fbpx

Gratis per Thalys naar Parijs

Ook deze maandag weer een actie waarmee een gratis treinticket wordt weggegeven. Dit keer gaat het om een ticket voor de hogesnelheidstrein Thalys. Iedereen die dolgraag naar Parijs zou willen, kan reageren!

Hoe werkt de actie?
1. Stuur een e-mail naar gratistickets@treinreiziger.nl waarom jij dolgraag naar Parijs wil. Vermeld in de e-mail je naam (voor + achternaam) en woonplaats.
2. Je kunt alleen meedoen als wij je in het vervolg ook een e-mail mogen sturen over gratis treintickets.
3. Je motivatie kan op de website gepubliceert worden.
4. De redactie van treinreiziger.nl kiest welke persoon het treinticket zal winnen.
5. Als jij gratis per Thalys naar Parijs mag, dan vragen wij je wel om een reisverslag te schrijven. Zowel over de treinreis, als over je bezoek aan Parijs. Ook vinden we het leuk als je foto´s meestuurt. 
6. Het treinticket wordt in in overleg geboekt. Treinreiziger.nl zal de kosten van 1 retourticket op zich nemen. Wil je met twee personen, dan die je het tweede ticket zelf te betalen. (Retour kan vanaf € 70,00).

Reageren kan tot en met maandag 16 augustus tot 12:00 uur. Maandag 16 augustus zal eveneens de winnaar bekend worden gemaakt. 

Wat moet ik verder nog weten?
Iedere motivatie mag je insturen. Maar wanneer maak je nu het meest kans? Voor ons is het vooral leuk om tickets weg te geven als het een leuk verhaal oplevert. Zo wist Estrella Reyes-Pinto ons eerder te overtuigen om een reisverhaal over Berlijn te schrijven. En met succes. We waren erg tevreden over haar verhaal. Zelfs zo tevreden dat ze binnenkort ook naar Praag mag om opnieuw een reisverslag te schrijven.