fbpx

Na veertig jaar weer met de trein

Ook H.A.W.Koet reageerde op het initiatief van Treinreiziger.nl. Hij werd positief verrast door de trein.

Ook ik lees praktisch dagelijks de negatieve reacties over NS en het ‘spoor’ wat niet direct aanspoort om de trein te nemen en heb ook altijd de auto of vliegtuig als vervoermiddel gekozen.
Voor een korte reis naar München stond ik voor hetzelfde dilemma en dacht: dit keer neem ik de trein en zie wat het wordt. Nou, het werd fantastisch, wat een verademing, de rust, niet te hoeven inchecken, uren van tevoren aanwezig moeten zijn, etc.etc.
 
De stoelen, de ruimte en de bediening in de 1e klas ICE zijn beter dan bij menige vliegtuigmaatschappij. De treinen reden op de seconde nauwkeurig, heen en terug. Als ik niet naar de USA of Australië moet ziet u mij, na 40 jaar, terug op het ‘spoor’.