fbpx

NS-Dagretour met lunch goedkoop via Hema (najaar 2013)

Hema heeft een treinactie. Niet voor een dagkaart, maar voor een dagretour naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen of Maastricht. Inbegrepen is ook een lunch in de door u gekozen stad. Het NS-dagretour met lunch wordt bij Hema aangeboden voor maar 20 euro.

De actie is verkrijgbaar van maandag 14 oktober t/m zondag 27 oktober 2013. Bij aankoop krijgt u een couponcode voor een e-ticket. Voor 30 november 2013 moet deze couponcode ingewisseld worden voor een e-ticket. U kunt bij het inwisselen een reisdatum selecteren tot 31 en met dinsdag 31 december 2013.

De NS-dagretours worden niet verkocht op Hema vestigingen op stations. De reis mag op maandag tot en met vrijdag na 9:00 uur beginnen, in het weekend mag de reis ook voor 9:00 uur beginnen. Er zijn geen beperkingen in de middagspits.

Anders dan bij de goedkope dagkaarten is deze actie uitsluitend geldig in NS-treinen en dus niet in de treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Het NS-dagretour is met een toeslag ook geldig op binnenlandse trajecten van ICE en Fyra.

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nijsten
2 jaren geleden

haal die oudere dingen even van het internet af aub
Onhandig!