken met het €15 kaartje?

   • Ja, en je kan niet tijdens de spits overstappen van NS naar Arriva (of andersom, of naar een andere vervoerder).

 • mijn zoon probeerde met ah code op zijn telefoon kaartje te activeren wat niet lukte.
  Ik probeerde het later thuis op pc en nu krijg ik melding code is al gebruikt 19 euro voor noppes uitgegeven

  • In principe zou dat niet horen te kunnen. Anders even bellen met de NS Klantenservice. En om opheldering vragen. Ik weet niet of ze kunnen zien welke code voor welke datum en traject is gebruikt (en voor welke reiziger)

 • Als je bij vakantieveilingen 2 enkeltjes voor €20,50 besteld krijg je daarna de kans om losse enkeltjes voor €9,95 per stuk toe te voegen.
  Misschien goed om te bij het bericht te vermelden?

 • Uuhh.. ik reis op een dag van Goes, naar Rotterdam en dan naar Ede en daarna weer terug naar Rotterdam... Kan ik dan een traject Goes - Ede doen? Of alleen Rotterdam - Ede? Is niet helemaal op de route natuurlijk, maar in principe een mogelijke route... Alvast bedankt voor het antwoord!

   • Ik zie dat de reisplanner Goes - Ede-wagening normaal gesproken via Rotterdam adviseert. Dan is een tussenstop te Rotterdam Centraal. Dus u kunt Goes en Ede-wagening opgeven als route.

 • Ik woon in Toronto en kom 3 keer per jaar in Nederland.
  Vroeger kocht ik een voordeelkaart bij aankomst met vrije dagen etc.
  Nu kan ik geen voordelige dagkaarten kopen.
  Waarom is er geen aktie voor toeristen en of ouderen?
  Online kan ik niets kopen omdat ik geen Nederlandse credit card heb, ook niet bij de NS Spoorwinkel. Deutsche Bahn is veel beter ,daarom boek ik altijd op hun website.
  Overal ter wereld gebruik ik mijn credit card ,behalve in Nederland waar men geen dubbeltje wil verliezen om een gulden te verdienen.
  Is erhelemaal geen conversatie tussen de Nederlandse toerist board en de NS? Dat was vroeger anders met “The day on the house vouchers” etc
  What went wrong? Is het NS management.

 • Ik wil een voordelig dagkaartje kopen en kom dan uit voor 18 euro bij AD. Ik heb ook nog een bon uit de SPOOR : meereisretour naar Amsterdam 8,95 euro.
  Is het toegestaan om dat meereisretour te gebruiken samen met het AD - dagkaartje ?

 • Ik heb belangstelling voor een set van 2 enkele reiskaartjes a 10.25 per stuk. Nu valt mij op dat erbij staat alleen te gebruiken tussen 9-16 uur. Ik wil ze gebruiken om 19 uur, zou het een fout zijn dat ze niet in de avond na de spits mogen worden gebruikt?

 • Wanneer komt deze Albert hein treinkaartjes weer?
  Ik heb meer baad bij deze kaartjes dan andere treinkaartjes, ik hoop dat deze treinkaartjes snel weer komt.