fbpx

NS met topkok in actie voor Haïti

19 jan 2010 14:55

Aanstaande donderdag 21 januari is de landelijke actie voor Giro 555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Goede initiatieven worden door radio, tv en diverse particuliere organisaties opgepakt en uitgevoerd. NS heeft samen met Jonnie Boer, chef-kok van restaurant De Librije in Zwolle een actie opgezet om geld in te zamelen, alles ten behoeve van de slachtoffers van de aardbeving.

Donderdag 21 januari om precies 11.30 uur geeft de NS het fluitsignaal voor de aftrap van deze actie. Samen met Jonnie en Thérèse Boer gaan medewerkers van Servex (dochterorganisatie van NS) op het station in Zwolle (hoofdstad van de Smaak) snert verkopen uit de keuken van Librije’s Food on Tour. De reizigers mogen tegen elk willekeurig bedrag een kop snert ‘doneren’. ‘Elke euro is welkom, maar het liefst zien wij de grote bedragen in de doneerton verdwijnen voor de slachtoffers’, aldus Jonnie Boer.

Het geld dat wordt opgehaald komt ten goede aan Giro 555 van de Samenwerkende Hulp Organisaties. Aangezien er enorm veel geld nodig is om de inwoners van Haïti te helpen en te ondersteunen, verhoogt NS het eindbedrag. Reizigers, pers en natuurlijk ook de inwoners van Zwolle zijn tussen 11.30 en 15.00 uur van harte welkom op het station.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *