fbpx
Foto: Regien Paassen/Stutterstock

Treinactie: Enkele reis € 11,50

01 jan 2020 11:23

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Voordelig op pad met een enkele reis? Ook dat kan! Er zijn meerdere aanbiedingen waarmee je voordelig een enkele reis kunt maken met goedkope treinkaartjes. Meestal kun je al vanaf 11,50 euro een enkeltje kopen. Let op: de enkele reizen zijn doordeweeks NIET geldig tussen 6:30 – 9:00 en 16:00 – 18:30 uur. In het weekend mag je heel de dag reizen.

Minder acties

Sinds het kabinet met verscherpt beleid is gekomen omtrent Corona zien we dat Actie van de Dag en VakantieVeilingen zijn gestopt met voordelige treinkaartjes. Deze partijen verkochten normaal een enkele reis voor 11,50 euro. Op dit moment worden deze acties dus niet aangeboden. Wanneer deze actie terug komt is niet te zeggen. Wel hebben we een alternatief: een voordelige enkele reis via de NS Spoordeelwinkel (UPDATE: dit alternatief wordt inmiddels ook niet meer aangeboden).

 

Actie van de NS Spoordeelwinkel

Bij de NS Spoordeelwinkel kun je bij de La Place actie kiezen voor twee enkele reizen voor 24 euro. Tijdens het aankoopproces wordt in eerste instantie een dagretour van 19 euro aangeboden, maar je kunt dit in de tweede stap van het aankoopproces wijzigen naar twee enkeltjes. De twee enkeltjes kun je op verschillende dagen gebruiken. Ook kun je – indien gewenst – de enkeltjes gebruiken door twee verschillende personen. Per enkele reis kies je het traject.

Nieuwe regels

In tegenstelling tot de afgelopen jaren mag er met de voordelige enkeltjes niet meer gereisd worden tijdens de ochtend én avondspits. Het maakt daarbij NIET uit wanneer je reis begonnen is: doordeweeks mag je niet van 6:30 – 9:00 en 16:00 – 18:30 uur met de trein. Alleen als je door treinvertraging buiten je schuld om in de spits komt, mag je de reis afmaken. Op zaterdag, zondag en feestdagen de gehele dag geldig.

Vouchercode kwijt?

Kun je de vouchercodes niet meer vinden? Neem dan contact op met de klantenservice van de NS Spoordeelwinkel. Zorg dat je de betaalgegevens bij de hand hebt.
Heb je de treinkaartjes eerder gekocht bij VakantieVeilingen of Actie van de Dag? Dan kun je deze terugvinden in je account van VakantieVeilingen of in je account van Actie van de Dag. Mocht ook dat niet lukken, kun je met de betaalgegevens contact opnemen met het bedrijf waar jij de treinkaartjes hebt gekocht.

 

Goed om te weten

 • Reis je op dezelfde dag heen en terug? Dan zijn er vaak andere treinacties goedkoper. Gebruik onze prijsvergelijker om de beste treinkaartjes te vinden.
 • De treinkaartjes zijn doordeweeks niet geldig tussen 6:30-9:00 uur en 16:00-18:30 uur. In het weekend en op feestdagen kun je heel de dag reizen. Je kunt reizen tot en met de laatste trein (uiterlijk tot 4:00 uur).
 • Heb je meerdere treinkaartjes gekocht? Dan kun je bij het verzilveren per kaartje de datum en het traject kiezen. Ook vul je de naam van de reiziger pas in bij het verzilveren.
 • De treinkaartjes zijn op het gekozen traject geldig bij alle vervoerders. Niet alleen bij NS, maar ook bij Arriva, Connexxion, Blauwnet, Brenq, Qbuzz en Syntus. Alleen niet geldig bij Thalys en Eurostar. Bij de snelle Intercity Direct en ICE geldt: alleen geldt alleen geldig met toeslagbiljet.
 • Alle enkele reizen zijn alleen geldig binnen Nederland.

De actievoorwaarden zijn gewijzigd per 1 januari 2020.

Andere interessante treinacties

Treinkaartje België: Antwerpen max € 26

€ 20,-

treinkaartje Belgie

e-ticket
7 dagen voor vertrek
vanaf € 20
Koop minimaal 7 dagen voor vertrek een treinkaartje naar België en bespaar fors! Zo betaal je doordeweeks (maandag t/m donderdag) nooit meer dan 20 euro voor een enkeltje Antwerpen. In het weekend (vrijdag t/m zondag) betaal je maximaal 26 euro. Soms zelfs minder. Je reist per intercity. Deze actie kan niet uitverkocht raken! Alleen online te koop

De meest gestelde vragen over de twee enkele reizen

Ja, de twee goedkope enkele reizen mag je op verschillende trajecten gebruiken. Je krijgt twee vouchercodes. Zo kun je per enkele reis het traject kiezen. Ook de datum en de persoon die het gebruik mag verschillen.

Ja. Je mag ook na 23:59 uur reizen. De reis moet vóór 4:00 uur de volgende ochtend zijn afgerond. Op de meeste trajecten rijdt de laatste trein al eerder. Dus check altijd de reisplanner om te zien hoe laat de laatste trein rijdt.

Je kunt reizen met bijna elke trein in Nederland reizen. Alleen bij Intercity Direct (de opvolger van de Fyra) tussen Schiphol en Rotterdam en bij de Duitse hogesnelheidstrein ICE dien je een toeslag te betalen. Thalys is uitgesloten. Twijfel je, of je toeslag moet betalen? Op de borden op de perrons staat altijd aangeven als er toeslag verschuldigd is. Ook staat dit vermeld in de NS Reisplanner. Voor de normale intercity’s hoef je nooit een toeslag te betalen.

Je kunt de vouchercode maximaal twee maanden voor vertrek verzilveren. Langer voor vertrek is niet mogelijk. Wacht dus tot het moment dat de reisdatum dichterbij is gekomen. Let op: na verzilveren kun je het treinkaartje niet meer wijzigen. Verzilver de vouchercode pas als je zeker weet dat je daadwerkelijk gaat reizen.

Nee. Als het treinkaartje éénmaal verzilvert is kun je de gegevens niet meer aanpassen. Ons advies is daarom één dag voor vertrek het treinkaartje te verzilveren, zodat je vrijwel zeker weet dat de reis echt door gaat.

Nee. Dat hoeft niet, het gaat om een e-ticket. Op sommige stations zijn alle ov-chipkaartpoortjes gesloten. Dat is geen probleem. Het e-ticket heeft een barcode waarmee je de (brede) chipkaartpoortjes kunt openen. Dat kan op onderstaande manier. Als er geen poortjes zijn, of ze staan open, kun je gewoon doorlopen. Je moet het e-ticket wel altijd uitprinten(, tenzij expliciet anders is aangegeven).

Je kunt het treinkaartje uitprinten. Op stations met loket kan een treinkaartje vaak tegen extra kosten (1 euro) worden uitgeprint. Uitprinten is niet verplicht. Het E-ticket kan ook getoond worden op de mobiele telefoon, tablet of laptop. Voorwaarden is wel dat het duidelijk leesbaar weergegeven wordt. Daarvoor is voldoende schermgrootte en -kwaliteit
noodzakelijk. “U dient zelf zorg te dragen voor een voldoende opgeladen en goed werkend apparaat” aldus de NS voorwaarden.

Nee. Alleen bij werkzaamheden mag je van het trein vervangend vervoer gebruik maken. Trein vervangend vervoer kun je vinden in de NS Reisplanner.

Ja. Sterker nog, tijdens de aankoop kun je nog geen reisdatum kiezen. Na aankoop krijg je een vouchercode. Die kun je op elk gewenst moment inwisselen, zolang de treinkaartjes geldig zijn. Pas bij het verzilveren van de vouchercode op NS.nl geef je aan op welke dag je gaat reizen en wie er van het treinkaartje gebruik maakt. Hier kun je de couponcode inwisselen.

Met een enkele reis mag je niet zomaar overal naar toe. Het is alleen geldig tussen de twee gekozen stations. Tussen die stations mag je één keer reizen. Dat dien je te doen volgens de route die de NS-reisplanner adviseert (soms meer opties). Zolang je die route opvolgt, kun je de treinreis ook
onderbreken. Je kunt met een enkele reis Rotterdam – Groningen de reis dus prima in Utrecht onderbreken, want de reis verloopt normaal ook via Utrecht. Maar je kunt met een enkele reis Rotterdam – Groningen niet reizen via Eindhoven, dat ligt niet op de route.

Toekomstige treinacties?

Wil je ook in de toekomst de beste treinaanbiedingen ontvangen? Dan bieden we je de volgende services:

Deze aanbieding is het eerst gemeld door Adri Boer, we belonen hem met een gratis treinkaartje. Zie hier meer informatie over ons beloningsbeleid omtrent tips.

Deze enkele reizen zijn per 2020 niet meer geldig tijdens de ochtend en avondspits. Ongeacht hoe laat je reis begonnen is. Dit geldt vrijwel voor iedere treinactie, ook bij de Spoordeelwinkel.

Nieuwsbrief Goedkope treinkaartjes

Ontvang onze gratis nieuwsbrief.

455 gedachten aan “Treinactie: Enkele reis € 11,50”

 1. RiNique - Mwende schreef:

  coole tip ! Dank je !

 2. Mirjam Schoon schreef:

  Hoi, weet je of dit een etiket is? Of zijn het kaarten die opgestuurd worden? Want heb ze morgen nodig namelijk. Gr. Mirjam

  1. Het zijn e-tickets, dus je krijgt binnen 30 minuten een e-mail met vouchercodes die je kunt verzilveren op ns.nl.

   1. Mirjam Schoon schreef:

    Bedankt! Ik heb ze besteld 🙂

  2. irene van harreveld schreef:

   tot op heden heb ik de kaartjes niet per email ontvangen. betaald 9 -8 -2018

   1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

    Dan moet je even contact opnemen met de klantenservice van ActievandeDag of VakantieVeilingen, en aan de hand van uw betaalkenmerk kunnen ze uw bestelling opzoeken en nogmaals versturen. Ook is het bij VakantieVeilingen mogelijk om in te loggen op de site en de vouchercodes te downloaden.

 3. Simone Kaspers-Mulder schreef:

  Tot wanneer kun je de kaarten kopen

  1. Dat is niet duidelijk bij ons, vorig jaar liep de actie een groot deel van het jaar door, soms een weekje offline. Hopelijk dit jaar weer.

 4. Vienna Valerie schreef:

  Als ik op vakantie veilingen kijk kan ik deze actie NERGENS vinden

  1. Er staat gewoon een link naar de juiste pagina in het artikel. Zelfs met een groene opvallende button. Hij staat hier: https://www.vakantieveilingen.nl/winstpakker.html

   1. Vienna Valerie schreef:

    Ja die heb ik zo vaak aangeklikt. Als ik op de link klik dan word ik doorgestuurd naar mijn Vakantie veilingen app vervolgens word ik ingelogd en dan blijf ik staan op Mijn veilingen. En ik zie ik nergens de trein kaartje actie ://

    1. Even op een desktop proberen? Ik zal het morgen navragen bij VakantieVeilingen. Je kunt het ook hier proberen. Is in feite dezelfde actie: http://www.actievandedag.nl/actie-aanbieding/20-03-2017-ns-losse-treinkaartjes

   2. Louisa schreef:

    Als iemand anders de kaartjes via vakantieveilingen voor mij bestelt, kan ik dan alsnog míjn naam op de kaartjes zetten of staat dan de naam van de persoon die ze heeft bestelt al vast op de kaartjes? Want dat zou betekenen dat ik ze niet kan gebruiken…

    1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

     Je krijgt vouchercodes die door iedereen gebruikt kunnen worden. Pas bij inwisselen van de vouchercode moet je opgeven wie er gaat reizen.

 5. Vienna Valerie schreef:

  He he eindelijk!! Hartelijk dank via deze site werkt het wel.

 6. Rob Houweling schreef:

  Wat een fijne site en goeie handige mailberichten. Hartelijk dank voor al het werk dat er voor verricht moet worden! Jammer dat ik jullie pas zo laat heb ontdekt. Ikzelf woon in Noord-Groningen en mijn familie in het westen. Dus zijn de goedkope kaartjes een uitkomst. Wel is het zo, dat ik me telkens maar voorbereid om ongevraagd ook nog de andere helft van Nederland te zien i.v.m. allerlei werkzaamheden, bermbrandjes etc. Soms ben ik wel zes uur onderweg. Met de bustijd erbij gerekend, dat wel. Maar het is geen pretje meer om met de trein te reizen. Barstensvol, geregeld alleen staan. Tsja, de tijden veranderen.

  1. Dank voor het mooie compliment, en vertel het voort 😉
   En als het in onze macht zou liggen om ook aan de andere onderwerpen een bijdrage te leveren de hinder te verminderen, zouden we dat direct doen, maar dat is lastig. Helaas zijn de vooruitzichten op dat gebied ongunstig. Vooral in het weekend en de vakanties zijn er veel werkzaamheden. Als je dus vrijdagavond al kan reizen, dan kan dat al schelen.

 7. Winnie van der Sterren schreef:

  Er staat op deze site dat de kaarten te gebruiken zijn tot en met 30 juni. Op de VakantieVeilingen site staat uiterlijk tot 30 september. Tot wanneer zijn ze geldig dan?

  1. De actie is verlengd. In elk geval tot en met 31 juli 2017. VakantieVeilingen zegt zelfs tot 30 september 2017, daar ben ik niet 100% zeker van.

   1. Winnie van der Sterren schreef:

    Dus met zekerheid kun je zeggen dat ‘t tot en met 31 juli geldig is?

    1. Ja. Je gaat met hen een koopovereenkomst aan op basis wat bij hen staat. Onze informatie is gebaseerd op informatie bij hen. In dit geval is onze info verouderd, omdat de actie is verlengd. In principe zou je dus uit moet kunnen gaan tot de 30 september die ze noemen. Waarom ik daar toch niet 100% zeker van ben is omdat ik tot nu toe nooit bij NS heb gezien dat de verzilverperiode afwijkt van de reisperiode. VakantieVeilingen heb ik inmiddels contact mee gehad, die zoeken het nog even uit, of het echt 30 september is.

    2. Winnie van der Sterren schreef:

     Oke dank u wel! Ben erg benieuwd! Hoop nog van u te horen!

    3. VakantieVeilingen zegt dat de informatie klopt, maar dat ze het op hun website hebben verduidelijkt. (En toch blijf ik mij erover verbazen)

 8. Margriet Prinzen schreef:

  en op maandag een trein om 6 uur s ochtends?

  1. Doordeweeks na 9:00 uur. Dus niet maandagochtend om 6:00 uur met de trein, dat mag niet.

   1. Margriet Prinzen schreef:

    JAMMER, dat is toch een daluur, de dag begint pas om 06.30

    1. Er zijn verschillende kaartjes, met verschillende voorwaarden. Je mag met dit kaartje wel tijdens de avondspits reizen, en dat zijn geen daluren.

    2. Tot nu toe zijn overigens alle acties die e-tickets zijn altijd na 9:00 uur. De enige actie waarmee je tot nu toe voor 6:30u doordeweeks kan reizen, zijn de Blokker treinkaartjes, die zijn er nu niet.

 9. Dirkje schreef:

  Kun je dit kaartje upgraden naar de 1e klas? De andere goedkopere kaartjes geven die mogelijkheid niet, alleen in de spoordeelwinkel kun je de kaartjes wel upgraden, bv de dagkaarten met gratis lunch voor € 20,- worden dan € 27,- p.p. Niet echt goedkoop misschien, maar altijd nog de helft van een gewoon 1e klaskaartje voor het traject dat wij gaan reizen (Leeuwarden – Vlissingen) Ik wil graag weten of er andere goedkope kaartjes zijn die je ook kunt upgraden. Bedankt alvast voor je reactie.

 10. Cherise DisEmpress Weug schreef:

  mag ik dit treinkaartje ook op de volgende manier gebruiken:
  ik boek vlissingen- amsterdam
  ik stap uit in den haag, om pas later op de dag door te reizen naar amsterdam? of word er gekeken naar tijden indien je gecontroleerd word?
  gezien je ook niet hoeft in te checken en den haag niet afwijkt van van de route vlissingen-amsterdam?
  groetjes

  1. Ja, dat mag, omdat de reis Vlissingen – Amsterdam via Den Haag loopt is het toegestaan om je reis op die route te onderbreken.

   1. Joep schreef:

    En hoe werkt dat dan? Want in principe zou je voor een overstap niet hoeven uit te checken? Hoe controleren ze dat specifieke stations op overstap wel uitgecheckt kan worden?

    1. Het is een e-ticket, die moet je uitprinten, en bevat een barcode om indien nodig een poortje te openen. Maar in- en uitchecken is niet verplicht. Soms moet je wel door een poortje, en dan gebruik je dus de barcode. En de route kan men makkelijk achterhalen: men weet dat Vlissingen – Amsterdam niet via Breda loopt.

 11. Monica Weener schreef:

  Goede vraag van cherise!
  Kanik het treinkaartje ook zo gebruiken: ik stap in bij Breukelen, stap uit bij Utrecht om vervolgens later op de dag van Utrecht naar Den helder te reizen. Kan dit?

  1. Dit mag niet, de reis Breukelen – Den Helder gaat normaal niet via Utrecht. Ik adviseer om het VakantieVeiling kaartje te verzilveren voor de reis Utrecht – Den Helder en eerste stukje, Breukelen – Utrecht op voltarief te reizen (kost 3 euro, als je het als e-ticket koopt of als je op de ov-chipkaart reist, op het station kost het een euro meer)

 12. Monica Weener schreef:

  En jullie hebben t nog over andere kaartjes, maar die kan ik niet vinden op vakantie veilingen? Bijv. Die van heen en weer reizen?

  1. In principe kun je alle kaartjes vinden in de prijsvergelijker, daar ging net nog iets niet helemaal goed maar dat is nu opgelost. Verder hebben we hier een overzicht gemaakt: http://www.treinreiziger.nl/overzicht-goedkope-treinkaartjes-maart-2017/. Morgen starten er weer nieuwe aanbiedingen en komt er een nieuw overzicht online van april.

 13. miranka schreef:

  Is er ook een aanbieding dagkaartje te koop waar je eerder dan 9.00 in de trein mag reizen. Wil er een lange dag van maken!

  1. Op dit moment niet, ik heb onbevestigde signalen die ik niet heb kunnen verifiëren is dat er later deze maand mogelijk een Blokker aanbieding komt. Dan mag je voor 6:30 inchecken en de reis afmaken bij NS. Er is dan ook een beperking in de avondspits

 14. Yolanda Weijers schreef:

  Zijn de kaartjes ook gelding op Tweede Paasdag? Vóór negen uur.

 15. ineke schreef:

  Ik heb deze kaartjes paar dagen geleden gekocht via vakantieveilingen en daar stond iets heel anders dan hier. Hier staat: De treinreis moet plaatsvinden voor of op 31 juli. Maar op vakantieveilingen staat: De e-tickets die je ontvangt, zijn te verzilveren t/m 31 juli 2017.
  Je kunt tot 2 maanden vooruit een reisdatum kiezen.
  Dit betekent dat je jouw treinkaartjes tot uiterlijk 30 september 2017 kunt gebruiken.

  Ik heb ze gekocht om 8 september naar schiphol te reizen en 18 september vanuit schiphol naar huis…en we reizen met 3 man en alle 3 deze kaarten…beetje vreemd!!

  1. Hoi Ineke, Deze week zijn ze niet via VakantieVeilingen verkrijgbaar, vandaar dat we nu ActievandeDag vermelden.

   Ik heb wat je zegt ook zien staan bij VakantieVeilingen, VakantieVeilingen heeft mij ook gemeld dat die data correct is. Zelf heb ik tot nu toe nooit meegemaakt dat de verzilverperiode afwijkt van de reisperiode, dus daarom heb ik bewust gekozen om de datum t/m 31 juli aan te gaan. Je gaat echter een verkoopovereenkomst aan met VakantieVeilingen, en dus mag je vanuit gaan dat die info correct is.

   Je kunt maximaal 2 maanden voor de reisdatum verzilveren. Mocht in juli blijken dat verzilveren niet kan in september, dan moet VakantieVeilingen dat uiteraard oplossen, maar mag je ons ook altijd benaderen om te kijken of we daarin kunnen ondersteunen. Ik ga er echter vanuit dat het gewoon goed gaat komen.

   1. Gini Westera schreef:

    Het komt niet goed. Ik heb op 9 mei twee kaartjes gekocht, te verzilveren t/m 31 juli en vervolgens tot 30 september te gebruiken.
    Ik wil reizen op 14 en 16 augustus.
    Op 20 juni wilde ik ze verzilveren voor die reisdatums maar dat lukte niet. Laatste reisdag bleek 31 juli te zijn.
    Ik heb vakantieveilingen gebeld en die verwezen me naar de NS. De NS gaf aan dat je wel twee maanden van tevoren kan reserven, maar dat de laatste reisdatum 31 juli is.
    Vervolgens weer naar Vakantieveilingen gebeld en daar werd bevestigd door de medewerker (naam bij mij bekend) dat de codes ook geldig zouden moeten zijn op 14 en 16 augustus en dat hij dat zou navragen via een andere afdeling.
    Het antwoord wat ik kreeg op 23 juni was:

    De etickets zijn geldig tot 31 juli, want ze zijn tot dan te verzilveren. De veiling loopt al een aantal weken vandaar dat wordt aangegeven dat je tot twee maanden vooruit kan reserveren.
    Tot de max van 31 juli uiteraard.
    Om die reden is het helaas niet mogelijk om na die datum te reserveren.
    Wij wensen jou een heel fijn weekend toe!

    De betreffende medewerker lijkt ineens van gedachten veranderd te zijn.
    Tot de max van 31 juli uiteraard is niet eerder gecommuniceerd.

    Ik heb begin deze week maar weer eens gebeld en nu een klacht ingediend via diezelfde klantenservice.
    Maar het lijkt erop dat ik mijn kaartjes in de prullenbak kan gooien.

    1. Rudy schreef:

     Beste Gini,

     Ik zit met exact hetzelfde probleem, ik wil reizen op 6 en 23 augustus. Op de website NS.nl kan ik geen datum na 31 juli kiezen. Maar zowel op de website van VakantieVeilingen.nl als het etickets.pdf bestand staat duidelijk aangegeven dat je tot 60 dagen van te voeren kaartjes kunt verzilveren en ze daardoor t/m 30 september 2017 moet kunnen gebruiken.

     Bron: https://www.vakantieveilingen.nl/winstpakker.html
     “De e-tickets die je ontvangt, zijn uiterlijk te gebruiken t/m 30 september 2017.”
     en
     “Je kunt 60 dagen voordat je wilt reizen jouw e-tickets verzilveren. Bijvoorbeeld: wil je op 9 september gebruikmaken van je ticket(s)? Dan kun je ze vanaf 11 juli verzilveren.”

     In het eticket PDF bestand:
     “De e-tickets die je ontvangt, zijn te verzilveren t/m 31 juli 2017. Je kunt tot 2 maanden vooruit een reisdatum kiezen. Dit betekent dat je jouw treinkaartjes tot uiterlijk 30 september 2017 kunt gebruiken.”

     Ik heb daarom ook Vakantieveilingen om opheldering gevraagd. Ik heb in totaal voor € 41,- aan kaartjes.

    2. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

     Van Gini heb ik begrepen dat er terugbetaling heeft plaats gevonden, na contact per email. Een screenshot van de onjuiste informatie is bij mij via contact@treinreiziger.nl opvraagbaar.

    3. Erwin schreef:

     Ik heb het zelfde probleem. Reis alleen op vakantie en zou graag 30 augustus willen reizen en 24 september terug. Kan nu geen datum naar 31 juli aanklikken. Wel handig wat te verkopen wat later niet werkt. Als je meer weet zou je misschien contact met mij op kunnen nemen. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Tevens ook besteld op vakantieveilingen.nl

     Groeten Erwin

    4. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

     Van Gini heb ik begrepen dat er terugbetaling heeft plaats gevonden, na contact per email. Een screenshot van de onjuiste informatie is bij mij via contact@treinreiziger.nl opvraagbaar.

 16. Irene Faik schreef:

  Hallo,
  wij willen zondag 27 mei van rotterdam centraal, overstappen op utrecht, naar arnhem centraal. Maar we hebben de fiets bij ons.
  Mogen wij van deze actie gebruik en daar een los kaartje voor de fiets bij kopen?

  1. Dat is geen enkel probleem, als je, zoals je aangeeft, ook een Dagkaart Fiets koopt. Een dagkaart Fiets mag je met ieder vervoersbewijs combineren.

 17. sharon schreef:

  zijn de kaartjes nu al uitverkocht?

  1. Daar lijkt het op, de kans is groot dat deze aanbieding terug komt bij VakantieVeilingen of ActievandeDag, dat is althans onze ervaringen de afgelopen weken.

   1. sharon schreef:

    oke, dan hou ik de site in de gaten. Ik heb 2 kaartjes nodig voor eind mei.

 18. Vik Toria schreef:

  Is het mogelijk te reizen Tweede Paasdag?

  1. Ja dat kan, maar wel na 9:00 uur.

   1. Vik Toria schreef:

    Dank u wel voor het snelle reactie!

   2. Jan schreef:

    Contact gehad met ns, je mag op feestdagen ook voor 9 uur reizen. Dus ook op 2e Paasdag.

 19. Christanne Delang schreef:

  We moeten eind mei een auto gaan ophalen vanuit Landgraaf naar Wijchen en willen deze kaartjes hiervoor gebruiken. Kunnen we bij deze kaartjes ook een railrunner-kaartje koppelen? Of kun je een railrunner-kaart gewoon kopen?

  1. Railrunner kan je gewoon los kopen, op het station via de kaartautomaat of via ns.nl. Railrunner voldoet altijd (alleen niet in Thalys). Je hoeft voor een railrunner ook geen toeslag te betalen op het station.

 20. Vera schreef:

  Moet ik van tevoren een dag in gedachten hebben waarop ik ga reizen? Ik weet namelijk nog geen exacte datum!

  1. Niet bij de aankoop. Je krijgt na aankoop twee vouchercodes. Die kun je op een latermoment verzilveren. Bij het verzilveren kies je de datum en het traject. Beide vouchercodes kun je op een verschillend moment op een verschillend traject verzilveren.

 21. Sander van Spijk schreef:

  ik moet verschillende treinen hebben van den bosch naar delfzijl west dus 3 verschillende treinen. mag dat ook ?

 22. Kirste schreef:

  Ik zie tijden staan 09.00-20.00 van maandag t/m vrijdag, betekend dit dat je na 20.00 niet meer mag reizen met het kaartje?

  1. Hoi Kirste, Waar zie je dat staan? Bij ons is dat niet bekend. Het kaartje is namelijk geldig van 9:00 uur tot 4:00 uur de volgende ochtend.

 23. Joep schreef:

  Kan je tussendoor ook uitchecken op een ander station dan de eindbestemming en later op dezelfde dag weer inchecken om de reis tot de eindbestemming af te maken?

  1. Hoi Joep, zolang het op de route ligt waar de reisplanner je langs stuurt, mag dat (en in dit geval geeft de reisplanner meerdere opties, waaronder de route via Delft). De barcode op het e-ticket kan je zelfs ieder poortje in Nederland mee openen, ook op stations waar het kaartje niet geldig is.

   1. Joep schreef:

    Dank voor de duidelijke en snelle reactie!

 24. Anna schreef:

  Is bij jullie misschien bekend wat de administratiekosten zijn bovenop de tickets? En betaal je dat maar een keer als je meerdere sets besteld?

  En kan ik naar het buitenland reizen met dit kaartje (aken)? dat ik via NS international een ticket bestel met Nederland gratis en dan 4,10€ voor het traject in Duitsland in combinatie met deze kaart? Of moet je dan echt twee verschillende kaarten kopen?

  Alvast bedankt!

  1. Hildebrand schreef:

   Bij deze actie worden er geen administratiekosten gerekend. In elk geval niet bij betaling via iDEAL. Dit treinkaartje kun je verzilveren tot aan het Nederlandse grensstation. Vanaf het laatste Nederlandse station (Eygelshoven Markt) heb je een kaartje nodig, en betaal je het normale tarief (dus niet gratis tot aan de grens).

 25. rs sikkema schreef:

  wij willen van Buitenpost naar schiphol airport. moeten we dan ook een toeslag intercity erbij nemen ?

  1. Hildebrand schreef:

   Nee dat is zonder toeslag.

 26. M. Koning schreef:

  Wij zijn enorm enthousiast over de goedkope treinkaartjes voor 2 pers. ad. 20,50euro, die we graag in juni gebruiken!Maar we hopen dat de meereiskaartjes ad. 2,50euro p.p. ook in juni geldig zijn, want dan kun je met 2 personen 2 keer een enkele reis nemen!!!

  1. Hildebrand schreef:

   De meereiskaartjes zijn niet te combineren met acties! En ook niet geldig in juni.

 27. Valentina schreef:

  Hoi,
  Weet iemand of deze kaartjes is Veolia treinen geldig?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Veolia bestaat niet meer, is Arriva geworden.

 28. Lindy Achterkamp schreef:

  Helaas geen vaste prijs maar bieden

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Gelukkig was dat van korte duur.

 29. Anoniem schreef:

  Alle biedingen boven de 15 euro zijn dus eigenlijk al niet rendabel gezien het feit dat je 5 euro adminsitratiekosten moet betalen. Op vakantieveilingen bieden mensen ook soms ineens van 1 euro naar 20 euro.. zonder tussen stapjes. Ben je dan dom of wat? Riekt meer naar een fake bieder dmv een script.

 30. Joke Pieters schreef:

  Beste,

  Is het kaartje ook op Hemelvaartsdag geldig? En zijn er dan ook tijden waarmee rekening gehouden moet worden?

  Met vriendelijke groet,
  Joke Pieters

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Excuus voor de veel te late reactie, als mosterd na de maaltijd: ja, ze zijn ook op feestdagen geldig. Maar de 9:00 uur regel geldt altijd van maandag t/m vrijdag, ongeacht feestdag. Tenminste bij acties.

 31. Thennie Molle schreef:

  Moet ik 2 actievandedag kaart gebruiken om op dezelfde dag heen en terug te reizen? Of kan ik heen en terug reizen met een kaart?
  mvg

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het zijn enkeltjes, dus ook als je op dezelfde dag heen en weer wil, moet je er twee verzilveren. Echter, als je op dezelfde dag heen en weer wilt reizen zijn er goedkopere aanbiedingen.

 32. Daphne schreef:

  Zijn de kaartjes ook op feestdagen geldig? Ik moet namelijk 2e pinksterdag vanuit eindhoven terug naar enschede. En op 1e pinksterdag van enschede naar eindhoven.

 33. Othilie schreef:

  Hoi! Ik heb dit kaartje net gekocht, maar nu ik hem probeer te verzilveren kan dit pas vanaf vrijdag 9 juni en ik heb hem donderdag 8 juni nodig. Is dit op te lossen of heb ik mijn geld nu verpest?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het klopt dat dit nergens staat. Ik heb VakantieVeilingen zojuist daarop gewezen en om een oplossing gevraagd. Ik kom bij je terug, zodra ik meer weet. Naar aanleiding van jullie berichtjes heb ik het nu in elk geval wel op onze site genoemd.

   1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

    Ik heb geen antwoord meer ontvangen, maar zie dat verzilveren inmiddels wel gewoon kan voor elke datum, ook voor vandaag of morgen.

 34. Michel schreef:

  Ja dat had ik ook. Ik heb de kaartjes op 7 juni nodig maar kan pas een datum vanaf 9 juni selecteren.
  Ik heb alles doorgelezen en kan nergens iets vinden over een geldigheid vanaf een bepaalde datum. Ze zouden direct gebruikt moeten kunne worden.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het klopt dat dit nergens staat. Ik heb VakantieVeilingen zojuist daarop gewezen en om een oplossing gevraagd. Ik kom bij je terug, zodra ik meer weet. Naar aanleiding van jullie berichtjes heb ik het nu in elk geval wel op onze site genoemd.

   1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

    Ik heb geen antwoord meer ontvangen, maar zie dat verzilveren inmiddels wel gewoon kan voor elke datum, ook voor vandaag. Is het nog tijdig goed gekomen?

   2. ilona schreef:

    Heb diverse malen zelf contact met vakantieveiling en nu uiteindelijk ook met ns gehad, het boeken tot een maand voortijd lukt gewoon niet. Ik hoop op een goede en vlotte afhandeling, voel me een beetje belazerd. Krijg het idee, geld weg is pech…

    1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

     Stuur mij even een e-mail, wellicht kan ik helpen. Naar mijn weten zou alles nu gewoon goed moeten werken. Dat was eerst niet het geval, maar 7 juni in elk geval waren er geen beperkingen meer. Bij VakantieVeilingen ben je aan het goede adres, maar ik wil best kijken of ik je kan helpen (contact@treinreiziger.nl)

 35. Linda schreef:

  Hallo , Ik wil graag van 10 t/m 11 juni van Aalten naar Zaandam met 2 personen. Via de intercity richting Den Helder. Kan ik nu voor de 10e 2 losse kaartjes kopen en voor de 11e .??? En zonder toeslag. ?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja, dat kan. Alle vouchercodes kunnen nu direct gebruikt worden. Was kennelijk eerder een bug die nu is opgelost. Op betreffende route hoeft geen toeslag te kopen (alleen voor de internationale ICE, maar dat is niet van toepassing. Je kunt de gewone intercity Zaandam – Arnhem nemen).

 36. Yv schreef:

  Hallo, begrijp ik het goed dat je met 1 actie met 2 personen dezelfde dagreis kunt maken?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Je kunt 2 enkele reizen magen. Dat kan zijn door twee verschillende personen op dezelfde dag. Maar ook op verschillende dagen. Of 1 persoon op verschillende dagen 2 enkele reizen

 37. Jassie schreef:

  Hoi,
  Ik wil dezr kaartjes gebruiken om naar Schiphol te reisen, ik vroeg me af of deze wel geldig zijn, omdat je voor Schiphol een toeslag moet betalen als je normaal kaartje koopt.
  Weet iemand of dit mogelijk is.?
  Groetjes

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ze zijn naar Schiphol geldig. Alleen als je vanaf Rotterdam/Breda én met Intercity Direct reist, betaal je een toeslag. Kies je de normale intercity (die vanuit Rotterdam ook naar Schiphol reist, via Den Haag en Leiden), betaal je geen toeslag.

 38. Nienke schreef:

  Als ik het goed begrijp kun je alleen met fysiek kaartje reizen, en dus niet de ticket op je mobiel laten zien aan de conducteur/het paaltje?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat klopt. Nu is het wel zo dat deze actie een paar keer is verlengd, en NS wel bezig is deze functie gefaseerd uit te rollen. Ik weet niet 100% zeker of dit inmiddels gewijzigd is. Ga er maar voor de zekerheid vanuit dat printen verplicht is. Als tonen op mobiel toch mogelijk is, dan wordt deze optie geboden tijdens het verzilveren.

 39. K. Pereboom schreef:

  Ik moet rond 6 uur met de trein weg als ik op tijd aan wil komen.
  maar de kaartjes zijn geldig vanaf 9 uur.
  waarom niet vanaf 6 uur?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Omdat NS vooral in de daluren de treinen wil vullen, in de spits is het al vol genoeg. Met e-tickets is het tot nu toe niet mogelijk slimme dingen te doen. Bij wegwerpkaartjes is dat wel mogelijk. Maar dan zijn het aantal acties waarmee je voor 6:30u mag reizen ook zeer beperkt, alleen Blokker.

 40. sharon schreef:

  wat moet ik doen om ze te verzilveren?

 41. Syl schreef:

  Kan je ook overstappen met deze kaarten? Bijv ik moet van Rotterdam naar Hoorn, dat ik dan een tussenstop maak in Amsterdam en later rijd van Amsterdam naar Hoorn?

 42. Cynthia schreef:

  Tot wanneer kan je dit nog kopen? Ik keek vandaag hierop en kom nergens op vakantie veilingen eruit. Ik wil ze zo graag hebben!

  1. Kristian schreef:

   Het lukt mij ook niet helaas…

 43. steven schreef:

  Ga zaterdag met zijn 2 reizen hoef je alleen maar de gegevens van 1 persoon in te vullen en krijg je dan ook maar 1 ticket?

 44. Akky schreef:

  Beste Treinreiziger.nl

  In het artikel staat aan het begin dat de kaartjes tot en met 30 september te gebruiken zijn, hoewel aan het eind van het artikel staat dat deze tot en met 31 augustus te gebruiken zijn. Een van beiden lijkt me dus onjuist..

  Groetjes!

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dank, heeft u gelijk in, aanvankelijk was het t/m 31 augustus, dat is later verlengd en heb ik alleen in de headline aangepast. Nu op beide plekken.

 45. jolanda schreef:

  Kun je op de vouchers ook zetten dat je wilt reizen met een tussenstop ik zou graag met een vriendin weg willen maar zij komt uit Almere en ik uit hoorn kunnen we dan via Amsterdam centraa bijvoorbeeld om zo toch samen verder te reizen ??
  Naar zelfde eindbestemming

 46. Marjolein schreef:

  Kan ik met dit kaartje ook naar brussel reizen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, alleen Nederland! Je kunt het wel gebruiken tot Roosendaal, en vanaf daar een aanvullend kaartje.

 47. Marianne schreef:

  Hallo treinreiziger,

  Deze actie is inmiddels verlopen

  Groet,

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   De link doet het toch nog gewoon? Bij ActievandeDag wordt deze vanaf vandaag niet meer aangeboden. Bij VakantieVeilingen nog wel.

 48. Gonny Morrien schreef:

  Ik wil ook gebruik maken van een setje ns enkeltjes. Ook ik wil een tussenstop maken en naar enige ure weer verder treinen naar mijn eindbestemming. Het wordt niet duidelijk gemaakt of dit wel of niet mogelijk is.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Excuus dat ik vergeten ben te antwoorden. Je kunt alleen reizen op de gekozen route. Als je op die route blijft kun je de reis onderbreken. Omweg kan niet.

 49. Berend schreef:

  Voor alle duidelijkheid: zijn vakantieveilingen.nl en actievandedag.nl verschillende ondernemingen of uiteindelijk 1 uitvoerend orgaan?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ze hebben hetzelfde moederbedrijf, maar hebben eigen klantenservice en bieden in algemeen verschillende producten. Treinkaartjes kennen wel dezelfde voorwaarden. Je kunt het zien als Blokker, Intertoys en Bart Smit. Ook 1 holding, maar je kunt niet (altijd) een Blokker actie kopen bij Intertoys.

 50. Fiona schreef:

  Beste treinreiziger,

  Wij willen graag met z’n 3en reizen met de enkeltjes aanbieding.
  Alleen worden ze verkocht per 2.
  Als ik er 6 koop, kan ik dan wel 3 heen en 3 terug gebruiken of hebben ze per set van 2 dezelfde code?

  Alvast bedankt,

  Mvg,
  Fiona

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat kan! Je krijgt dan zes unieke codes.

 51. jz schreef:

  Hey ik ken de site actie van dag niet. Is dit een goede en betrouwbare site?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ze bestaan lang en ook vorig jaar heeft NS met ze samengewerkt. Je krijgt dus echt kaartjes, alles wat dubieus is melden wij niet.

   1. jz schreef:

    Bedankt.

 52. Anoniem schreef:

  Ik heb 2 setjes van 2 kaartjes besteld en tevens betaald (41€) maar geen link met e-tickets in mn mail ontvangen. In eerste instantie stonden de tickets in mijn boeking maar ook daar zijn ze verdwenen. Dus wel betaald maar nergens mijn kaartjes te vinden

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dan even klantenservice bellen / mailen met betaalgegevens. Deze aanbieding is te vertrouwen, ook in 2016 heeft NS met actievandedag samengewerkt.

 53. Steven schreef:

  Blij met een dode mus. Helaas niet meer beschikbaar.

  Lieve mensen, haal de actie dan van je site ALSJEBLIEFT !!!

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   U doet net als of we al tijden een afgelopen actie communiceren. Dat is niet zo. Deze actie kon je vandaag (donderdag) nog kopen. Ik zie dat er eerder stond tot x augustus, meen 8 augustus. Nu is dat plotseling aangepast naar 20 juli 23:59. U reageert 3 minuten later. Ik vermoed dat de vouchercodes op zijn en dat men even nodig heeft om die weer geleverd te krijgen. Dit is in verleden nogmaals gebeurt. Ik ga morgen nader informeren. Mijn inschatting is dat de actie vrijdag alweer terug gaat komen en anders na het weekend.
   De site is verder mensen werk, en we kunnen niet iedere seconde alles controleren.

 54. Kevin schreef:

  Er is een nieuwe gekomen om deze te compenseren.
  De aanbieding is nu op: https://www.actievandedag.nl/actie-aanbieding/21-07-2017-ns-losse-treinkaartjes?utm_source=tradetracker&utm_medium=affiliates&utm_term=Global+Media+B.V.&utm_campaign=Global+Media+B.V.

  Actie van de dag heeft het nog wel, maar op een ander linkje 🙂

 55. Lysanne schreef:

  ik moet voor een gesprek naar Amsterdam. Is het met deze tickets mogelijk om voor 06.30 in te checken? (zodat ik buiten de spits reis)?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, niet mogelijk. Anders had het er al gestaan 🙂

 56. Marleen schreef:

  Zijn deze ook geldig bij Arriva?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja!

 57. Kim Sassen schreef:

  Is er een mogelijkheid om 21 augustus voor 9 uur te reizen net eventuele bijbetaling? Anders halen we onze vlucht niet 😉

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dan kun je dit ticket het beste verzilveren vanaf het eerste station waar de trein na 9:00 uur vertrekt, en voor het stuk voor 9:00 uur een voltarief e-ticket te kopen. https://www.ns.nl/producten/losse-kaartjes/p/enkele-reis

 58. Julia Ackermans schreef:

  Deze kaartjes afgelopen week besteld. Via e-mail één code ontvangen in plaats van twee. Hierdoor maar een coupon, dus een dagkaart via NS kunnen verzilveren. Waar is de tweede code?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   U heeft ze dan denk ik niet gekocht via VakantieVeilingen, maar via ActievandeDag, klopt dat? Bij ActievandeDag worden twee soorten kaartjes verkocht, ik vrees dat u per abuis de verkeerde heeft besteld. Actievandedag verkoopt een dagkaart voor 20,50 maar ook twee enkeltjes voor 20,50 euro. De links staan bij ons in elk geval naar de juiste aanbieding.

 59. Remko schreef:

  Mag je onderweg op het traject uitstappen
  om een stad te bezoeken en vervolgens
  een aantal uren later het traject vervolgen
  naar het eindpunt?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja, op het traject wel. U mag er geen omweg voor maken.

   1. Anoniem schreef:

    Dank je!

 60. Paul schreef:

  Ik nu wil 7 kaartjes kopen. Krijg ik voor ieder kaartje een ander couponcode?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Klopt!

 61. Danielle schreef:

  Werken deze ook met een QR CODE vanaf de telefoon of zijn deze verplicht om uitgeprint te worden?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Helaas moet dit kaartje zover mij bekend nog verplicht worden uitgeprint.

 62. Linda schreef:

  Beste,

  er staat dat ik meer dan 30 euro moet betalen, sinds ik op verplicht betalen heb gedrukt. Maar dat heb ik dus niet betaald. Hoe komt dat er niet 20,50 staat?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Is de prijs € 30,45? U koopt twee enkele reizen voor 20,50. Tijdens het aankoopproces is er de mogelijkheid voor een extra kaartje te kopen voor 9,95 euro. Als u daar gebruik van maakt, stijgt het bedrag. In het verleden heb ik geconstateerd dat dit vervolgens niet duidelijk staat verwerkt in de bevestiging, wat tot misverstanden kan zorgen. Neemt u anders contact op met de klantenservice van VakantieVeilingen.

  2. Linda schreef:

   probleem opgelost

 63. annie schreef:

  ik wil via amsterdam airport naar Venlo reizen
  maar als ik dat aangeef ,kan die het station niet vinden?hoe kan dat?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Prubeert u het eens met Schiphol of Schiphol Airport

 64. Conny schreef:

  Mijn dochter wil graag van deze aanbieding gebruik maken met 2 vriendinnen. Kan je ook 3 kaartjes kopen? Of kan je een gratis meereiskaartje gebruiken?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Je kan niet het meereiskaartje gebruiken. Toen wij ze kochten kon je een extra kaartje kopen voor 9,95 euro. Ik durf geen garantie te geven dat na aankoop opnieuw deze optie wordt geboden.

 65. Richard schreef:

  Heb 2 couponcodes elk goed voor 2 ns kaartjes, (2xenkele reis) ,bij het verzilveren krijg je maar een enkeltje voor 1 coupon.Van NS moet ik contact opnemen met EMESA???

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   EMESA is de eigenaar van Actievandedag.nl en Vakantieveilingen.nl. U kunt het beste contact opnemen met de klantenservice van het label waarbij u ze gekocht heeft.
   Voordat u belt is mijn advies om eerst nog eens het pdf te bekijken. U heeft namelijk als het goed is twee couponcodes gekregen. Per pagina staat er één couponcode op. Dus waarschijnlijk is het probleem zo op te lossen doordat u de tweede pagina over het hoofd heeft gezien waar nog een couponcode op staat.

 66. Anoniem schreef:

  Hallo, mag je vrijdag ook na 16:00 uur reizen met de kaartjes via vakantieveilingen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja

 67. Nienke schreef:

  Mag ik zaterdag avond rond 18:00 reizen en dan zondag ochtend terug reizen rond 07:00?? Vanaf groningen naar rotterdam en terug.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Uiteraard. U gebruikt dan één enkele reis van Rotterdam naar Groningen en de andere enkele reis voor de volgende dag voor het omgekeerde traject. Dat kan prima.

 68. Wandie schreef:

  Kan je die 2 kaarten voor verschillende dagen gebruiken? Bijv vrijdag middag met de ene kaart en met een 2e zaterdag ochtend?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja

  2. Annemie Damen schreef:

   Geleden voor deze actie, ook op werkdagen reizen tussen 9.00 -16.00 en van 18.30-6.30?

   1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

    Nee. Dit is geldig na 9:00 uur, ook in de avondspits.

 69. Bianca schreef:

  Hallo even een vraagje. Is het mogelijk om met twee personen 30 sept te reizen en op 6 okt hetzelfde traject met dezelfde kaartjes terug te komen.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het is geen retour, maar enkeltje. Dus bij 2 personen op dag x heen en 2 personen op dag y terug zijn dus vier enkeltjes. Dus twee keer deze actie kopen.

 70. Mo schreef:

  Kan ik met 1 kaartje kriskras door Nederland, op 1 dag.
  Kan ik dan ook Gouda -Assen en dan Assen -Zwolle-Utrecht- Gouda?
  Op 1 dag he?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, met een enkele reis kunt u niet kris, kras door Nederland. De reis die u beschrijft kan met een dagretour. Dan kunt u nog steeds niet kris, kras door Nederland maar wel kiezen voor het traject Gouda -Assen en uw reis onderbreken in Zwolle, Utrecht of Amersfoort. Als u kris, kras door Nederland wilt reizen heeft u een dagkaart nodig.

 71. Vdkok schreef:

  Voor de zekerheid heb ik een vraagje. Als ik eerst met Arriva/Syntus moet reizen daarna overstappen naar NS om de eindbestemming te komen, telt het nog steeds als enkele reis klopt dat?

 72. Lesly schreef:

  De actie is verdwenen uit vakantie veilingen. Kan ik de kaartjes nog ergens anders kopen?heb al verschillende sites geprobeerd.

 73. Chris schreef:

  Hello,

  I can not speak dutch. Can anybody tell me what to do if i want 2×2 tickets? Do i get it right that this would cost me 41€?
  And i can get from roermond to amsterdam?

  Thanks in advance and have a nice day

  1. ari schreef:

   hallo wie kan me helpen ik wil

 74. Reizenmetdetrein schreef:

  Ik heb een enkele reis van 10,25. Nu moet ik van Amsterdam-Zuid naar Groningen, maar zal ik een tussenstop maken in Utrecht, en zal vervolgens weer doorreizen naar Groningen?

  Kan ik invoeren Amsterdam-Zuid en eindbestemming Groningen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Bij Amsterdam Zuid – Groningen verloopt de reis normaal niet via Utrecht, dus is dit niet mogelijk. Bij Amsterdam Bijlmer – Groningen verloopt de reis wel via Utrecht. Dus als u daar kunt starten, kan het wel.

 75. Nanc schreef:

  Hallo
  Wij willen graag 2kaartjes bestellen en vanavond gebruiken
  Op het moment zitten we in het buitenland
  Kunnen deze kaartjes via de telefoon getoond worden of moeten ze persee uitgeprint worden?
  Alvast bedankt!

  Gr Nancy

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ze moeten helaas uitgeprint worden.

 76. Julien van Hemmen schreef:

  hallo
  wij hebben 2 kaartjes gekocht en betaalt maar geen mail ontvangen met de e tickets hoe kan dat?
  hoe krijg ik ze alsnog binnen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Als er een tikfout is gemaakt in het e-mailadres komt het niet aan. Check ook altijd de spam. Als dat niets oplevert, dan kun je het beste even bellen met Actie van de Dag Klantenservice. Zorg dan dat je de betaalgegevens bij de hand hebt, dan kunnen ze uw bestelling erbij zoeken en de e-mail nog een keer versturen.

 77. Hab schreef:

  Ik wil graag op 26 september van schiphol de intercity naar assen nemen voor 2.personen. dat heb ik 2 enkeltjes nodig. Dus deze actie zou daat goed in kunnen maar hoe zit het met de toeslag voor de intercity trein kan deze toeslag gelijk online betaald worden bij de ticket. En is er wel een toeslag? Het is een beetje verwarrend.

 78. Hab schreef:

  En kan de tijden tussen 18.00 en 19.30 in de avond gebruikt.worden

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Jazeker. Als dat niet kan, staat dat expliciet vermeld. Bij e-tickets geldt er momenteel nooit een spitsbeperking, maar dat gaat op termijn wel veranderen.

 79. Jan Donkelaar schreef:

  Zijn de treinkaartjes nog wel te koop?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Naar mijn weten wel. Ik zie de kaartjes gewoon nog aangeboden worden. Waar loopt u tegen aan?

   1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

    Ik heb het zelf ook even getest, maar het is mij gewoon gelukt: https://www.vakantieveilingen.nl/winstpakker.html

 80. Zu schreef:

  Ik kan de treintickets niet meer op vakantieveilingen vinden. Is hij elders te verkrijgen?
  Kan je met de tickets van Rotterdam naar Grijpskerk?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Bijzonder. Hij hoort hier te koop te zijn. Ik heb zelf even getest, en gewoon kunnen kopen: https://www.vakantieveilingen.nl/winstpakker.html

 81. marieke schreef:

  nou staat er dat je vanaf 9;00 tot de volgende dag 4;00 mag reizen met deze kaartje, stel ik bestel de ticket voor vrijdag 13 okt, maar ik ga pas 14 okt om 02;40 met de trein naar schiphol, kan dit met deze kaartjes?

 82. Petra Schoutrop schreef:

  Hallo treinreizigers, ik heb hele goede ervaring met de goedkope trein kaartjes. Nadat ik de de kaartjes had betaald had ik ze binnen 5 minuten al uitgeprint. Ik ging van Sittard naar Hoogeveen en op de overstap op Zwolle er een koffiestop van gemaakt en mijn dochter weer gezien. Het gebruik van deze kaartjes tijdens de reis ging erg voorspoedig en op tijd. volgende week zal ik ze weer bestellen Dan bestemming Sittard naar Schiphol ff een dagje spotten. Nogmaals voor 20,50 kan het wel uit dus ik zou zeggen probeer het maar eens uit. Gr Petra.

 83. m schreef:

  ik ga 14 okt om 02:41 met de trein naar schiphol, kan ik dan ook zo’n kaartje gebruiken? omdat er staat je mag ermee reizen van 9:00 sochtend tot 4:00 de volgende ochtend

 84. D. Simsek schreef:

  Hallo,

  Ik wil graag 2 enkel tickets. Hoe moet ik ze bestellen?

  1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

   Er staat een groene button in het artikel, die gaat naar https://www.actievandedag.nl/actie-aanbieding/25-09-2017-ns-losse-treinkaartjes

 85. MM schreef:

  Is er al iets bekend over het verlengen van deze actie tot in december of januari?

 86. G Emons schreef:

  Hallo , ik wil graag 2 dec en 15 dec reizen , wordt hij verlengt ?? ik kan het niet op vakantie veiling vinden !!

 87. M.E. schreef:

  Goedemiddag,
  Kijken jullie alsjeblieft welke link je doorstuurt naar ActievandeDag.
  Ik heb namelijk bewust gekozen voor de 2 NS treinkaartjes (enkele reis) voor €20,50.
  Krijg ik een bevestiging in mijn mail dat het om een dagkaart gaat van hetzelfde bedrag €20,50.
  Waar ik inmiddels voor heb betaald.
  Ik had juist bewust gekozen voor 2 enkele reisjes en krijg vervolgens een dagkaart.
  ActievandeDag kon mij niet verder helpen omdat de boeking geplaatst staat als een dagkaart, terwijl ik toch echt voor enkele reis €10,25 (2x) heb gekozen.

  1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

   De link in dit artikel staat goed. Als u specifiek kan laten zien waar de link verkeerd staat, wil ik u wel tegemoet komen. Als u de fout gevonden heeft, kunt u contact op nemen met contact@treinreiziger.nl

   1. marieke schreef:

    alweer zo’n geval waarbij de klant moet aantonen dat de verkoper een fout maakt. Houd nederland maar goed bezig zo, bedrijven!

 88. D.S. schreef:

  Kan je bij deze actie je “Geld terug bij vertraging” krijgen, indien zich dat voordoet, en hoe dan? Zo niet, dan is het wel een nadeel als je tijdens je reis met de NS een vertraging van 1 uur of meer oploopt…

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja, geld terug bij vertraging is gewoon van toepassing. Je kunt daarvoor gebruik maken van een formulier bij de NS stations.

 89. Yoshi schreef:

  Kan je met deze tickets ook naar Antwerpen. Of zijn deze alleen binnen Nederland geldig

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Alleen binnen Nederland

 90. Isa schreef:

  Er staat dat je een datum moet aangeven maar moet je ook een tijd aangeven? De dagen waaroo ik vertrek staan vast maar de tijden van vertrrj zijn nog niet bekend.

  Gr. Isa

  1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

   Nee, dat hoeft niet. Je mag doordeweeks alleen niet voor 9:00 uur.

 91. Anoniem schreef:

  Mijn dochter wil op dinsdag van wijchen naar rotterdam. En op woensdag weer van Rotterdam naar wijchen. Maar eerst via Tilburg om dagje Efteling te doen. Woensdag kan van Rotterdam met tussenstop Tilburg en savonds van Tilburg naar wijchen

 92. Doreth schreef:

  Zie bovenstaande vraag.
  Dinsdag Wijchen Rotterdam. Woensdag Rotterdam wijchen maar eerst via Tilburg om naar de Efteling te gaan. Savonds van Tilburg naar wijchen. Is dat mogelijk met twee enkele reis kaartjes van deze aanbieding?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Je mag de reis onderbreken mits je de logische route volgt. Dus van Rotterdam naar Wijchen mag de reis in Tilburg onderbroken worden want je komt normaal ook langs Tilburg.

 93. C. Werter Vermeer schreef:

  wij komen op 21-01-2018 terug van vakantie op Schiphol en ik wil voor de terugweg 2x enkele reis kopen. Is de actie inmiddels afgelopen van 2x enkele reis voor € 20,50???

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee hoor, nog steeds te koop via de groene button.

 94. Özlem schreef:

  Als ik hem nu bestel kan ik 2x enkele reis van € 20.50per mail ontvangen? Ik ben namelijk in het buitenland en wil tickets per mail ontvangen en uitprinten? Is dat mogelijk?

  1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

   U krijgt per e-mail 2 voor vouchercodes die kunt u online verzilveren en daarna krijgt u online via de e-mail het treinkaartje.

 95. M.D.Schroders schreef:

  Ik mag, vanwege financiële bewind voering, niet internetbankieren op de gegeven manieren. Ik ben nog bezig met zoeken naar iemand anders die het voor mij kan overmaken. Moet diegene dan op mijn account inloggen? Die kaarten zijn persoonsgebonden maar zijn ze dan verbonden met mijn accountgegevens of wordt dat later ingevuld?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, bij aankoop komen ze nog niet op naam. Je krijgt daarna twee vouchercodes. Pas als je die verzilvert komen ze op naam.

 96. Conny schreef:

  Ik wil de ticket gebruiken na mijn vliegreis, maar ik weet niet of het vliegtuig vertraging heeft. Kan ik de ticket ook een uur voor gebruik reserveren?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het beste is de enkele reizen al wel te kopen, maar pas kort voor vertrek te verzilveren. Het moet wel uitgeprint worden. Dat kan meestal ook bij de servicebalie op het station, tegen betaling van 1 euro.

 97. Sylvia schreef:

  Hallo ik heb via jullie 2 enkele reizen gekocht. En er 1 van gebruikt en verzilverd. Nu wil ik de andere ophalen en verzilveren en is de 2e ticket verdwenen uit mijn mail van de ns. Wat moet ik nu doen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Even telefonisch contact opnemen met Actie van de Dag of Vakantieveilingen, afhankelijk waar u de actie gekocht heeft. Zorg ervoor dat u de betaalgegevens bij de hand hebt en geef aan dat u de vouchercode kwijt bent. Dan kan de e-mail nogmaals worden verzonden.

 98. Steffie schreef:

  Hello! I am sorry for writing in English but I am an international student and I don’t speak Dutch very well.I am not sure I understand how it works. I receive two codes on my email and I should do something with them on the NS website in order to receive the tickets or something else?

  Thank you in advance!

 99. Johan schreef:

  De kaartjes zijn inmiddels geldig tot en met Woensdag 28 Februari 2018.
  Als je boven aan de site op treinkaartjes drukt
  staat er geldig t/m 30 November. En boven aan deze pagina staat er geldig t/m 31 Januari. Dus draag even aanpassen wan dit is wat onduidelijk!

 100. Daniëlle schreef:

  Heehee,

  Ik wil aankomende zaterdag naar een andere stad met dit ticket, maar ik weet van tevoren nog niet of ik op maandag of dinsdag terug ga(dit beslis ik maandag pas). Kan ik de terugreis op een later moment vastzetten of moet ik bij het daadwerkelijk verzilveren gelijk beide kaartjes een traject en datum toewijzen? Bvd!

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, je krijgt twee vouchercodes die je op twee verschillende momenten kunt verzilveren.

 101. Esmee schreef:

  Hallo, kan ik deze actie gebruiken als ik op stap in deventer, uit stap in Amsterdam om vervolgens een uurtje later verder te reizen naar Amsterdam?
  Mvg!

  1. Esmee schreef:

   Verder te reizen naar den helder bedoel ik!

   1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

    Dat is toegestaan omdat de route Deventer – Den Helder via Amsterdam loopt.

 102. Mali schreef:

  Begrijp ik het goed – ik kan ook met ze tween (een kartje per persoon) op de zelfde dag een reis doen ? Alvast bedankt !:)

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Klopt

 103. Ani schreef:

  Hoe moet ik die kaartjes dan verzilveren als ik die codes heb?

 104. Eric Brouwer schreef:

  Als ik wel voor 09:00 op de trein stap, moet ik dan een toeslag betalen of wordt dan gewoon het kaartje geweigerd?

 105. M Wieland schreef:

  ik heb 2 keer 2 enkeltjes betaald , geen mail gekregen maar een bericht met een verificatie code ? wat nu ?

 106. Nelleke ter Weeme schreef:

  Hoe bestel ik deze ?

 107. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

  Via deze link (of de groene button in dit artikel): https://www.vakantieveilingen.nl/winstpakker.html

 108. Elena schreef:

  Ik moet vrijdag naar Brussel Zuid. Mag dat ook met deze actietickets?(retour maandag)

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Excuus voor de late reactie, dat mag niet.

 109. Karin schreef:

  zijn deze tickets persoonsgebonden? Maw kun je ook met 2 verschillende personen op deze treinkaartjes reizen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Je krijgt twee vouchercodes die door twee verschillende personen gebruikt kunnen worden.

 110. Anoniem schreef:

  Hallo, ik wil as zaterdag naar Gent met de trein en maandag terug! Is het mogelijk om hier gebruik van te maken?
  Alsmaar bedankt

 111. Anoniem schreef:

  Hallo, ik wil as zaterdag naar Gent met de trein en maandag terug! Is het mogelijk om hier gebruik van te maken?
  Alvast bedankt , groetjes Loubna

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Je kunt dit kaartje gebruiken tussen een Nederlands station en Roosendaal. Tussen Roosendaal en Gent heb je dan nog een aanvullend kaartje nodig. Die kun je kopen bij de NMBS.

 112. Abdifatah schreef:

  Vandag

 113. Lorene schreef:

  Ik heb net 2 enkeltjes besteld en betaald.

  Maar kreeg net de vraag wij moeten van haarlem naar delfzijl, ik weet niet of we moeten overstappen. Maar geld de kaart ook met een overstap?

  Groetjes,

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   U moet overstappen, maar dat is geen probleem.

 114. Dorine schreef:

  In het begin staat doordeweeks na 9:00, Een klik verder in het bestelproces staat er ook zaterdag en zondag de hele dag.

  Wat is nu juist? Kunnen de kaartjes wel/niet in het weekend gebruikt worden?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het is alle twee juist, doordeweeks geldig na 9:00 uur, in het weekend heel de dag. (Dat staat ook in de laatste paragraaf)

 115. Iris schreef:

  Ik wil graag op tweede kerstdag gebruik maken van deze kaartjes, mag dat?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat mag.

 116. Charlie schreef:

  Kan je met deze kaartjes ook via een ander station reizen? Bijvoorbeeld Amsterdam-Nijmegen-Maastricht?

  Groet!

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Nee. Als je kiest voor een enkele reis Amsterdam – Maastricht dan mag je niet via Nijmegen, dat ligt niet op de route.

 117. Claire schreef:

  Wat een toestand. Ik ben nu gaan inloggen op vakantieveilingen. En dan? Totaal onvindbaar op vakantieveilingen.nl.
  Wat een gedoe. De moed zinkt me in de schoenen.

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Het is vrij simpel: druk op de link, en je komt er. Alleen als je de app geïnstalleerd hebt van VakantieVeilingen is die onvindbaar. https://www.vakantieveilingen.nl/winstpakker.html

 118. Jessie schreef:

  Wordt maandag 1 januari gezien als een weekend dag, dus kunnen we dan voor 9 uur ‘s ochtends met de trein reizen?

  1. Daniëlle schreef:

   Ja! Heb NS op facebook bericht gestuurd en zij geven aan van wel.

 119. Daly schreef:

  Hai kan ik deze treinkaartje gebruiken om te reizen van ROtterdam naar Leeuwarden? Met intercity ?

  1. Daniëlle schreef:

   Ja

 120. Patrick schreef:

  Hallo, we zoeken voor een student een periodiek traject vanuit Belgie. We rijden naar Rossendaal via Belgisch net en dan vanuit Roosendaal naar A-dam Bijlmer. Jammer genoeg hebben we geen recht op een studententarief en moeten we dus de ‘volle bak’ betalen. Studieperiode loopt van februari tot juli 2018. Normaal zowat elke week zondag op en vrijdag terug. Dit aanbod lijkt wel wat. Maar klopt het dat je dan met dit ticket vrijdag bvb al om 16 u de trein kan nemen (ik zie enkel beperking op de ochtenspits). Mocht iemand nog (betere) alternatieven kennen, Shoot!! Bedankt!

 121. Fabiënne schreef:

  Kunnen de kaartjes ook gebruikt worden op oudejaarsdag en nieuwjaarsdag?

  1. Daniëlle schreef:

   Ja! Ik heb het even gevraagd. En nieuwjaarsdag geldt als een zondag dus je kan al vóór 9 uur gebruik maken van het ticket!

 122. Daniëlle schreef:

  Geldt nieuwjaarsdag als een zondag? Mijn trein vertrekt namelijk om 07:50 uur, en normaal is doordeweeks vanaf 9 uur. Maar aangezien het een feestdag is, wordt dit dan gezien als een zondag = de hele dag te gebruiken?

  1. Daniëlle schreef:

   NS reageerde snel, zie reactie hierboven

   1. Hildebrand van Kuyeren (Treinreiziger.nl) schreef:

    Dank voor je diverse antwoorden op verschillende reacties.

 123. Janneke schreef:

  Er staan 2 verschillende data in de informatie: de treinreis moet zijn gebeurd voor 28 februari 2018 en iets verderop staat voor of op 31 januari 2018.
  Wat is correct?

 124. Sooyoung schreef:

  When does this promotion end?
  I am not certain of buying it but within next week I will be sure. Will the promotion be available till next week??

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Yes, we think so. We are not sure, but the last 9 months it was always possible to buy this promotion. Only the price is now not the same anymore. Before 20,50 euro, now 24 euro.

 125. Johan schreef:

  Alweer duuder geworden!

  Eerst van EUR 20,50 Naar EUR 23,00
  En nu van EUR 23,00 naar EUR 24,00

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Klopt. Tegelijkertijd: deze actie is bijna continue beschikbaar.

 126. Vicky schreef:

  Is it possible to use both tickets at the same time for two persons?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Yes.

 127. Anoniem schreef:

  Op vakantieveilingen staat “uiterlijke reisdatum: 30 april”

 128. Anoniem schreef:

  MAh excuses, dit is een doorlopende actie vandaar de veranderende datum.

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Klopt inderdaad, ik zal het aanpassen, maar uiterste reisdatum wordt continu verlengd.

 129. Marjo schreef:

  Het is mij nog niet duidelijk genoeg qua tijden. Ik moet van Leeuwarden naar Arnhem en ga 16.00 uur vertrekken kan dit met deze kaartjes? Want met een dalurenkaart is het nml van 9-16.00 en weer vanaf 18.30. Ik wil dit zeker weten voordat ik ze bestel.

  Bedankt alvast!

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat is nu geen enkel probleem. Vooralsnog zijn e-tickets in het algemeen altijd geldig tijdens de avondspits, maar nooit voor 9:00 uur (ook niet voor 6:30 uur). NS heeft wel aangekondigd dat dit de komende periode gaat wijzigen, maar dat is nog niet van toepassing bij deze aanbieding. Het is dus wel belangrijk in de toekomst bij nieuwe aankopen de tekst goed te controleren op dit punt.

 130. Gert R schreef:

  Omdat de dagkaart (NS,Kruidvat, AH, Blokker) of vrije reisdag wél geldig is tot in Leer (Duitsland, zelfs vanaf Weener met de Duitse bus 620 naar Leer) vraag ik me af of ik met deze 2 enkele reizen ook naar/van Leer kan, als ik daar logeer. Probleem in Leer is, dat er geen NS-kaartjesautomaat staat, wel een Arriva-incheckzuil. Mijn Voordeelurenkaart staat op 1e klas voor de vrije reizen, maar voor losse ritten moet ik hem dan omzetten naar de 2e klas en dat kan daar niet. Wil ik zonder vrij reizen op de ov-chip terug naar Hilversum, dan wordt het duur om, eerst 1e-klas naar Groningen te moeten reizen (met de Arriva-snelbus), waar de eerste “haalbare NS-kaartjesautomaat staat. Ik kan dat natuurlijk ook via Nieuweschans doen, maar dan ben ik 1 uur langer onderweg. Als ik dan met zo’n enkeltje terug kan van Leer naar Hilversum wordt het toch wel leuk. Weet iemand of dit kan, anders moet ik het Arriva vragen. (Arriva vertelde me dat in 2020 er een NS-kaartjesautomaat in Leer zou komen).

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee: wegwerpkaartjes zijn te gebruiken tot en met Leer, e-tickets alleen in Nederland. U kunt het wel gebruiken voor Nieuweschans – Hilversum, als het goed is kunt u bij de kaartautomaat in bijvoorbeeld Groningen op de heenweg al een voltariefkaartje Leer – Nieuweschans kopen. Je kiest eerst de eindbestemming (Nieuweschans), standaard gaat de kaartautomaat uit van het station waar je staat. Maar je kunt na het kiezen van de eindbestemming dat wijzigen. Aan de linkerkant zie je in een blauw hokjes eerst vertrekstation, daarna eindstation. Je kunt op het blauwe hokje van vertrekstation kiezen, en dan kun je het vertrekstation wijzigen.

   1. Gert R schreef:

    Dank U!

 131. Simone schreef:

  Kun je de enkele reistickets van 24 euro ook voor 2 verschillende personen gebruiken? Wij gaan met de trein naar amsterdam en met de auto terug..of staan de tickets op naam?

  1. Gabrielle schreef:

   Ik dacht dat het voor twee personen kan en op de site van NS kun je het op naam zetten als je het verzilvert. Klopt dit @treinreiziger?

   1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

    Klopt!

  2. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Je krijgt twee vouchercodes. Bij het verzilveren kiest u per vouchercode wie en wanneer er mee reist. Dus wat u wil is mogelijk.

 132. Gabrielle schreef:

  Dag treinreiziger,
  Op de site van vakantieveilingen staat: uiterlijke reisdatum: 30 april 2018. Op jullie site staat eind maart.

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Ik moet dit nog wijzigen, de actie is verlengd, dat hebben wij per abuis nog niet aangepast.

 133. Connie schreef:

  Hoe kan ik deze kaartjes bestellen? Dat is me niet duidelijk.

 134. Michelle Loots schreef:

  Hi! Ik wil samen met een vriendinnetje heen en weer naar Groningen. Wij vertrekken op vrijdag 2 februari en gaan zondag 4 februari terug. Zijn de kaartjes hiervoor te gebruiken? Ik hoor het graag!

 135. Grietje schreef:

  Kan ik met deze kaartjes van Groningen naar Schiphol? Of komen er dan NG extra kosten over heen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee hoor, dat kan zonder extra kosten. Wel doordeweeks na 9 uur vertrekken, in het weekend maakt het niet uit.

 136. Rob schreef:

  Mag je je reis ook onderbreken en later op de dag vervolgen?

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Op het traject mag dat.

 137. Laura schreef:

  Kan iemand mij de URL geven waar ik het kan vinden? In mijn zoektocht op vakantieveilingen kom ik deze aanbieding nergens tegen!?

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Er staat een groene button die gaat naar de aanbieding. In de app kun je de aanbieding niet vinden. De link is dus: https://www.vakantieveilingen.nl/winstpakker.html

 138. Anja schreef:

  Ik wil van Amsterdam naar Brugge voor een weekend in februari” kan ik dan van de actie 2 enkeltjes gebruik maken.

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Nee dit is voor Binnenlandse reizen.

 139. Abdel schreef:

  Tot wanneer kan ik de e-ticket nog kopen?

  1. Treinreiziger.nl, Hildebrand schreef:

   Dat is niet precies bekend.

 140. sietske schreef:

  is deze actie geheel april behalve koningsdag geldig of alleen de laatste dagen van april 2018?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   t/m 30 april, uitgezonderd 27 april. In artikel staat het denk ik duidelijk, maar bovenaan kan ik de verwarring begrijpen.

 141. Dani schreef:

  Kan je gelijk dezelfde dag gebruik maken van de tickets?

  1. Treinreiziger.nl, Hildebrand schreef:

   Ja, enkele keer duurt het tot 30 minuten dat etickets zijn aangemaakt, meestal in 1 minuut.

 142. Katinka schreef:

  Ik kan de aanbieding niet vinden, ook niet via de groene knoop. Is de aanbieden niet meer geldig?

  1. Treinreiziger.nl, Hildebrand schreef:

   Waar komt de groene knop dan uit? Of deze link? Heb je de app van VakantieVeilingen? Daar werkt ie niet. https://www.vakantieveilingen.nl/winstpakker.html

 143. Jannievtoor@hotmail.com schreef:

  Ik wil de actie 2kaartjes voor 24euro bestellen, maar heb geen printer om deze te printen. Kan ik dan mijn bewijs via de mail laten zien?

 144. Adrian Febriano schreef:

  Can i use this ticket before 6.30am? or must after 9.00am?

  Thanks

 145. Lot schreef:

  Komen er bij vakantieveilingen niet altijd nog administratiekosten bij? (€5)

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Bij biedingen wel, bij deze actie niet.

 146. Lennard schreef:

  Is deze actie ook gelding om naar Antwerpen te reizen ? Kan dat nergens specifiek vinden …

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, alleen binnen Nederland.

 147. Patrick Doornbos schreef:

  Zijn de kaartjes naamsgebonden? Ik wil samen met mijn vriendin van Schiphol naar Enschede. Moet ik dan 2x bestellen of is 1x genoeg?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Je kunt 1x 2 tickets bestellen, bij verzilveren (niet bij aankoop) worden ze op naam gezet en heeft ieder een eigen kaartje nodig. Je kan dus beide tickets voor verschillende personen gebruiken.

 148. anneke schreef:

  Hallo, Ik moet treinkaartjes voor anderen uitprinten, moet het altijd met naam uitgeprint worden?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Met de naam die erop reist, ja. De conducteur kan naar een identiteitskaart vragen.

 149. Sam schreef:

  Er staat dat als je 2x besteld je maar 23 euro hoeft te betalen ipv 24 euro, ik heb dat gedaan, maar moet toch 2x 24 euro betalen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Waar lees je dat?

 150. M. schreef:

  Kan ik ook met de trein 2 minuten voor 9? Aangezien je 5 minuten van te voren wel kunt inchecken.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, formeel mag dat niet. Dat is alleen van toepassing met wegwerpkaartjes. Met een e-ticket ben je ook niet verplicht in te checken, maar kun je wel de poortjes openen. Praktisch zullen veel conducteurs niet zo moeilijk doen, of foei, foei zeggen, maar formeel is het niet geldig en kan met een boete uitschrijven (ook al verwacht ik niet zo snel dat het gebeurd).

 151. Regina schreef:

  Ik kan de kaartjes niet vinden. Zijn ze er nog?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja hoor, heb je de link gebruikt? http://vakantieveilingen.nl/winstpakker.html

 152. Pina schreef:

  Can I pay buongiorno Mastercard?

  1. Pina schreef:

   Can I pay by Mastercard

   1. Anoniem schreef:

    Yes we can

 153. Bianca schreef:

  Kan deze actie ook vandaag (24 mrt 2018) worden besteld en meteen die dag gebruikt of pas 30 dagen na bestelling?
  Dit staat in de voorwaarden:
  Je kunt 30 dagen voordat je wilt reizen jouw e-tickets verzilveren. Bijvoorbeeld: wil je op 14 februari 2018 gebruikmaken van je ticket(s)? Dan kun je ze vanaf 16 december 2017 verzilveren.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja, je kunt ze direct gebruiken. Maar je kunt geen reisdatum nu kiezen verder dan 30 dagen in de toekomst. Voorbeeld wat men geeft is wel raar.

 154. sandra schreef:

  vraagje mag je wel tussen 16 en 21.00 gewoon op de kaart reizen

  1. Erwin Wessels schreef:

   Ja dat mag.

   Van maandag t/m vrijdag zijn de kaartjes geldig vanaf 9.00 uur tot 04.00 uur, op zaterdag en zondag de hele dag.

 155. Mirjam Roelfsema schreef:

  Kan je Met dit treinkaartje naar Leer reizen?

 156. Nora schreef:

  Wanneer ik de actiekaarten wil gebruiken op een intercity direct naar Schiphol hoe vindt verrekening van de toeslag dan plaats? Waar en wanneer moet deze worden betaald?

 157. Tracy schreef:

  Can I use it to travel from Giethoorn to Amsterdam for 2 people?

  1. Erwin Wessels schreef:

   Giethoorn does not have a Railway Station. So first you have to travel by bus (bus 70) to Steenwijk, and for the bus you have to buy separate tickets.

   You can use the tickets to travel from Steenwijk to Amsterdam for 2 people.

 158. Jan schreef:

  De enkeltjes naar Schiphol zijn er niet meer. Weten jullie of deze op korte termijn nog terugkomen?

 159. Anoniem schreef:

  Hoeveelkost2 enkel voor een kimd van 7 jaar

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   U kunt een Railrunner kopen voor 2.50. Dat is 1 dag geldig en ook op station te koop bij de kaartautomaat.

 160. Anoniem schreef:

  Dankjewel voor de informatie

 161. Famous schreef:

  Zijn dot digitale tickets?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja, e-tickets zijn digitale tickets

 162. Inge Meijer schreef:

  vraagje kan ik ook iemand meenemen voor het 2de kaartje,

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   De twee kaartjes mogen door twee verschillende mensen gebruikt worden. Het is niet te combineren met het meereiskaartje.

 163. Anna schreef:

  Kunnen de tickets ook op feestdagen (bijv 10 mei) voor 09:00 uur ingezet worden?

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Ik durf daar niet met zekerheid een antwoord op te geven. Vraag even na bij NS.

   1. Anna schreef:

    Okay, bedankt

 164. Jan van Raaij schreef:

  Hallo ik ben nu al een paar uur bezig om trein tickets te betalen via vakantie veiling maar is al 6x niet gelukt,eerst via mijn bankpas en later met mijn visa kaart het lukt niet,heb een account aangemaakt bij vakantie veiling blijkt dat ik ze nu 4x een enkeltje besteld heb, kan ik daar nog van af?? wil gewoon 2 kaartjes van 24 euro, je wordt voor deze aanbieding speciaal verwezen naar vakantie veilingen, maar kan niet betalen en de hulp desk is gesloten hoop dat u een oplossing weet.met vriendelijke groet, Jan

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Helaas verzamelen wij alleen acties, dus ik kan u moeilijk helpen dit probleem te verhelpen. Probeer het na Koningsdag nog eens. Formeel vind er geen terugbetaling plaats.

 165. Anouk schreef:

  Ik wil graag op de eerste dag van Zutphen naar Eindhoven en later op de dag van Eindhoven naar Den Bosch, wat betekent dat ik een klein stukje van de route herhaal. Kan dit met 1 kaartje?
  De dag erna wil ik het tweede kaartje gebruiken om weer naar Zutphen te reizen.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, als je een enkeltje Zutphen – Eindhoven koopt, kun je niet van Eindhoven naar Den Bosch. Je kunt wel van Zutphen naar Den Bosch, en daarna naar Eindhoven. Je kunt vanaf maandag ook kaartjes kopen bij AH.

 166. Chris schreef:

  Zijn de kaartjes ook te gebruiken bij Blauwnet?

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Jazeker

 167. karin schreef:

  ik heb 2 kaartje om naar shiphol te gaan en weer terug. nu land onze vliegtuig laat ik weet niet of ik de trein haal voor 00.00, maar ik heb de datum van 1 juni ingevuld is het treinkaartje ook geldig naar 00.00

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja. tot 4:00 uur de volgende ochtend. Let wel op, hoe laat de laatste trein rijdt.

 168. Pietro Di Stefano schreef:

  Hello, This page says that the tickets are valid until 30 June 2018. But in the side of VakantieVeilingen says until 31 July. Which one is right?
  Regards

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   If you buy it now: VakantieVeilingen. We wil change the information. If you buy it longer time ago: then we. They cange it.

   1. Pietro Di Stefano schreef:

    I got that I can get the tickets only from 30 days in advance. This means that if I need the tickets in July 10th, should I buy also the e-ticket with he code from June 10th? or I can buy now e-ticket with the code,but I can only use it from June 10th?
    Thnaks

    1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

     Sorry that i forgot answer. You can buy it now, but you can choise today (17 mai) only a travel date between 17 Mai and 16 june. If you buy it now, and wil travel after 16 June, no problem, but you can’t use the vouchercodes now, but more later.

 169. Alexandra schreef:

  Ik will graag de toeslag betalen. Waar moet ik die kopen?

 170. Rens schreef:

  Er staat dat de kaartjes geldig zijn na 9.00 uur. Dit klopt niet Ze zijn geldig tussen 09.00 en 16.00 uur. Nu heb ik een miskoop!! Graag aanpassen!!!

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee hoor. Ze zijn gewoon geldig na 9:00 uur, tot 4:00 uur de volgende ochtend. Niet tot 16:00 uur ‘s middags. Dus wees niet bang, je hebt geen miskoop begaan.

 171. Anoniem schreef:

  Ik heb ze vanavond gekocht. Bij het afrekenen heb je de keuze om extra tickets te kopen voor 12 euro per stuk.

  Deze extra tickets hebben een geldigheid t/m 31-12-2018.

 172. Hamid schreef:

  ik wel graag twee dag kaart

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ik ook 😉 Maar dit zijn twee enkele reizen. Hier te koop: https://www.treinreiziger.nl/go/algemeen/vakantieveilingen/

 173. IngridK schreef:

  @”Ik heb ze vanavond gekocht. Bij het afrekenen heb je de keuze om extra tickets te kopen voor 12 euro per stuk.

  Deze extra tickets hebben een geldigheid t/m 31-12-2018.”

  ja, ik ook, ik heb géén idee hoeveel ik er maximaal van kon kopen maar bij 1 setje enkele reizen ging 2 stuks ‘+1 extra treinkaartje’ goed

 174. Marja schreef:

  Ik zit te kijken of ik wat met deze aanbieding kan, maar vind het lastig vergelijken. Ik wil op 7-6 om 7.28 uur van Grou naar Amersfoort reizen en diezelfde dag weer retour voor de spit. Deze heenreis valt dus gedeeltelijk in de spite en erbuiten. Maar een goedkope aanbieding voor een dagretour kan ik niet vinden, deze enkeltjes zijn ook pas na 9 uur geldig maar dan zit mijn heenreis er bijna al op.. wat is handig?

 175. kaylee schreef:

  Ik en mijn partner willen deze kaartjes graag kopen voor het traject: Schiphol – Maastricht. Kan dit met deze kaartjes? En is het mogelijk om deze kaartjes te gebruiken voor 2 personen die op hetzelfde moment hetzelfde traject afleggen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Excuus dat ik uw vraag heb gemist, maar dat is geen probleem. U heeft dan het kaartje van 12 euro nodig.

 176. Yan schreef:

  If I want to go to Eindhoven from Schiphol, can I use this ticket?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Yes, and you can use the ticket from 9 euro.

   1. Erwin Wessels schreef:

    From 9:00 AM

 177. Petra schreef:

  goedemorgen,
  het etiket kan toch ook via de app geladen worden bij de bestelling? dan klopt het dat ik ticket niet hoef te printen?

  Hoor graag, bvd

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Klopt via de NS reisplanner app.

   1. petra schreef:

    dat is super, dankjewel voor de snelle reactie

 178. Loes schreef:

  Ik kan de gewenste reisdatum (5 augustus 2018) niet aanklikken, terwijl er staat dat je 30 dagen vooraf je e-ticket kunt verzilveren. Ik kan nu alleen data in juli kiezen…

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   U heeft de tickets wel recent gekocht? Bij aankopen voor 4 juli was de uiterste reisdatum 31 juli. Ik adviseer het later nog eens te proberen. Sowieso zou mijn advies zijn om pas begin augustus te verzilveren, na verzilveren kunt u niets meer aanpassen. Dus als u nu verzilverd en er komt toch iets tussen (u wordt ziek bijvoorbeeld), dan gaat het kaartje verloren.

 179. Joanna schreef:

  Hi,

  Ik wil dit ticket gebruken met de international intercity direct van zaventem naar Rotterdam. Er staat in de voorwaarden dat ik dan alleen de toeslag hoef te betalen op Rotterdam centraal maar geldt dit ook als ik vanaf Zaventem ga? Ik wilde het ticket eigenlijk van te voren boeken via de website https://www.nsinternational.nl/nl/treintickets#/
  maar daar kan ik alleen maar standaard kortingen aangeven en deze kaart staat daar natuurlijk niet bij. Weet iemand hoe je dit het beste aan kan pakken?

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Dit treinkaartje is alleen geldig binnen Nederland, niet in andere landen.

 180. Joeri schreef:

  Beste,

  We hebben vandaag tickets gekocht waarop staat dat deze geldig zijn tot 31 augustus. Echter kan ik enkel data in juli kiezen op de website van NS.

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Het zou tot 30 dagen vooruit moeten kunnen, anders even de NS Klantenservice bellen. Het zou kunnen dat dit tijdelijk minder lang vooruit kan. Mijn advies is sowieso om het pas 1 of 2 dagen voor vertrek te doen. Na verzilveren kun je niets meer wijzigen.

 181. Diana schreef:

  Hallo,

  Ik lees dat het een enkeltje is, maar dan reis ik bijv. Donderdag van Venray naar Utrecht, in de ochtend. Maar in de avond kan ik dezelfde ticket niet gebruiken om thuis te komen? (Dan zou ik de tweede ticket in moeten zetten)

  1. Erwin Wessels schreef:

   Klopt, dan moet je voor de terugreis het tweede ticket gebruiken. Een dagretour of dagkaart (actie uiteraard) is dan meestal voordeliger.

  2. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Klopt. Je kunt het beste een dagretour of dagkaart gebruiken. Kijk eens op http://www.treinreiziger.nl/prijsvergelijker

 182. hola schreef:

  Hi,
  I would like to know if I buy this tickets today i can use them tomorrow?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Yes

 183. Karen schreef:

  Kun je het ticket gewoon via je telefoon laten zien als je deze verzilvert hebt? Aangezien je niet verder dan 2 weken vooruit kunt boeken en mijn vakantie net iets langer duurt… Ik denk niet dat ik op vakantie een printer tot mijn beschikking heb.

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Dit is inderdaad beschikbaar op de smartphone ,(is niet altijd bij alle acties zo).

 184. Anuja schreef:

  deze dagkaart kan ook in de werkdagen?

  1. Erwin Wessels schreef:

   Helemaal aan het begin van dit artikel staat het al: doordeweeks geldig vanaf 09:00 uur.

   Dit betekent dus dat je doordeweeks na 09:00 uur kunt reizen met dit kaartje.

 185. Anuja schreef:

  ok dank u wel

 186. Henriette schreef:

  Kan ik de eticket ook op mijn Iphone downloaden ipv printen

 187. Robin schreef:

  Kan je ook meerdere kaartjes kopen voor meerdere personen.

  Ik moet zaterdag heen en terugticket voor 4 personen, of kan er maar 1 persoon deze actie bestellen per vakantieveiling account?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Geen enkel probleem. Pas bij het verzilveren op NS.nl zijn de persoonsgegevens belangrijk.

 188. Joanna schreef:

  I would like to know if I buy this tickets today i can use them 12 i 29 september?

 189. Pauline schreef:

  Kan ik geen gebruik maken van groepskorting
  Wij zijn met 3 personen willen een enkeltje naar schiphol maar volgens mij gaat dit pas als je met 4 personen bent

  1. Erwin Wessels schreef:

   Je kunt gewoon een groepsticket kopen voor vier personen en met z’n drieën reizen. Op het vierde kaartje zet je gewoon een fictieve naam. Let wel op dat de hoofdboeker de reis wel per se moet maken, dus die kan niet de fictieve persoon zijn.

   1. Anoniem schreef:

    Ok,dank je wel Erwin

   2. Pauline schreef:

    Ok,dank je wel Erwin

 190. Judith schreef:

  Treinkaartjes kopen kan t/m 23 september. Kan verzilveren wel nog na deze datum?

 191. Sonja Geelen schreef:

  Hallo,
  ben woonachtig in Italie.
  Nou kan ik me niet registreren aangezien Italie niet in de rij landen staat.
  Kan ik dus geen kaartje kopen? Of, kan ik het adres van bijv. mijn ouders doorgeven?
  Bedankt

  1. Erwin Wessels schreef:

   Dit betreft e-tickets, dus je adres is onbelangrijk. Je krijgt couponcodes voor de kaartjes via de e-mail. Je kunt gerust het woonadres van je ouders doorgeven.

 192. Hamidreza asheri schreef:

  Hi

 193. E. van Rugge schreef:

  Dag,

  is de kaart op tweede kerstdag voor 9 uur geldig?

  Dankuwel

 194. Alice schreef:

  Hoi, ik lees dat ik de reis met een enkeltje van Actie van de dag wel mag onderbreken op één traject, maar mag ik ook uit- en inchecken om ergens koffie te drinken met een familielid? bijv als ik van Zwolle naar Schiphol moet, mag ik dan bij Adam Zuid er een uur tussenuit?

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Dat mag, maar Amsterdam Zuid moet wel op de route liggen. Van Leeuwarden naar Schiphol mag de reis in Amsterdam Zuid onderbroken worden. Maar vanuit Den Helder niet, omdat de reis Den Helder – Schiphol niet gaat via Amsterdam Zuid.

 195. ja schreef:

  26.12 is valid from 9.00 am or all day as at the weekend ?

 196. Jason schreef:

  Hello, I would like to travel on 2nd day of Christmas, Wednesday(12/26), is it possible? I will travel before 0630. T

  1. Erwin Wessels schreef:

   I’m not 100% sure, but normally there are no peak hours on Dutch Holidays, so the ticket should be valid the whole day.

 197. Anne-Marie schreef:

  Wat wordt bedoeld met de tekst “en zelfs al vanaf 9 euro mogelijk’ in de titel? Hoe kun je ze voor 9 euro krijgen, ik lees dat zo nergens terug. Alvast bedankt!

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat is helaas niet meer van toepassing, waar heeft u dit gezien? Dit is wel zo geweest. Men had een periode enkeltjes naar Rotterdam Centraal, Schiphol en Eindhoven van 9 euro.

   1. Anne-Marie schreef:

    Hoi, dit staat in de titel van het bericht (die in je tabblad weergegeven staat) Dankjewel voor de reactie.

 198. Margriet schreef:

  Hoi! Is iemand er al achter of de kaartjes dit keer in de NS app geladen kunnen worden? Heb geen printer dus als dit niet kan sla ik de actie over.
  Bedankt!

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat zou moeten kunnen, en anders mag je mailen naar hildebrand@treinreiziger.nl dan betaal ik je tickets op. (Let op: dit aanbod geldt alleen voor Margriet)

 199. Margriet schreef:

  Dankje! Vrees dat ik ze toch niet ga bestellen, heb net contact gehad met zowel NS als actievandedag en beiden geven aan dat het NIET mogelijk is om een onderbreking tussenstop te maken (ook al ligt deze op de route). Dus bovenstaande informatie (meest gestelde vragen) klopt helaas niet, bij actie van de dag mag je in elk geval niet het station verlaten voor een onderbreking.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ik ben zeer zeker dat dit wel kan, dat horen ze bij de NS Klantenservice te weten (bij ActievandeDag kennen ze niet alle reisvoorwaarden van NS). Jammer dat ze u verkeerd hebben geïnformeerd. U krijgt bij deze actie namelijk een normale e-ticket enkele reis, met enige beperking dat deze na 9:00 uur geldig is. Dat je de reis mag onderbreken, staat ook hier bij NS: https://www.ns.nl/producten/meest-gekocht/p/enkele-reis (“U kunt uw reis onderbreken, als u het hele traject maar op 1 dag aflegt”, bij “Goed om te weten”. Verder: zie ook hier: https://community.ns.nl/overige-producten-6/reis-onderbreken-bij-e-ticket-enkele-reis-31997 )
   Ik heb dit nu ook voorgelegd aan NS op twitter. Als het goed is kun je straks hier zien als ze gereageerd hebben: https://twitter.com/treinreiziger/status/1076045439626031104

 200. jennifer schreef:

  kaartkopen

 201. jennifer schreef:

  1 person eekele kaart kopen

 202. Mirjam schreef:

  Hoi, Ik heb een vraag. Zijn deze kaarten op 1 januari de hele dag geldig? Er staat doordeweeks na 9.00 uur geldig en in het weekend de hele dag. 1 januari valt op een dinsdag. Is dit een weekdag of is nieuwjaarsdag een feestdag en geld het als weekend?

 203. Chantal schreef:

  Ik ben ook benieuwd of ze ook op 31dec en 1 januari geldig zijn?

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Zeker. Maar let wel op dat op 31 december het treinverkeer al vroeg stopt.

 204. Senna schreef:

  Hoi,

  In het artikel staat: “Je kunt zelf kiezen op welk traject je wilt reizen. Je mag gebruik maken van alle treinen op de route, uitgezonderd Thalys en Eurostar.” Begrijp ik dan goed dat je wél met de NS internationaal trein van Rotterdam naar Brussel kan? Of moet ik dan toch nog een kaartje van Roosendaal-grens naar Brussel kopen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, helaas alleen geldig binnen Nederland. Dus wel tot aan Breda (hij rijdt niet meer via Roosendaal), maar niet tot aan Brussel.

 205. Belal Alkojok schreef:

  Yaman

 206. Belal Alkojok schreef:

  31.12.2018

 207. Kvoo schreef:

  De actie via vakantieveilingen lijkt op 31-12-2018 niet meer te werken. Ik krijg de melding: ¨

  We zijn druk bezig om een nieuwe deal voor je te regelen. Tot die tijd kun je bieden op onze 10.000 veilingen.¨

  1. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

   Dat is iets eerder dan verwacht. Ik heb begrepen dat ie vanaf 2 januari weer te koop zou moeten zijn (en eigenlijk tot en met vandaag, maar is kennelijk eerder offline gegaan).

   1. Johan Vijfhuizen schreef:

    Hey Hil op beide sites doet die het niet… ik zoek nu even een andere actie mvg J5

 208. eric schreef:

  NS biedt actie retourkaartjes aan naar Roermond (outletcenter), Ik moet naar Eindhoven en terug, en Eindhoven ligt op de route naar Roermond, mag ik het kaartje daar voor gebruiken?
  Volgens mij kan de NS niet zien dat ik niet in Roermond ben geweest als ik terug wil

 209. P.F. van der zanden schreef:

  Kan ik vanaf Dordrecht via Goes naar Hengelo Gezondheidspark op 1 dag reizen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat kan op één dag, maar niet met een enkele reis. Immers, de reis Dordrecht – Hengelo Gezondheidspark gaat niet via Goes. U heeft een dagkaart nodig.

 210. Kbrab Okbazgi schreef:

  Hallo ik wil een trein kaartje te kopen

 211. suran schreef:

  dachkart

 212. Margriet schreef:

  Ha,

  Weten jullie hoe streng de NS is wat betreft routes? Ik wil van Nijmegen naar Den Haag HS met een lange tussenstop in Tilburg (+-8u), maar die route is 4 minuten langer dan de route via Utrecht. Ik zou ook een kaartje kunnen kopen tot Delft (die voorkeursroute gaat sowieso via Tilburg) en dan nog een extra kaartje vanaf Delft, maar liever niet uiteraard. Ervaringen mee?

  Bedankt!

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Je mag de routes gebruiken die voorkomen in de reisplanner, zonder gebruik te maken van een via-station. En je mag inderdaad je reis onderbreken. Ik zie Nijmegen – Den Haag HS via Breda, dus ik voorzie geen problemen.

 213. h.liu schreef:

  goed

 214. Mehari schreef:

  Ik vind heel leuk

 215. de bruin schreef:

  2 weekend tickets en 2 Door de week tickets mag je die samen (dus met 2 peronen)gebruiken? Wij gaan samen op zondag weg en komen donderdag terug.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja

 216. Biggi schreef:

  Kaartjes naar Schiphel… voor 10,50 zijn al uitverkocht. Actie klopt dus niet meer.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   De actie is er nog wel, maar de verkooplink is gewijzigd.

 217. Francis Dalli schreef:

  Hi
  I have just bought the offer of 2 single tickets for 25euro. Kindly confirm that these may be to cover two trips from Groningen to Utrecht. The trip follows the route suggested by the NS planner i.e. Groningen to Zwolle to ‘T Harde to Utrecht. The trip uses 2 NS intercity trains, one direction Zwolle, the other direction Rotterdam. Do I need to buy surcharge tickets for the intercity trains or are they only required for the intercity direct between Schipol and Rotterdam. Thanks

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Hi, yes if you travel after 9 AM you can travel vrom Groningen – Utrecht. And you not need a supplement. I not check your jorney, but i think you travel by bus between Zwolle and ‘t Harde. (And also then is your ticket valid in this NS-bus)

   1. Francis Dalli schreef:

    Many many thanks. You offer a great service and need to be complimented. well done

    1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

     Thanks 🙂

 218. Karin Hertsenberg schreef:

  Ik wil graag 2 weekend enkeltjes bestellen op 25 augustus vanaf schiphol.Ik weet niet hoe ik op die link kom?

 219. Henk Trautmann schreef:

  Klik je op 2 enkele reis voor 25 euro, kom je uit bij enkele dagretour, zie je het pas als je je etickets in wilt wisselen.

  Kijk uit maak niet dezelfde fout.
  Kon ik via een andere site nog de enkeltjes bestellen en ook betalen. Maar nu zit ik dus met 2 dagretouren die ik nooit ga gebruiken.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dank, dit was een foutje bij VakantieVeilingen die opeens een andere winstpakker uitlichtte, ik heb dat direct doorgegeven en is direct hersteld. Excuus voor de late reactie.

 220. Patricia schreef:

  Hi! If I buy this, would I be able to travel from Nijmegen to Amsterdam (only possibility seems to be NS Intercity train direction Den Helder) from thursday or friday (at whatever time) till sunday? Would I need to pay any extra supplement and if so, how much? Thank you, looking forward to your answer.

 221. Railhopper schreef:

  435 Gedachten als reactie op een Treinbericht, is dat een record bij Treinreiziger.nl of een unicum ?
  Zou van elke gedachte wel een euro willen hebben, kon men vele treinritten maken…

 222. Kim schreef:

  Zijn de treinkaartjes van deze actie “van of naar Schiphol, Rotterdam Centraal of Eindhoven: een enkeltje voor 10,50 euro per enkele reis” ook pas geldig vanaf 9:00 uur? Of kan er doordeweeks voor 9:00 al mee gereisd worden? Dit lees ik nergens terug bij de uitleg van Vakantieveilingen: https://www.vakantieveilingen.nl/vakanties/mobiliteit/ns_vliegveld.html#tab-0

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Het staat er wel: “Je e-ticket is uiterlijk te gebruiken t/m 31 december 2019.
   Geldig van maandag t/m vrijdag na 9.00 uur of op zaterdag of zondag de hele dag.”

 223. Isabel schreef:

  So i want to buy tickets for two friends that are coming to visit during the week. If I choose the normal korting for de enkele Reis and I get two codes, can I buy two tickets and can they use it at the same time?

  1. Erwin Wessels schreef:

   Yes you can.

 224. Jolanda schreef:

  kan ik met een enkele reis ticket van schiphol naar groningen ook pas in amsterdam zuid instappen

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat kan inderdaad.

 225. Anne schreef:

  Kan je tijdens verzilveren je reisroute kiezen?
  Voor een reis naar Boxmeer geeft de planner zowel een route via Blerick als via Nijmegen.
  Bij kopen e-ticket via NS-reisplanner krijg je die voor de gekozen reis uit de planner. Dit vanwege overstap NS-Arriva waardoor er een route binding is.
  Bij de aanbiedingen verzilveren doe je dat niet via de planner. Krijg je dan een keuze of wordt er voor de goedkoopste van de twee gekozen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Je mag een route kiezen. Ik heb het zelf al even niet meer gedaan, maar als het goed is kun je ook kiezen voor de optie vrije route keuze. Dan mag je beide routes reizen.

 226. Mieke schreef:

  Dag, kan ik met een enkel reis ticket ook iemand meenemen met een meereis kaartje van 8,95 euro ?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, dit is een actiekaartje. Dus ook de tweede persoon zal 12,50 euro moeten betalen (of 10 euro met een weekend enkele reis).

 227. Frans Eekhout schreef:

  …Goeie ouwe tijd…
  Toen was het ook niet altijd rozengeur en maneschijn en kwam menigeen wel eens beren op zijn levensweg tegen, maar het pré OV chipkaart tijdperk had op sommige punten wel zo zijn voordelen. Wilde men gaan reizen, men kocht een kaartje naar zijn eindbestemming of een dagkaart en kon er de ganse dag het land mee door reizen. Geen geouwehoer van dal- en spits tijden en incheckprocedures en beperkingen hier en daar en nog duizend en één addertjes onder het gras om maar te zorgen dat je niet op kl..n krijgt als je weer eens niet goed achter de komma had gelezen wanneer je wel en niet kon reizen. Nu moet je echt een reisplan maken zoals piloten dat ook doen als ze aan hun vliegreis beginnen, die duwen de gashandels ook niet zomaar naar voren naar een (zonnige) bestemming. Ik mis nu steeds meer die positieve kanten van die “goeie ouwe tijd” en in verhouding tot anno 2020 vaak relaxter kon (trein) reizen. Het reizen is – mede door de spitsdrukte – een soort van korset geworden en mag je al blij zijn als je veilig en redelijk gezond op je plaats van bestemming aankomt. Het wordt tijd dat we ons gaan bezinnen of met alle treinkaart restricties het reizen met een trein nog wel zo leuk is en of we stiekem soms toch niet verlangen naar een ontspannender en treinreis zonder al te veel haken en ogen, ik – bouwjaar 1960 – in ieder geval wel. Elke verandering is nog géén verandering, zei mijn inmiddels overleden vader, je hebt gelijk Pa… !

 228. Frans Eekhout schreef:

  Elke verandering is nog géén verandering moet zijn ; elke verandering is nog géén …verbetering…!

 229. Minny schreef:

  Hallo,
  mag alle traject schrijven? Van Arnhem – Brasserskade, Delft, kan dat?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Alle treintrajecten kunt u kiezen, dus Arnhem – Delft. Het is uitsluitend voor de trein geldig, dus niet naar de Brasserskade (dat is de tram).

 230. Emma schreef:

  Goedemiddag,
  Tot wanneer zijn de kaarten te koop? Zijn ze bijna op inmiddels?
  Ik wil voor volgende week vrijdag een treinkaartje kopen maar ik wacht nog even in verband met corona stel dat alles opslot gaat. Is het mogelijk volgende week nog te kopen?

  1. Hildebrand, treinreiziger.nl schreef:

   Mijn verwachting is dat ze de komende weken beschikbaar blijven, harde garantie kan ik niet geven.

 231. Sultan schreef:

  Den Haag

 232. Johan schreef:

  Treinreizen(reguliere dienstregeling) zal vanaf juni 2020 weer mogelijk zijn. Per welke datum zijn de goedkope treinkaartjes weer beschikbaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *