fbpx
Foto: Florian Sterl

Goedmakertje NS niet geldig bij Veolia

28 dec 2009 13:03

De actie van NS om extra voordelig op pad te gaan vanwege eerdere problemen met sneeuwval, is niet geldig bij Veolia. Arriva en Syntus doen wel mee. Op 28 en 29 december kunnen reizigers met een kortingskaart gratis een tweede persoon meenemen en op 30 en 31 december reizen alle reizigers met korting.

De actie is verruimd. Aanvankelijk zou de actie alleen gelden op 29 en 30 december. Of de actie ook bij Arriva verruimd is, is niet duidelijk. Arriva maakt op haar website alleen melding van de dagen 29 en 30 december.

Syntus
Bij Syntus is de actie in elk geval wel de volle vier dagen geldig. In tegenstelling tot andere vervoerders heeft Syntus minder treinritten laten uitvallen en is tussen Arnhem en Doetinchem vanaf dinsdag 22 december conform dienstregeling ieder kwartier gereden.

Aangezien Syntus het toch vervelend vindt dat reizigers geconfronteerd zijn met vertragingen en rituitval, sluit Syntus zich aan bij de actie die NS heeft opgestart als tegemoetkoming van treinreizigers.

Veolia en Connexxion
eolia heeft zich niet aangesloten bij de actie. Net als bij Syntus waren de problemen bij Veolia vrij klein. Connexxion heeft niets bekend gemaakt of de actie ook bij hen geldig is.

Actievoorwarden zijn te vinden op www.ns.nl/opwarmertje. Wie op 31 december op pad gaat moet er mee rekening houden dat er vanaf ca 20:00 uur geen treinen meer rijden.

Foto: Florian Sterl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *