fbpx

NS dagretour + Hema-hotdog: 19 euro (najaar 2015)

Ook Hema blijkt al eventjes een aanbieding te hebben met goedkope treinkaartjes. Het gaat om een NS Dagretour + Hema hotdog en frisdrank voor maar 19 euro. Deze aanbieding is slechts tot en met zondag 8 november te koop. Reizen kan t/m 17 januari 2016. Doordeweeks alleen geldig na 9:00 uur ´s ochtends.

In het weekend is de aanbieding de hele dag geldig. Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Na aankoop krijg je eerst een voucher. Binnen de geldigheidsperiode kun je de voucher vervolgens inwisselen voor een treinkaartje. Pas dan bepaal je wie er met het treinkaartje gaat reizen, op welke dag en op welk traject. Het e-ticket dien je uit te printen.

De Hema-hotdog en frisdrank kan je halen bij vestigingen met een take-away of bij de HEMA stationswinkel met take-away. Het Hema-treinkaartje wordt niet verkocht op vestigingen op treinstations. Zoals gebruikelijk kun je ook reizen met alle andere treinvervoerders op jouw route (Arriva, Veolia, Connexxion, Syntus, Breng). Bij Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE moet je een toeslag betalen. Het ticket is niet geldig in Thalys.