fbpx

In beeld: Sesamstraat mee in de trein

04 aug 2011 14:30

Ter promotie van de familievoorstelling ‘Het mooiste van Sesamstraat’ reisden Bert, Ernie, Tommie en Elmo vandaag met NS door het land. Op station van Haarlem, Utrecht en Enschede gaven ze bovendien een optreden. Niet alleen voor kinderen blijkt een overwachte ontmoeting met Sesamstraat een leuke verassing, ook volwassenen vonden het prachtig.

Met de NS Tour viert Sesamstraat ook het 35 jarig bestaan in Nederland. Het programma is inmiddels zo´n begrip dat iedereen het kent en het niet meer weg te denken valt. En dat valt te merken. Binnen een mum van tijd komt jong en oud toegestroomd als de bekende Sesamstraat figuren zich vertonen in de stationshal. Bijvoorbeeld in Utrecht. Niet alleen kinderen willen op de foto met Bert of Ernie, ook volwassenen blijken maar wat graag op de foto te willen.

 

In het stationshal van Utrecht werd er ook een optreden gegeven. Bert, Ernie, Tommie en Elmo dansden in de stationshal de Boekoeroe gedanst, de titelsong van de voorstelling en de single van het album. Vanaf morgen (vrijdag) is de cd ook te koop in de winkel en via iTunes.

Wie de voorstelling "Het mooiste van Sesamstraat" wil zien, kan kijken terecht op www.sesamstraattheater.nl voor de volledige tourlijst.

 

Hieronder een video, gemaakt door Erik Schaddelee, in Enschede (mogelijk eerst reclame). Onder de video een fotoreportage. De foto´s op Utrecht zijn gemaakt door onze redactie, de foto´s van Enschede zijn eveneens door Erik Schaddelee gemaakt. 

Ernie, Bert, Tommie en Elmo komen aan op station Utrecht.

Op station Utrecht wordt er een optreden gegeven.

Bert bij de gele vertrektaten.

Tommie bij het grote blauwe bord op Utrecht Centraal

Elmo op station Utrecht.

Ernie en Elmo onderweg naar het perron waar straks de trein naar Enschede zal vertrekken.

 

Tommie en Bert wachten op de trein naar Enschede, maar een jongentje in de trein naar Den Haag merkt zijn idolen op. Hij roept snel Tommie en Bert voor een omhelsing.

Bert is klaar voor vertrek, en zwaait naar zijn fans.

Tommie en Bert in de trein naar Amersfoort en Enschede, ze komen even bij van het optreden.

Bert in de stiltecoupé.

Ook Ernie en Elmo zitten in de trein.


Ondestaande foto´s zijn gemaakt bij aankomst in Enschede. Alle onderstaande foto´s zijn gemaakt door Erik Schaddelee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *