fbpx
Foto: Regien Paassen/Stutterstock

Treinactie: Enkele reis € 11,50

01 jan 2020 11:23

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Voordelig op pad met een enkele reis? Ook dat kan! Er zijn meerdere aanbiedingen waarmee je voordelig een enkele reis kunt maken met goedkope treinkaartjes. Meestal kun je al vanaf 11,50 euro een enkeltje kopen. Let op: de enkele reizen zijn doordeweeks NIET geldig tussen 6:30 – 9:00 en 16:00 – 18:30 uur. In het weekend mag je heel de dag reizen.

Minder acties

Sinds het kabinet met verscherpt beleid is gekomen omtrent Corona zien we dat Actie van de Dag en VakantieVeilingen zijn gestopt met voordelige treinkaartjes. Deze partijen verkochten normaal een enkele reis voor 11,50 euro. Op dit moment worden deze acties dus niet aangeboden. Wanneer deze actie terug komt is niet te zeggen. Wel hebben we een alternatief: een voordelige enkele reis via de NS Spoordeelwinkel (UPDATE: dit alternatief wordt inmiddels ook niet meer aangeboden).

 

Actie van de NS Spoordeelwinkel

Bij de NS Spoordeelwinkel kun je bij de La Place actie kiezen voor twee enkele reizen voor 24 euro. Tijdens het aankoopproces wordt in eerste instantie een dagretour van 19 euro aangeboden, maar je kunt dit in de tweede stap van het aankoopproces wijzigen naar twee enkeltjes. De twee enkeltjes kun je op verschillende dagen gebruiken. Ook kun je – indien gewenst – de enkeltjes gebruiken door twee verschillende personen. Per enkele reis kies je het traject.

Nieuwe regels

In tegenstelling tot de afgelopen jaren mag er met de voordelige enkeltjes niet meer gereisd worden tijdens de ochtend én avondspits. Het maakt daarbij NIET uit wanneer je reis begonnen is: doordeweeks mag je niet van 6:30 – 9:00 en 16:00 – 18:30 uur met de trein. Alleen als je door treinvertraging buiten je schuld om in de spits komt, mag je de reis afmaken. Op zaterdag, zondag en feestdagen de gehele dag geldig.

Vouchercode kwijt?

Kun je de vouchercodes niet meer vinden? Neem dan contact op met de klantenservice van de NS Spoordeelwinkel. Zorg dat je de betaalgegevens bij de hand hebt.
Heb je de treinkaartjes eerder gekocht bij VakantieVeilingen of Actie van de Dag? Dan kun je deze terugvinden in je account van VakantieVeilingen of in je account van Actie van de Dag. Mocht ook dat niet lukken, kun je met de betaalgegevens contact opnemen met het bedrijf waar jij de treinkaartjes hebt gekocht.

 

Goed om te weten

  • Reis je op dezelfde dag heen en terug? Dan zijn er vaak andere treinacties goedkoper. Gebruik onze prijsvergelijker om de beste treinkaartjes te vinden.
  • De treinkaartjes zijn doordeweeks niet geldig tussen 6:30-9:00 uur en 16:00-18:30 uur. In het weekend en op feestdagen kun je heel de dag reizen. Je kunt reizen tot en met de laatste trein (uiterlijk tot 4:00 uur).
  • Heb je meerdere treinkaartjes gekocht? Dan kun je bij het verzilveren per kaartje de datum en het traject kiezen. Ook vul je de naam van de reiziger pas in bij het verzilveren.
  • De treinkaartjes zijn op het gekozen traject geldig bij alle vervoerders. Niet alleen bij NS, maar ook bij Arriva, Connexxion, Blauwnet, Brenq, Qbuzz en Syntus. Alleen niet geldig bij Thalys en Eurostar. Bij de snelle Intercity Direct en ICE geldt: alleen geldt alleen geldig met toeslagbiljet.
  • Alle enkele reizen zijn alleen geldig binnen Nederland.

De actievoorwaarden zijn gewijzigd per 1 januari 2020.

Andere interessante treinacties

Treinkaartje België: Antwerpen max € 26

€ 20,-

treinkaartje Belgie

e-ticket
7 dagen voor vertrek
vanaf € 20
Koop minimaal 7 dagen voor vertrek een treinkaartje naar België en bespaar fors! Zo betaal je doordeweeks (maandag t/m donderdag) nooit meer dan 20 euro voor een enkeltje Antwerpen. In het weekend (vrijdag t/m zondag) betaal je maximaal 26 euro. Soms zelfs minder. Je reist per intercity. Deze actie kan niet uitverkocht raken! Alleen online te koop

De meest gestelde vragen over de twee enkele reizen

Ja, de twee goedkope enkele reizen mag je op verschillende trajecten gebruiken. Je krijgt twee vouchercodes. Zo kun je per enkele reis het traject kiezen. Ook de datum en de persoon die het gebruik mag verschillen.

Ja. Je mag ook na 23:59 uur reizen. De reis moet vóór 4:00 uur de volgende ochtend zijn afgerond. Op de meeste trajecten rijdt de laatste trein al eerder. Dus check altijd de reisplanner om te zien hoe laat de laatste trein rijdt.

Je kunt reizen met bijna elke trein in Nederland reizen. Alleen bij Intercity Direct (de opvolger van de Fyra) tussen Schiphol en Rotterdam en bij de Duitse hogesnelheidstrein ICE dien je een toeslag te betalen. Thalys is uitgesloten. Twijfel je, of je toeslag moet betalen? Op de borden op de perrons staat altijd aangeven als er toeslag verschuldigd is. Ook staat dit vermeld in de NS Reisplanner. Voor de normale intercity’s hoef je nooit een toeslag te betalen.

Je kunt de vouchercode maximaal twee maanden voor vertrek verzilveren. Langer voor vertrek is niet mogelijk. Wacht dus tot het moment dat de reisdatum dichterbij is gekomen. Let op: na verzilveren kun je het treinkaartje niet meer wijzigen. Verzilver de vouchercode pas als je zeker weet dat je daadwerkelijk gaat reizen.

Nee. Als het treinkaartje éénmaal verzilvert is kun je de gegevens niet meer aanpassen. Ons advies is daarom één dag voor vertrek het treinkaartje te verzilveren, zodat je vrijwel zeker weet dat de reis echt door gaat.

Nee. Dat hoeft niet, het gaat om een e-ticket. Op sommige stations zijn alle ov-chipkaartpoortjes gesloten. Dat is geen probleem. Het e-ticket heeft een barcode waarmee je de (brede) chipkaartpoortjes kunt openen. Dat kan op onderstaande manier. Als er geen poortjes zijn, of ze staan open, kun je gewoon doorlopen. Je moet het e-ticket wel altijd uitprinten(, tenzij expliciet anders is aangegeven).

Je kunt het treinkaartje uitprinten. Op stations met loket kan een treinkaartje vaak tegen extra kosten (1 euro) worden uitgeprint. Uitprinten is niet verplicht. Het E-ticket kan ook getoond worden op de mobiele telefoon, tablet of laptop. Voorwaarden is wel dat het duidelijk leesbaar weergegeven wordt. Daarvoor is voldoende schermgrootte en -kwaliteit
noodzakelijk. “U dient zelf zorg te dragen voor een voldoende opgeladen en goed werkend apparaat” aldus de NS voorwaarden.

Nee. Alleen bij werkzaamheden mag je van het trein vervangend vervoer gebruik maken. Trein vervangend vervoer kun je vinden in de NS Reisplanner.

Ja. Sterker nog, tijdens de aankoop kun je nog geen reisdatum kiezen. Na aankoop krijg je een vouchercode. Die kun je op elk gewenst moment inwisselen, zolang de treinkaartjes geldig zijn. Pas bij het verzilveren van de vouchercode op NS.nl geef je aan op welke dag je gaat reizen en wie er van het treinkaartje gebruik maakt. Hier kun je de couponcode inwisselen.

Met een enkele reis mag je niet zomaar overal naar toe. Het is alleen geldig tussen de twee gekozen stations. Tussen die stations mag je één keer reizen. Dat dien je te doen volgens de route die de NS-reisplanner adviseert (soms meer opties). Zolang je die route opvolgt, kun je de treinreis ook
onderbreken. Je kunt met een enkele reis Rotterdam – Groningen de reis dus prima in Utrecht onderbreken, want de reis verloopt normaal ook via Utrecht. Maar je kunt met een enkele reis Rotterdam – Groningen niet reizen via Eindhoven, dat ligt niet op de route.

Toekomstige treinacties?

Wil je ook in de toekomst de beste treinaanbiedingen ontvangen? Dan bieden we je de volgende services:

Deze aanbieding is het eerst gemeld door Adri Boer, we belonen hem met een gratis treinkaartje. Zie hier meer informatie over ons beloningsbeleid omtrent tips.

Deze enkele reizen zijn per 2020 niet meer geldig tijdens de ochtend en avondspits. Ongeacht hoe laat je reis begonnen is. Dit geldt vrijwel voor iedere treinactie, ook bij de Spoordeelwinkel.

Nieuwsbrief Goedkope treinkaartjes

Ontvang onze gratis nieuwsbrief.

0 0 stemmen
Artikel waardering
455 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
RiNique - Mwende
7 jaren geleden

coole tip ! Dank je !

Mirjam Schoon
7 jaren geleden

Hoi, weet je of dit een etiket is? Of zijn het kaarten die opgestuurd worden? Want heb ze morgen nodig namelijk. Gr. Mirjam

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Mirjam Schoon

Het zijn e-tickets, dus je krijgt binnen 30 minuten een e-mail met vouchercodes die je kunt verzilveren op ns.nl.

Mirjam Schoon
7 jaren geleden

Bedankt! Ik heb ze besteld 🙂

irene van harreveld
5 jaren geleden
Antwoord aan  Mirjam Schoon

tot op heden heb ik de kaartjes niet per email ontvangen. betaald 9 -8 -2018

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  irene van harreveld

Dan moet je even contact opnemen met de klantenservice van ActievandeDag of VakantieVeilingen, en aan de hand van uw betaalkenmerk kunnen ze uw bestelling opzoeken en nogmaals versturen. Ook is het bij VakantieVeilingen mogelijk om in te loggen op de site en de vouchercodes te downloaden.

Simone Kaspers-Mulder
7 jaren geleden

Tot wanneer kun je de kaarten kopen

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden

Dat is niet duidelijk bij ons, vorig jaar liep de actie een groot deel van het jaar door, soms een weekje offline. Hopelijk dit jaar weer.

Vienna Valerie
7 jaren geleden

Als ik op vakantie veilingen kijk kan ik deze actie NERGENS vinden

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Vienna Valerie

Er staat gewoon een link naar de juiste pagina in het artikel. Zelfs met een groene opvallende button. Hij staat hier: https://www.vakantieveilingen.nl/winstpakker.html

Vienna Valerie
7 jaren geleden

Ja die heb ik zo vaak aangeklikt. Als ik op de link klik dan word ik doorgestuurd naar mijn Vakantie veilingen app vervolgens word ik ingelogd en dan blijf ik staan op Mijn veilingen. En ik zie ik nergens de trein kaartje actie ://

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Vienna Valerie

Even op een desktop proberen? Ik zal het morgen navragen bij VakantieVeilingen. Je kunt het ook hier proberen. Is in feite dezelfde actie: http://www.actievandedag.nl/actie-aanbieding/20-03-2017-ns-losse-treinkaartjes

Louisa
6 jaren geleden

Als iemand anders de kaartjes via vakantieveilingen voor mij bestelt, kan ik dan alsnog míjn naam op de kaartjes zetten of staat dan de naam van de persoon die ze heeft bestelt al vast op de kaartjes? Want dat zou betekenen dat ik ze niet kan gebruiken…

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Louisa

Je krijgt vouchercodes die door iedereen gebruikt kunnen worden. Pas bij inwisselen van de vouchercode moet je opgeven wie er gaat reizen.

Vienna Valerie
7 jaren geleden

He he eindelijk!! Hartelijk dank via deze site werkt het wel.

Rob Houweling
7 jaren geleden

Wat een fijne site en goeie handige mailberichten. Hartelijk dank voor al het werk dat er voor verricht moet worden! Jammer dat ik jullie pas zo laat heb ontdekt. Ikzelf woon in Noord-Groningen en mijn familie in het westen. Dus zijn de goedkope kaartjes een uitkomst. Wel is het zo, dat ik me telkens maar voorbereid om ongevraagd ook nog de andere helft van Nederland te zien i.v.m. allerlei werkzaamheden, bermbrandjes etc. Soms ben ik wel zes uur onderweg. Met de bustijd erbij gerekend, dat wel. Maar het is geen pretje meer om met de trein te reizen. Barstensvol, geregeld alleen staan. Tsja, de tijden veranderen.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Rob Houweling

Dank voor het mooie compliment, en vertel het voort 😉
En als het in onze macht zou liggen om ook aan de andere onderwerpen een bijdrage te leveren de hinder te verminderen, zouden we dat direct doen, maar dat is lastig. Helaas zijn de vooruitzichten op dat gebied ongunstig. Vooral in het weekend en de vakanties zijn er veel werkzaamheden. Als je dus vrijdagavond al kan reizen, dan kan dat al schelen.

Winnie van der Sterren
7 jaren geleden

Er staat op deze site dat de kaarten te gebruiken zijn tot en met 30 juni. Op de VakantieVeilingen site staat uiterlijk tot 30 september. Tot wanneer zijn ze geldig dan?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden

De actie is verlengd. In elk geval tot en met 31 juli 2017. VakantieVeilingen zegt zelfs tot 30 september 2017, daar ben ik niet 100% zeker van.

Winnie van der Sterren
7 jaren geleden

Dus met zekerheid kun je zeggen dat ‘t tot en met 31 juli geldig is?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden

Ja. Je gaat met hen een koopovereenkomst aan op basis wat bij hen staat. Onze informatie is gebaseerd op informatie bij hen. In dit geval is onze info verouderd, omdat de actie is verlengd. In principe zou je dus uit moet kunnen gaan tot de 30 september die ze noemen. Waarom ik daar toch niet 100% zeker van ben is omdat ik tot nu toe nooit bij NS heb gezien dat de verzilverperiode afwijkt van de reisperiode. VakantieVeilingen heb ik inmiddels contact mee gehad, die zoeken het nog even uit, of het echt 30 september is.

Winnie van der Sterren
7 jaren geleden

Oke dank u wel! Ben erg benieuwd! Hoop nog van u te horen!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden

VakantieVeilingen zegt dat de informatie klopt, maar dat ze het op hun website hebben verduidelijkt. (En toch blijf ik mij erover verbazen)

Margriet Prinzen
7 jaren geleden

en op maandag een trein om 6 uur s ochtends?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Margriet Prinzen

Doordeweeks na 9:00 uur. Dus niet maandagochtend om 6:00 uur met de trein, dat mag niet.

