fbpx

Kruidvat treinkaartje voor het weekend (februari 2015)

Kruidvat verkoopt weer goedkope treinkaartjes! Voor 13,99 euro krijg je een dagkaart tweede klas, te gebruiken op een zaterdag of zondag. Je mag slechts twee dagkaarten kopen. Wil je vaker op pad? Dan is het seizoensretour van NS interessanter: dan krijg je 3 treinkaartjes voor het weekend voor 33 euro, dus 11 euro per stuk. Het seizoensretour is bovendien voor een kleine meerprijs van 3,33 euro per kaartje ook geldig in de 1e klas!

Maar als je maar één goedkoop treinkaartje nodig hebt, dan kun je beter bij Kruidvat een dagkaart kopen. Bovendien heeft een dagkaart als voordeel dat je niet gebonden bent aan een zelf gekozen traject, maar heel Nederland door kunt.

De treinkaartjes zijn vanaf nu online te koop, vanaf 3 februari in de winkels. De verkoopperiode loopt t/m 22 februari. Maar: bij deze aanbieding geldt: op = op. Met de dagkaart kun je vanaf 7 februari tot en met 24 mei 2015 één zaterdag of zondag onbeperkt reizen. Anders dan op het treinkaartje staat, mag je ook op feestdagen reizen, mits deze op een zaterdag of zondag vallen. Dus reizen op 1e Paasdag of 1e Pinksterdag is geen probleem.

Het Kruidvat-treinkaartje is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, BRENG, Connexxion, Syntus en Veolia. Je geen ov-chipkaart nodig: het voordelige treinkaartje wordt geleverd op een wegwerp-chipkaart. Per reis moet je in- en uitchecken. Alleen bij Connexxion kan je niet in- en uitchecken. Daar reis je op zicht. Wil je met ICE of met Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam? Dan betaal je een toeslag.

Koop je het Kruidvat treinkaartje online? Dan moet je rekening houden met verzendkosten. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 4 euro verzendkosten.

Wil je weten wanneer er weer een treinactie is? Meld je hieronder aan voor onze speciale treinactie-nieuwsbrief! 

Foto: Archief, er is nu geen ov-dagkaart