fbpx

Hema treinkaartje met lunch naar enkele steden (oktober 2014)

Wil je goedkoop per trein naar Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen of Maastricht? Dan kan je gebruikmaken van het Hema treinkaartje + lunch voor slechts 20 euro. Soms kan je echter nog goedkoper reizen met een treinactie van de Spoordeelwinkel van NS.

Hema verkoopt het treinkaartje + Lunch (ook online) t/m 26 oktober 2014. Daarbij geldt op = op. Je reist vanaf een zelfgekozen station naar Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Maastricht. De reis moet plaatsvinden tussen 13 oktober 2014 en zondag 4 januari 2015. Van maandag t/m vrijdag is het Hema-treinkaartje alleen geldig na 9.00 uur, in het weekend de gehele dag. Je krijgt via Hema een voucher voor een e-ticket. Het treinkaartje moet je zelf uitprinten.

Spoordeelwinkel
Wil je naar Amsterdam? Dan is misschien deze actie van de Spoordeelwinkel interessanter. Voor 19 euro krijg je dan een treinkaartje + GVB dagkaart voor bus en tram + Van Dobben croquet en drankje. Ook daar geldt: op = op. Naar Den Haag heeft de Spoordeelwinkel eveneens een treinkaartje voor 19 euro (of 14 euro voor vaste klanten van NS). Naar Groningen betaal je bij de Spoordeelwinkel drie euro meer, maar krijg je toegang tot het Groninger museum.

Voorwaarden Hema-treinactie
De voorwaarden van de Hema-treinkaartjes komen redelijk overeen met die van de Spoordeelwinkel. De verkoop en gebruikperiode wijkt echter af. In beide gevallen heb je bij Intercity Direct (tussen Schiphol – Rotterdam) en ICE een toeslagbiljet nodig. In de Thalys mag je niet reizen.