fbpx

NS Weekend Vrij met 45 procent korting via Rover

Wie nu voor slechts twintig euro lid wordt van Rover, krijgt bij NS 360 euro korting op een NS Weekend Vrij abonnement. Voor slechts 35 euro per maand reist u ieder weekend (vanaf vrijdagavond 18:30 uur) onbeperkt in de 1e klas! Normaal is dit 65 euro. Dankzij de gigantische korting bent u goedkoper uit dan de 2e klas, want daar betaalt u normaal 40 euro per maand voor.

Voordelen Rover-lidmaatschap:

  • Gratis minispoorboekje 2013
  • Gratis spoorkaart 2013 (gedrukte versie)
  • Blad De Reiziger, 6x per jaar (digitaal, niet via de post)
  • U steunt Rover in de strijd voor beter openbaar vervoer.
  • Profiteer van kortingen via Company Discount
  • Tot 360 euro korting op een NS Weekend Vrij Abonnement (1e klas)!
  • Via Treinreiziger.nl extra voordelig! Nu slechts voor 20 euro (één jaar, Rover-Light lidmaatschap).

NS Weekend Vrij actie
Speciaal voor nieuwe Rover-leden heeft NS een actie met het Weekend Vrij abonnement. Ieder weekend mag u vanaf vrijdagavond 18:30 uur tot en met maandagmorgen 4:00 uur ´s ochtends onbeperkt met de trein door Nederland, in de 1e klas! Dit aanbod geldt niet alleen bij NS, maar bij alle vervoerders. De kaart is echter niet te gebruiken in de Thalys en bij de Fyra moet u nog wel een toeslag aanschaffen. Heeft u ook een partner? 

Op werkdagen met 40 procent korting!
Ook soms doordeweeks met de trein? Met het Weekend Vrij abonnement krijgt u ook op werkdagen 40 procent korting (maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 16.00 uur en 18.30 – 6.30 uur). Die korting geldt niet alleen voor u, maar ook voor maximaal drie meereizende personen. 

Neem uw kinderen gratis mee!
Heeft u (klein)kinderen onder de 12 (tot en met 11)? U kunt voor hen gratis het prodduct Kids Vrij bestellen, waardoor kinderen die al een eigen OV-chipkaart hebben gratis kunnen meereizen. 

Voorwaarden
Deze NS Weekend Vrij actie geldt alleen voor nieuwe abonnementen die afgesloten worden tot en met 17 juli 2013. U kunt alleen gebruik maken van het aanbod als u voor twintig euro lid wordt van Rover. Na één jaar is NS Weekend Vrij per maand opzegbaar en betaalt u de normale prijs van 65 euro per maand. Zie ook hier de voorwaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *