fbpx

Ik reis graag met de trein

04 okt 2008 17:37

 Esther Roelofs stuurt haar reactie, nadat Treinreiziger.nl in de krant stond. Een reiservaring van Esther Roelofs.

Hier mijn reactie op het artikel in de krant van vandaag. Ik ben om 19.30 uit Leiden vertrokken. Er werd niet in de trein doorgegeven dat we op een ander perron zouden aankomen.

Via het inlichtingen bord kwam ik er achter dat ik naar een ander perron moest (normaal niet) en door snel te reageren, kon ik de doorgaande trein naar Deventer gelukkig nog halen.

Ondanks dat de trein regelmatig langzamer reed dan normaal was hij wel op tijd in Deventer, wardoor ik de aansluitende bus kon halen. Een ander positief punt is dat je altijd op het perron kunt zien of een trein vertraging heeft of niet en dat moet je bij de bus nog maar afwachten!

Succes met de site en ik reis graag met de trein

Esther Roelofs