fbpx

NS sluit raamovereenkomst met Consolid voor inhuur rijdend personeel

05 sep 2012 13:53

De Nederlandse Spoorwegen heeft een raamovereenkomst afgesloten met detacherings- en uitzendorganisatie Consolid. Door deze overeenkomst wordt het mogelijk om gekwalificeerde machinisten en conducteurs van Consolid Rail te laten werken bij NS Reizigers, NS International en Nedtrain.

Consolid Rail levert sinds 2010 flexibel inzetbaar personeel aan de meeste regionale personenvervoerders en goederenvervoerders. Daarnaast leidt Consolid nieuwe machinisten op voor de spoorsector. NS houdt ook de komende jaren behoefte aan conducteurs en machinisten.

Dennis Mortier, directeur/eigenaar Consolid: ‘Wij zijn trots om leverancier te worden van de grootste spoorvervoerder van Nederland. Wij hebben bewezen een betrouwbare leverancier te zijn. Naast de gekwalificeerde medewerkers die al in dienst zijn bij ons, is de werving voor nieuw personeel al opgestart. Onze jarenlange ervaring op het gebied van recruitment in de vervoersbranche zetten wij optimaal in. Ook starten wij op 3 september, in samenwerking met ROC Eindhoven en RDP Services, de eerste BBL-opleiding in Nederland.’