fbpx

Goedkope treinkaartjes via Hema: NS dagkaart

Vind een nieuwe aanbieding die bij jouw reist past. Deze Hema-aanbieding is verlopen, maar er zijn weer genoeg andere aanbiedingen! 


 

 

VERLOPEN. Hema verkoopt weer goedkope treinkaartjes! Voor 17,50 euro mag je met de NS-dagkaart één dag kriskras door Nederland reizen. Reis je met kinderen? Dan is deze aanbieding helemaal aantrekkelijk, want je mag ook twee kinderen gratis meenemen. De treinreis moet plaatsvinden tussen maandag 8 juni en vrijdag 17 juli. Doordeweeks mag de reis niet voor 9:00 uur beginnen.

Het treinkaartje is ook geldig in alle treinen van Arriva, Veolia, Breng, Syntus en Veolia. Alleen bij Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE moet je een toeslag betalen. Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor de toeslagvrije intercity´s. In Thalys is de NS-dagkaart niet geldig. Van maandag t/m vrijdag is het treinkaartje geldig vanaf 9:00 uur, in het weekend heel de dag. 

Je krijgt na aankoop van deze actie drie vouchercodes: één voor een volwassene en twee voor de eventueel meereizende kinderen. Als je wil gaan reizen kun je de vouchers inwisselen via ns.nl/hemadagkaart. De drie vouchers moet je los van elkaar verzilveren. Na het verzilveren van de coupon krijg je de NS-dagkaart per e-mail geleverd. Deze moet je uitprinten voordat je gaat reizen. Ook is je treinkaartje alleen geldig in combinatie met een identiteitskaart. 

Zoek het goedkoopste treinkaartje. Incl. avondretour, Weekenddagkaart, Hema-treinkaartjes.

De kinderen moeten in de leeftijd t/m 11 jaar zijn. Alleen een volwassene mag een kind begeleiden. Kinderen van 12 jaar en ouder mogen zonder begeleiding reizen. Een treinkaartje is niet alleen geldig op de gekozen dag, maar ook op de daarop volgende dag tot 4:00 uur ´s ochtends. Je kunt dus zonder problemen ook na 0:00 uur terugreizen (mits er natuurlijk treinen rijden).

Je kunt de NS-dagkaart niet kopen bij Hema-vestigingen op stations. Wel kun je het treinkaartje online kopen. De verkoopperiode van deze actie is t/m zondag 21 juni.

Altijd goedkope treinkaartjes
Er zijn (bijna) altijd wel aanbiedingen voor treinkaartjes. Dus wees niet bang als deze actie (bijna) verlopen is. Afhankelijk van de actie betaal je tussen de 14 en 20 euro voor een treinkaartje. Als er een dagkaartactie is, sturen we ook een nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Vergeet je aanmelding niet te bevestigen.

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ismael-hajar-ikram
4 jaren geleden

goedemiddag meneer kijk ik wil graag vandaag samen met hajar en samen met ikram voor 2weken bij m”n stiefmoeder haar huis daar voor 2weken daar blijven logeren kan dat?