fbpx

Gratis Twentse OV-dag op 19 september

16 sep 2009 13:51

Op zaterdag 19 september a.s. is er voor de zesde keer een Twentse OV-dag. Alle stads- en streek- en buurtbussen van Twents (Connexxion) en Syntus in de regio Twente zijn op deze dag gratis toegankelijk. Dit geldt ook voor de treindiensten Oldenzaal – Zutphen en Almelo -Mariënberg.

Deze dag is een initiatief van Regio Twente. De gratis OV dag is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met het openbaar vervoer in deze regio. Reizigers maken die dag bovendien kans om een 3-daagse busreis naar Parijs voor 2 personen te winnen.

Regio Twente, Connexxion (Twents) en Syntus werken bij de gratis OV-dag samen. Om gratis te kunnen reizen op 19 september hoeven reizigers geen speciaal kaartje te hebben. Ook de provincie Overijssel heeft op dezelfde dag gratis OV. Op de website van de provincie staat meer informatie. Om kans te maken op de 3-daagse busreis naar Parijs, moeten reizigers op 19 september de flyer uit de bus meenemen (op is op). Via de actiewebsite www.ervaarhetov.nl  maken reizigers kans op deze prijzen.

Meer informatie is te vinden op www.twents.nl of www.syntus.nl.