fbpx

Kruidvat Dagkaart Weekend voor 14 euro (najaar 2016)

VERLOPEN. Vanaf dinsdag 27 september verkoopt Kruidvat weer goedkope treinkaartjes! Het gaat om een NS-dagkaart die één dag te gebruiken is in het weekend. Kruidvat verkoopt de treinkaartjes net als voorgaande keren voor 14 euro per stuk. Ze zijn te gebruiken t/m 1 januari 2017. 

Wie een Kruidvat Voordeelkaart heeft kan met 150 punten het treinkaartje zelfs voor 12,49 euro kopen. De spaarpunten zijn alleen via de winkel in te wisselen. De dagkaart is vanaf dinsdag 27 september ook online verkrijgbaar. De treinreis moet plaats vinden voor of op 1 januari 2017. De treinkaartjes zijn alleen op feestdagen te gebruiken als de feestdag op een zaterdag of zondag valt. 

Met een dagkaart kan er kriskras door Nederland gereisd worden. De treinreis moet op een zaterdag of een zondag plaats vinden. Wie gebruik wil maken van Intercity Direct moet tussen Schiphol – Rotterdam (v.v.) een toeslagkaartje erbij kopen. Alle reguliere intercity´s zijn toeslagvrij. De reguliere intercity is op dit traject ongeveer een half uur trager dan de Intercity Direct.

Ook voor binnenlandse reizen met ICE moet er een toeslag betaald worden. In de Thalys is het treinkaartje NIET geldig. Een treinkaartje is bij NS altijd (tenzij anders vermeld) geldig tot 4:00 uur de volgende ochtend. Op de meeste trajecten rijdt de laatste trein ruim voor die tijd. 

Belangrijk om verder te weten: in het weekend wordt er relatief vaak gewerkt aan het spoor. Check daarom altijd voor vertrek de dienstregeling. Werkzaamheden horen vanaf 10 dagen voor vertrek in de reisplanner verwerkt te zijn.

Vinitha uit Winterswijk heeft deze actie als eerste (op 16 september) bij onze redactie gemeld, zij wordt beloond met een gratis treinkaartje.

0 0 stemmen
Artikel waardering
4 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bivika
6 jaren geleden

retoure

Bivika
6 jaren geleden

goede reis

Marianne
6 jaren geleden

Ik ben Marianne Claassen en heeft 2dagretoer gekocht bij de kruitvat de datum is5 augustus hoe moet ik dat doen

EKHLAS
6 jaren geleden

Ik ben ekhlas alsaify, Graag wil deze actie hebben omdat het de eerst keer van mij is . Ik heb niet besteld maar ik moet nog doen.

Met vriendelijke groeten ekhlas alsaify