Margriet Prinzen
7 jaren geleden

JAMMER, dat is toch een daluur, de dag begint pas om 06.30

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Margriet Prinzen

Er zijn verschillende kaartjes, met verschillende voorwaarden. Je mag met dit kaartje wel tijdens de avondspits reizen, en dat zijn geen daluren.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Margriet Prinzen

Tot nu toe zijn overigens alle acties die e-tickets zijn altijd na 9:00 uur. De enige actie waarmee je tot nu toe voor 6:30u doordeweeks kan reizen, zijn de Blokker treinkaartjes, die zijn er nu niet.

Dirkje
7 jaren geleden

Kun je dit kaartje upgraden naar de 1e klas? De andere goedkopere kaartjes geven die mogelijkheid niet, alleen in de spoordeelwinkel kun je de kaartjes wel upgraden, bv de dagkaarten met gratis lunch voor € 20,- worden dan € 27,- p.p. Niet echt goedkoop misschien, maar altijd nog de helft van een gewoon 1e klaskaartje voor het traject dat wij gaan reizen (Leeuwarden – Vlissingen) Ik wil graag weten of er andere goedkope kaartjes zijn die je ook kunt upgraden. Bedankt alvast voor je reactie.

Cherise DisEmpress Weug
7 jaren geleden

mag ik dit treinkaartje ook op de volgende manier gebruiken:
ik boek vlissingen- amsterdam
ik stap uit in den haag, om pas later op de dag door te reizen naar amsterdam? of word er gekeken naar tijden indien je gecontroleerd word?
gezien je ook niet hoeft in te checken en den haag niet afwijkt van van de route vlissingen-amsterdam?
groetjes

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden

Ja, dat mag, omdat de reis Vlissingen – Amsterdam via Den Haag loopt is het toegestaan om je reis op die route te onderbreken.

Joep
7 jaren geleden

En hoe werkt dat dan? Want in principe zou je voor een overstap niet hoeven uit te checken? Hoe controleren ze dat specifieke stations op overstap wel uitgecheckt kan worden?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Joep

Het is een e-ticket, die moet je uitprinten, en bevat een barcode om indien nodig een poortje te openen. Maar in- en uitchecken is niet verplicht. Soms moet je wel door een poortje, en dan gebruik je dus de barcode. En de route kan men makkelijk achterhalen: men weet dat Vlissingen – Amsterdam niet via Breda loopt.

Monica Weener
7 jaren geleden

Goede vraag van cherise!
Kanik het treinkaartje ook zo gebruiken: ik stap in bij Breukelen, stap uit bij Utrecht om vervolgens later op de dag van Utrecht naar Den helder te reizen. Kan dit?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Monica Weener

Dit mag niet, de reis Breukelen – Den Helder gaat normaal niet via Utrecht. Ik adviseer om het VakantieVeiling kaartje te verzilveren voor de reis Utrecht – Den Helder en eerste stukje, Breukelen – Utrecht op voltarief te reizen (kost 3 euro, als je het als e-ticket koopt of als je op de ov-chipkaart reist, op het station kost het een euro meer)

Monica Weener
7 jaren geleden

En jullie hebben t nog over andere kaartjes, maar die kan ik niet vinden op vakantie veilingen? Bijv. Die van heen en weer reizen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Monica Weener

In principe kun je alle kaartjes vinden in de prijsvergelijker, daar ging net nog iets niet helemaal goed maar dat is nu opgelost. Verder hebben we hier een overzicht gemaakt: http://www.treinreiziger.nl/overzicht-goedkope-treinkaartjes-maart-2017/. Morgen starten er weer nieuwe aanbiedingen en komt er een nieuw overzicht online van april.

miranka
7 jaren geleden

Is er ook een aanbieding dagkaartje te koop waar je eerder dan 9.00 in de trein mag reizen. Wil er een lange dag van maken!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  miranka

Op dit moment niet, ik heb onbevestigde signalen die ik niet heb kunnen verifiëren is dat er later deze maand mogelijk een Blokker aanbieding komt. Dan mag je voor 6:30 inchecken en de reis afmaken bij NS. Er is dan ook een beperking in de avondspits

Yolanda Weijers
7 jaren geleden

Zijn de kaartjes ook gelding op Tweede Paasdag? Vóór negen uur.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Yolanda Weijers

Nee, helaas.

ineke
7 jaren geleden

Ik heb deze kaartjes paar dagen geleden gekocht via vakantieveilingen en daar stond iets heel anders dan hier. Hier staat: De treinreis moet plaatsvinden voor of op 31 juli. Maar op vakantieveilingen staat: De e-tickets die je ontvangt, zijn te verzilveren t/m 31 juli 2017.
Je kunt tot 2 maanden vooruit een reisdatum kiezen.
Dit betekent dat je jouw treinkaartjes tot uiterlijk 30 september 2017 kunt gebruiken.

Ik heb ze gekocht om 8 september naar schiphol te reizen en 18 september vanuit schiphol naar huis…en we reizen met 3 man en alle 3 deze kaarten…beetje vreemd!!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  ineke

Hoi Ineke, Deze week zijn ze niet via VakantieVeilingen verkrijgbaar, vandaar dat we nu ActievandeDag vermelden.

Ik heb wat je zegt ook zien staan bij VakantieVeilingen, VakantieVeilingen heeft mij ook gemeld dat die data correct is. Zelf heb ik tot nu toe nooit meegemaakt dat de verzilverperiode afwijkt van de reisperiode, dus daarom heb ik bewust gekozen om de datum t/m 31 juli aan te gaan. Je gaat echter een verkoopovereenkomst aan met VakantieVeilingen, en dus mag je vanuit gaan dat die info correct is.

Je kunt maximaal 2 maanden voor de reisdatum verzilveren. Mocht in juli blijken dat verzilveren niet kan in september, dan moet VakantieVeilingen dat uiteraard oplossen, maar mag je ons ook altijd benaderen om te kijken of we daarin kunnen ondersteunen. Ik ga er echter vanuit dat het gewoon goed gaat komen.

Gini Westera
7 jaren geleden

Het komt niet goed. Ik heb op 9 mei twee kaartjes gekocht, te verzilveren t/m 31 juli en vervolgens tot 30 september te gebruiken.
Ik wil reizen op 14 en 16 augustus.
Op 20 juni wilde ik ze verzilveren voor die reisdatums maar dat lukte niet. Laatste reisdag bleek 31 juli te zijn.
Ik heb vakantieveilingen gebeld en die verwezen me naar de NS. De NS gaf aan dat je wel twee maanden van tevoren kan reserven, maar dat de laatste reisdatum 31 juli is.
Vervolgens weer naar Vakantieveilingen gebeld en daar werd bevestigd door de medewerker (naam bij mij bekend) dat de codes ook geldig zouden moeten zijn op 14 en 16 augustus en dat hij dat zou navragen via een andere afdeling.
Het antwoord wat ik kreeg op 23 juni was:

De etickets zijn geldig tot 31 juli, want ze zijn tot dan te verzilveren. De veiling loopt al een aantal weken vandaar dat wordt aangegeven dat je tot twee maanden vooruit kan reserveren.
Tot de max van 31 juli uiteraard.
Om die reden is het helaas niet mogelijk om na die datum te reserveren.
Wij wensen jou een heel fijn weekend toe!

De betreffende medewerker lijkt ineens van gedachten veranderd te zijn.
Tot de max van 31 juli uiteraard is niet eerder gecommuniceerd.

Ik heb begin deze week maar weer eens gebeld en nu een klacht ingediend via diezelfde klantenservice.
Maar het lijkt erop dat ik mijn kaartjes in de prullenbak kan gooien.

Rudy
7 jaren geleden
Antwoord aan  Gini Westera

Beste Gini,

Ik zit met exact hetzelfde probleem, ik wil reizen op 6 en 23 augustus. Op de website NS.nl kan ik geen datum na 31 juli kiezen. Maar zowel op de website van VakantieVeilingen.nl als het etickets.pdf bestand staat duidelijk aangegeven dat je tot 60 dagen van te voeren kaartjes kunt verzilveren en ze daardoor t/m 30 september 2017 moet kunnen gebruiken.

Bron: https://www.vakantieveilingen.nl/winstpakker.html
“De e-tickets die je ontvangt, zijn uiterlijk te gebruiken t/m 30 september 2017.”
en
“Je kunt 60 dagen voordat je wilt reizen jouw e-tickets verzilveren. Bijvoorbeeld: wil je op 9 september gebruikmaken van je ticket(s)? Dan kun je ze vanaf 11 juli verzilveren.”

In het eticket PDF bestand:
“De e-tickets die je ontvangt, zijn te verzilveren t/m 31 juli 2017. Je kunt tot 2 maanden vooruit een reisdatum kiezen. Dit betekent dat je jouw treinkaartjes tot uiterlijk 30 september 2017 kunt gebruiken.”

Ik heb daarom ook Vakantieveilingen om opheldering gevraagd. Ik heb in totaal voor € 41,- aan kaartjes.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Rudy

Van Gini heb ik begrepen dat er terugbetaling heeft plaats gevonden, na contact per email. Een screenshot van de onjuiste informatie is bij mij via [email protected] opvraagbaar.

Erwin
7 jaren geleden
Antwoord aan  Gini Westera

Ik heb het zelfde probleem. Reis alleen op vakantie en zou graag 30 augustus willen reizen en 24 september terug. Kan nu geen datum naar 31 juli aanklikken. Wel handig wat te verkopen wat later niet werkt. Als je meer weet zou je misschien contact met mij op kunnen nemen. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Tevens ook besteld op vakantieveilingen.nl

Groeten Erwin

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Erwin

Van Gini heb ik begrepen dat er terugbetaling heeft plaats gevonden, na contact per email. Een screenshot van de onjuiste informatie is bij mij via [email protected] opvraagbaar.

Irene Faik
7 jaren geleden

Hallo,
wij willen zondag 27 mei van rotterdam centraal, overstappen op utrecht, naar arnhem centraal. Maar we hebben de fiets bij ons.
Mogen wij van deze actie gebruik en daar een los kaartje voor de fiets bij kopen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Irene Faik

Dat is geen enkel probleem, als je, zoals je aangeeft, ook een Dagkaart Fiets koopt. Een dagkaart Fiets mag je met ieder vervoersbewijs combineren.

sharon
7 jaren geleden

zijn de kaartjes nu al uitverkocht?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  sharon

Daar lijkt het op, de kans is groot dat deze aanbieding terug komt bij VakantieVeilingen of ActievandeDag, dat is althans onze ervaringen de afgelopen weken.

sharon
7 jaren geleden

oke, dan hou ik de site in de gaten. Ik heb 2 kaartjes nodig voor eind mei.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  sharon

Ze zijn er weer

Vik Toria
7 jaren geleden

Is het mogelijk te reizen Tweede Paasdag?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Vik Toria

Ja dat kan, maar wel na 9:00 uur.

Vik Toria
7 jaren geleden

Dank u wel voor het snelle reactie!

Jan
6 jaren geleden

Contact gehad met ns, je mag op feestdagen ook voor 9 uur reizen. Dus ook op 2e Paasdag.

Christanne Delang
7 jaren geleden

We moeten eind mei een auto gaan ophalen vanuit Landgraaf naar Wijchen en willen deze kaartjes hiervoor gebruiken. Kunnen we bij deze kaartjes ook een railrunner-kaartje koppelen? Of kun je een railrunner-kaart gewoon kopen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Christanne Delang

Railrunner kan je gewoon los kopen, op het station via de kaartautomaat of via ns.nl. Railrunner voldoet altijd (alleen niet in Thalys). Je hoeft voor een railrunner ook geen toeslag te betalen op het station.

Vera
7 jaren geleden

Moet ik van tevoren een dag in gedachten hebben waarop ik ga reizen? Ik weet namelijk nog geen exacte datum!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Vera

Niet bij de aankoop. Je krijgt na aankoop twee vouchercodes. Die kun je op een latermoment verzilveren. Bij het verzilveren kies je de datum en het traject. Beide vouchercodes kun je op een verschillend moment op een verschillend traject verzilveren.

Sander van Spijk
7 jaren geleden

ik moet verschillende treinen hebben van den bosch naar delfzijl west dus 3 verschillende treinen. mag dat ook ?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Sander van Spijk

Ja, dat is geen probleem.

Kirste
7 jaren geleden

Ik zie tijden staan 09.00-20.00 van maandag t/m vrijdag, betekend dit dat je na 20.00 niet meer mag reizen met het kaartje?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Kirste

Hoi Kirste, Waar zie je dat staan? Bij ons is dat niet bekend. Het kaartje is namelijk geldig van 9:00 uur tot 4:00 uur de volgende ochtend.

Joep
7 jaren geleden

Kan je tussendoor ook uitchecken op een ander station dan de eindbestemming en later op dezelfde dag weer inchecken om de reis tot de eindbestemming af te maken?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Joep

Hoi Joep, zolang het op de route ligt waar de reisplanner je langs stuurt, mag dat (en in dit geval geeft de reisplanner meerdere opties, waaronder de route via Delft). De barcode op het e-ticket kan je zelfs ieder poortje in Nederland mee openen, ook op stations waar het kaartje niet geldig is.

Joep
7 jaren geleden

Dank voor de duidelijke en snelle reactie!

Anna
7 jaren geleden

Is bij jullie misschien bekend wat de administratiekosten zijn bovenop de tickets? En betaal je dat maar een keer als je meerdere sets besteld?

En kan ik naar het buitenland reizen met dit kaartje (aken)? dat ik via NS international een ticket bestel met Nederland gratis en dan 4,10€ voor het traject in Duitsland in combinatie met deze kaart? Of moet je dan echt twee verschillende kaarten kopen?

Alvast bedankt!

Hildebrand
7 jaren geleden
Antwoord aan  Anna

Bij deze actie worden er geen administratiekosten gerekend. In elk geval niet bij betaling via iDEAL. Dit treinkaartje kun je verzilveren tot aan het Nederlandse grensstation. Vanaf het laatste Nederlandse station (Eygelshoven Markt) heb je een kaartje nodig, en betaal je het normale tarief (dus niet gratis tot aan de grens).

rs sikkema
7 jaren geleden

wij willen van Buitenpost naar schiphol airport. moeten we dan ook een toeslag intercity erbij nemen ?

Hildebrand
7 jaren geleden
Antwoord aan  rs sikkema

Nee dat is zonder toeslag.

M. Koning
7 jaren geleden

Wij zijn enorm enthousiast over de goedkope treinkaartjes voor 2 pers. ad. 20,50euro, die we graag in juni gebruiken!Maar we hopen dat de meereiskaartjes ad. 2,50euro p.p. ook in juni geldig zijn, want dan kun je met 2 personen 2 keer een enkele reis nemen!!!

Hildebrand
7 jaren geleden
Antwoord aan  M. Koning

De meereiskaartjes zijn niet te combineren met acties! En ook niet geldig in juni.

Valentina
7 jaren geleden

Hoi,
Weet iemand of deze kaartjes is Veolia treinen geldig?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Valentina

Veolia bestaat niet meer, is Arriva geworden.

Lindy Achterkamp
7 jaren geleden

Helaas geen vaste prijs maar bieden

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Lindy Achterkamp

Gelukkig was dat van korte duur.

Anoniem
7 jaren geleden

Alle biedingen boven de 15 euro zijn dus eigenlijk al niet rendabel gezien het feit dat je 5 euro adminsitratiekosten moet betalen. Op vakantieveilingen bieden mensen ook soms ineens van 1 euro naar 20 euro.. zonder tussen stapjes. Ben je dan dom of wat? Riekt meer naar een fake bieder dmv een script.

Joke Pieters
7 jaren geleden

Beste,

Is het kaartje ook op Hemelvaartsdag geldig? En zijn er dan ook tijden waarmee rekening gehouden moet worden?

Met vriendelijke groet,
Joke Pieters

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Joke Pieters

Excuus voor de veel te late reactie, als mosterd na de maaltijd: ja, ze zijn ook op feestdagen geldig. Maar de 9:00 uur regel geldt altijd van maandag t/m vrijdag, ongeacht feestdag. Tenminste bij acties.

Thennie Molle
7 jaren geleden

Moet ik 2 actievandedag kaart gebruiken om op dezelfde dag heen en terug te reizen? Of kan ik heen en terug reizen met een kaart?
mvg

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Thennie Molle

Het zijn enkeltjes, dus ook als je op dezelfde dag heen en weer wil, moet je er twee verzilveren. Echter, als je op dezelfde dag heen en weer wilt reizen zijn er goedkopere aanbiedingen.

Daphne
7 jaren geleden

Zijn de kaartjes ook op feestdagen geldig? Ik moet namelijk 2e pinksterdag vanuit eindhoven terug naar enschede. En op 1e pinksterdag van enschede naar eindhoven.

Othilie
7 jaren geleden

Hoi! Ik heb dit kaartje net gekocht, maar nu ik hem probeer te verzilveren kan dit pas vanaf vrijdag 9 juni en ik heb hem donderdag 8 juni nodig. Is dit op te lossen of heb ik mijn geld nu verpest?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Othilie

Het klopt dat dit nergens staat. Ik heb VakantieVeilingen zojuist daarop gewezen en om een oplossing gevraagd. Ik kom bij je terug, zodra ik meer weet. Naar aanleiding van jullie berichtjes heb ik het nu in elk geval wel op onze site genoemd.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden

Ik heb geen antwoord meer ontvangen, maar zie dat verzilveren inmiddels wel gewoon kan voor elke datum, ook voor vandaag of morgen.

Michel
7 jaren geleden

Ja dat had ik ook. Ik heb de kaartjes op 7 juni nodig maar kan pas een datum vanaf 9 juni selecteren.
Ik heb alles doorgelezen en kan nergens iets vinden over een geldigheid vanaf een bepaalde datum. Ze zouden direct gebruikt moeten kunne worden.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Michel

Het klopt dat dit nergens staat. Ik heb VakantieVeilingen zojuist daarop gewezen en om een oplossing gevraagd. Ik kom bij je terug, zodra ik meer weet. Naar aanleiding van jullie berichtjes heb ik het nu in elk geval wel op onze site genoemd.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden

Ik heb geen antwoord meer ontvangen, maar zie dat verzilveren inmiddels wel gewoon kan voor elke datum, ook voor vandaag. Is het nog tijdig goed gekomen?

ilona
7 jaren geleden

Heb diverse malen zelf contact met vakantieveiling en nu uiteindelijk ook met ns gehad, het boeken tot een maand voortijd lukt gewoon niet. Ik hoop op een goede en vlotte afhandeling, voel me een beetje belazerd. Krijg het idee, geld weg is pech…

Linda
7 jaren geleden

Hallo , Ik wil graag van 10 t/m 11 juni van Aalten naar Zaandam met 2 personen. Via de intercity richting Den Helder. Kan ik nu voor de 10e 2 losse kaartjes kopen en voor de 11e .??? En zonder toeslag. ?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Linda

Ja, dat kan. Alle vouchercodes kunnen nu direct gebruikt worden. Was kennelijk eerder een bug die nu is opgelost. Op betreffende route hoeft geen toeslag te kopen (alleen voor de internationale ICE, maar dat is niet van toepassing. Je kunt de gewone intercity Zaandam – Arnhem nemen).

Yv
7 jaren geleden

Hallo, begrijp ik het goed dat je met 1 actie met 2 personen dezelfde dagreis kunt maken?

Jassie
7 jaren geleden

Hoi,
Ik wil dezr kaartjes gebruiken om naar Schiphol te reisen, ik vroeg me af of deze wel geldig zijn, omdat je voor Schiphol een toeslag moet betalen als je normaal kaartje koopt.
Weet iemand of dit mogelijk is.?
Groetjes

Nienke
7 jaren geleden

Als ik het goed begrijp kun je alleen met fysiek kaartje reizen, en dus niet de ticket op je mobiel laten zien aan de conducteur/het paaltje?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Nienke

Dat klopt. Nu is het wel zo dat deze actie een paar keer is verlengd, en NS wel bezig is deze functie gefaseerd uit te rollen. Ik weet niet 100% zeker of dit inmiddels gewijzigd is. Ga er maar voor de zekerheid vanuit dat printen verplicht is. Als tonen op mobiel toch mogelijk is, dan wordt deze optie geboden tijdens het verzilveren.

K. Pereboom
7 jaren geleden

Ik moet rond 6 uur met de trein weg als ik op tijd aan wil komen.
maar de kaartjes zijn geldig vanaf 9 uur.
waarom niet vanaf 6 uur?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  K. Pereboom

Omdat NS vooral in de daluren de treinen wil vullen, in de spits is het al vol genoeg. Met e-tickets is het tot nu toe niet mogelijk slimme dingen te doen. Bij wegwerpkaartjes is dat wel mogelijk. Maar dan zijn het aantal acties waarmee je voor 6:30u mag reizen ook zeer beperkt, alleen Blokker.

sharon
7 jaren geleden

wat moet ik doen om ze te verzilveren?

Syl
7 jaren geleden

Kan je ook overstappen met deze kaarten? Bijv ik moet van Rotterdam naar Hoorn, dat ik dan een tussenstop maak in Amsterdam en later rijd van Amsterdam naar Hoorn?

Cynthia
7 jaren geleden

Tot wanneer kan je dit nog kopen? Ik keek vandaag hierop en kom nergens op vakantie veilingen eruit. Ik wil ze zo graag hebben!

Kristian
7 jaren geleden
Antwoord aan  Cynthia

Het lukt mij ook niet helaas…

steven
7 jaren geleden

Ga zaterdag met zijn 2 reizen hoef je alleen maar de gegevens van 1 persoon in te vullen en krijg je dan ook maar 1 ticket?

Akky
7 jaren geleden

Beste Treinreiziger.nl

In het artikel staat aan het begin dat de kaartjes tot en met 30 september te gebruiken zijn, hoewel aan het eind van het artikel staat dat deze tot en met 31 augustus te gebruiken zijn. Een van beiden lijkt me dus onjuist..

Groetjes!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Akky

Dank, heeft u gelijk in, aanvankelijk was het t/m 31 augustus, dat is later verlengd en heb ik alleen in de headline aangepast. Nu op beide plekken.

jolanda
7 jaren geleden

Kun je op de vouchers ook zetten dat je wilt reizen met een tussenstop ik zou graag met een vriendin weg willen maar zij komt uit Almere en ik uit hoorn kunnen we dan via Amsterdam centraa bijvoorbeeld om zo toch samen verder te reizen ??
Naar zelfde eindbestemming

Marjolein
7 jaren geleden

Kan ik met dit kaartje ook naar brussel reizen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Marjolein

Nee, alleen Nederland! Je kunt het wel gebruiken tot Roosendaal, en vanaf daar een aanvullend kaartje.

Marianne
7 jaren geleden

Hallo treinreiziger,

Deze actie is inmiddels verlopen

Groet,

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Marianne

De link doet het toch nog gewoon? Bij ActievandeDag wordt deze vanaf vandaag niet meer aangeboden. Bij VakantieVeilingen nog wel.

Gonny Morrien
7 jaren geleden

Ik wil ook gebruik maken van een setje ns enkeltjes. Ook ik wil een tussenstop maken en naar enige ure weer verder treinen naar mijn eindbestemming. Het wordt niet duidelijk gemaakt of dit wel of niet mogelijk is.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Gonny Morrien

Excuus dat ik vergeten ben te antwoorden. Je kunt alleen reizen op de gekozen route. Als je op die route blijft kun je de reis onderbreken. Omweg kan niet.

Berend
7 jaren geleden

Voor alle duidelijkheid: zijn vakantieveilingen.nl en actievandedag.nl verschillende ondernemingen of uiteindelijk 1 uitvoerend orgaan?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Berend

Ze hebben hetzelfde moederbedrijf, maar hebben eigen klantenservice en bieden in algemeen verschillende producten. Treinkaartjes kennen wel dezelfde voorwaarden. Je kunt het zien als Blokker, Intertoys en Bart Smit. Ook 1 holding, maar je kunt niet (altijd) een Blokker actie kopen bij Intertoys.

Fiona
6 jaren geleden

Beste treinreiziger,

Wij willen graag met z’n 3en reizen met de enkeltjes aanbieding.
Alleen worden ze verkocht per 2.
Als ik er 6 koop, kan ik dan wel 3 heen en 3 terug gebruiken of hebben ze per set van 2 dezelfde code?

Alvast bedankt,

Mvg,
Fiona

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Fiona

Dat kan! Je krijgt dan zes unieke codes.