fbpx

Normale dienstregeling bij Veolia

22 dec 2010 22:38

De treinen van Veolia Transport Limburg op de Maaslijn en de Heuvellandlijn rijden de komende dagen volgens de reguliere dienstregeling, dat benadrukt het spoorbedrijf in een persbericht. Veolia is verrast door een bericht van de Nederlandse Spoorwegen, die aangeven volgens een zondagdienstregeling te rijden. Veolia past de dienstregeling niet aan.

Ook vorig jaar lieten de regionale vervoerder verrast te zijn door de communicate van de Nederlandse Spoorwegen, meerdere dagen gaf de Nederlandse Spoorwegen een negatief reisadvies af, terwijl de regionale treinen via normale dienstregeling reden. Dat was voor Arriva directeur Anne Hettinga reden om tegen de NS uit te vallen.

Ook nu zijn er nauwelijks aanpassingen bij de regionale vervoerders. Wel zijn er af en toe geplande aanpassingen. Zo geldt van maandag 27 tot en met vrijdag 31 december de Veolia-vakantiedienstregeling.

"Als gevolg van een grondig pakket wintermaatregelen is Veolia Transport Limburg in staat de dienstregeling ondanks de slechte weersomstandigheden volledig uit te voeren", zo schrijft de vervoerder in een persbericht. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *