fbpx

Goedkope treinkaartjes via Albert Heijn (voorjaar 2014)

Albert Heijn verkoopt weer goedkope treinkaartjes. het gaat om NS-dagkaarten. Deze voordelige treinkaartjes zijn ook geldig bij Arriva, Veolia, Connexxion, Syntus en Breng. AH verkoopt het treinkaartje t/m 23 maart 2014. Een dagkaart kost 17 euro.

Het treinkaartje van Albert Heijn is van maandag t/m vrijdag niet geldig voor 9:00 uur. Op zaterdag en zondag kan er wel voor 9:00 uur ´s ochtends gereisd worden. Het treinkaartje wordt geleverd als couponcode voor een e-ticket. De reis moet plaatsvinden voor of op 8 juni 2014.

Bij de Albert Heijn krijgt u bij aankoop een kassabon met een couponcode. Daarmee kunt u niet reizen. Om te kunnen reizen moet u hier het treinkaartje verzilveren. Daarna moet u de NS-dagkaart printen en meenemen. Bij een e-ticket moet u bovendien altijd een legitimatiebewijs kunnen tonen. 

Bij het goedkope AH-treinkaartje zijn verder de gebruikelijke voorwaarden van toepassing. Zo kan er met het goedkope treinkaartje niet gereisd worden op Koningsdag (26 april 2014). Bij Intercity Direct en ICE geldt er een toeslag. Bij vertraging kunt u gebruik maken van de gebruikelijke regeling Geld terug bij vertraging.

Het treinkaartje is bij AH te koop, maar niet bij AH to go. Bij deze aanbieding geldt: op = op en maximaal 10 couponcodes per klant.