fbpx

HEMA dagretour: ruim 17 euro (februari 2017)

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

VERLOPEN. Er zijn nieuwe acties. Check de prijsvergelijker wat het beste treinkaartje is.

ARCHIEF: Bij de HEMA kun je volgende week terecht voor een nieuwe treinactie: voor 17,50 euro een dagretour, inclusief koffie of thee. Nieuw is deze keer dat het treinkaartje niet hoeft uitgeprint te worden, maar ook getoond mag worden op de smartphone via de NS Reisplanner app.

Info & bestellen

De verkoop is gestart op 13 februari, en eindigt twee weken later op 26 februari. Je kunt de actie in deze periode online kopen en via de meeste HEMA-winkels. De reisperiode loopt t/m 7 mei, uitgezonderd Koningsdag. Het is voor het eerst dat een e-ticket-actie niet perse hoeft uitgeprint te worden. NS zegt dat het om een proef gaat. Als de resultaten goed zijn, zullen er in de toekomst meer acties volgen.

Bij aankoop in de HEMA krijg je een vouchercode. Die kun je op ns.nl verzilveren voor een treinkaartje. Bij het verzilveren geeft de reiziger aan tussen welke twee stations in Nederland hij wil reizen, en wat zijn persoonsgegevens zijn. Daarna kan hij kiezen of hij het treinkaartje wil uitprinten, of in de NS Reisplanner Xtra-app wil laden. Allebei kan ook.

Reizen mag doordeweeks alleen na 9:00 uur. In het weekend mag je de hele dag reizen. Een dag loopt bij NS tot 4:00 uur in de ochtend. De treinaanbieding is geldig bij alle vervoerders in Nederland, uitgezonderd Thalys. Bij ICE en Intercity Direct (traject Schiphol – Rotterdam en v.v.) moet je naast dit treinkaartje nog wel een toeslag kopen. Je kunt natuurlijk ook met de reguliere intercity reizen, daarvoor betaal je geen toeslag.

Verder kunnen we trouwens alvast melden dat er in week 9/10 weer een AH treinactie zal zijn. Details zijn er niet, op het intranet spreekt Albert Heijn van een dagkaartactie. Meer details volgen rond 27 februari.

0 0 stemmen
Artikel waardering
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kirsten Baptist
7 jaren geleden

verlopen

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Kirsten Baptist

Dat staat er ook bij 🙂 Je kunt het beste de prijsvergelijker gebruiken. Daar staat ook een link naar toe.

Yvon
7 jaren geleden

Stel dat ik met deze dagretour van Den Haag naar Maastricht reis. Mag ik dan op de tussenliggende stations uitstappen voor bijv. koffie?

Hildebrand
7 jaren geleden
Antwoord aan  Yvon

Dit treinkaartje wordt niet meer verkocht, en als u dit kaartje heeft, dan moet u deze komende week verzilveren (t/m 7 mei). U mag de reis tussen Den Haag – Maastricht onderbreken, mits u de route volgt die de NS reisplanner adviseert. U kunt dus niet via Amsterdam reizen, maar u kunt wel uw reis in Eindhoven onderbreken.