fbpx

HEMA treinkaartje: Dagretour voor 19 euro

VERLOPEN. Ook HEMA heeft weer een dagretour voor 19 euro. Inbegrepen is bovendien een hotdog en frisdrank bij de HEMA. Deze actie is te koop t/m 25 september, de treinreis moet uiterlijk op 20 november 2016 plaatsvinden.

Info & Bestel

Doordeweeks mag je alleen na 9.00 uur op pad. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen. Het betreft een dagretour, geldig op een traject naar keuze. Bij het verzilveren bepaal je waar je naartoe wilt en op welke dag. Dat hoef je nog niet op te geven bij aankoop. De dag loopt bij NS door tot 4.00 uur in de ochtend, dus je mag (indien er treinen rijden) ook na 0.00 uur terug reizen.

Deze actie lijkt erg op de actie van de Spoordeelwinkel. Er zijn een paar kleine verschillen. Bij het HEMA-treinkaartje kun je ook t/m 20 november nog verzilveren, terwijl bij de Spoordeelwinkel 31 oktober de laatste dag is dat er gereisd kan worden. De verkoopperiode is bij de Spoordeelwinkel dan wel weer wat ruimer dan bij de HEMA.

Wat verder handig is om te weten is dat het HEMA-treinkaartje niet geldig is in Thalys. Bij Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE dien je naast het HEMA-dagretour nog een toeslag te kopen. Als op jouw route (deels) treinen rijden van Arriva, Veolia, Breng, Syntus en Connexxion, dan mag je daarvan gebruik maken.

Deze aanbieding kun je online kopen op de website van de HEMA.