fbpx

Goedkope treinkaartjes: NS Dagkaart bij Albert Heijn (april 2016)

VERLOPEN. Vanaf maandag 11 april verkoopt Albert Heijn (AH) weer goedkope treinkaartjes! Voor 16 euro kun je bij de supermarkt een NS-Dagkaart kopen. De reisperiode loopt tot en met 19 juni, alleen op Koningsdag (27 april) zijn de treinkaartjes niet geldig.

  • Bekijk hier de nieuwste treinacties. Bijvoorbeeld Bakker Bart treinkaartje met lunch voor 19 euro.

Zoals gebruikelijk is het treinkaartje doordeweeks alleen na 9.00 uur geldig. In het weekend mag er heel de dag gereisd worden, dus ook voor 9.00 uur. Het treinkaartje wordt geleverd op een ov-chipkaart, in- en uitchecken (per vervoerder) is verplicht. Het AH-treinkaartje is namelijk niet alleen bij NS geldig, maar ook bij Arriva, Breng, Syntus, Veolia en Connexxion. Bij Connexxion hoef je niet in en uit te checken.

De verkoopperiode loopt t/m zondag 24 april, maar daarbij geldt: OP = OP. De NS-Dagkaart is niet geldig bij Thalys en bij Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE heb je naast je reguliere treinkaartje nog een toeslagkaartje nodig. Echter, je kunt ook kiezen voor de reguliere intercity zonder toeslag.

Leuk is dat het AH-treinkaartje dit keer geen 17 euro kost, maar 16 euro. Het is voor het eerst dat deze aanbieding van AH in april te koop is. Voorgaande jaren had Blokker in deze maand een treinactie. Dat is dit jaar echter niet het geval.

Met dit treinkaartje kun je kris kras door Nederland reizen. Doordeweeks dus alleen geldig na 9.00 uur. Je kunt wel na 23.59 uur je reis afmaken, mits je voor 4.00 uur aankomt op je eindbestemming. Indien je laat met de trein reist: let dan goed op hoe laat de laatste trein rijdt.

Deze aanbieding is niet te koop bij AH to Go op treinstations. Dit treinkaartje is zover bekend niet online te koop. Je kunt de info wel nalezen op de website van AH.