fbpx

Seizoensretour: 3 treinkaartjes voor 33 euro (ook in 2017)

  • Ook in 2017 kun je hier weer het Seizoensretour kopen. De informatie hieronder is gebaseerd op 2016, check ons nieuwe artikel over het Seizoensretour 2017, of kijk op ns.nl

VERLOPEN. Er zijn weer goedkope treinkaartjes! Drie treinkaartjes voor het weekend voor slechts 33 euro. Omgerekend is dat slechts 11 euro per treinkaartje. De bedoeling is dat je per seizoen één treinkaartje gebruikt. Wil je 1e klas reizen? Dan betaal je 43 euro voor drie treinkaartjes: omgerekend dus 14,33 euro per treinkaartje. .

De treinkaartjes zijn te koop via de Spoordeelwinkel van NS. Je hoeft bij de aankoop nog niet te bepalen wie reist of wanneer en waar er gereisd wordt. Dat doe je pas als je een treinkaartje verzilvert. Je bepaalt per keer het reistraject. Het is dus mogelijk om iedere dagretour te gebruiken voor een andere bestemming.

Volgens de voorwaarden kun je één treinkaartje gebruiken in maart, april of mei; één in juli of augustus; en één in oktober of november.

Drie treinkaartjes:

  • Dagretour 1: reis een zaterdag of zondag in maart, april of mei
  • Dagretour 2: reis een zaterdag of zondag in juli of augustus
  • Dagretour 3: reis een zaterdag of zondag in oktober of november

Zoals de naam aangeeft moet de heen- en terugreis op dezelfde dag plaats vinden. Wel kun je laat in de avond of begin van de nacht terugreizen. Een treinkaartje is namelijk geldig tot de volgende ochtend 4.00 uur. Als je laat reist: check goed hoe laat de laatste trein gaat.

seizoens_voorstel.jpg

De goedkope treinkaartjes zijn zoals gebruikelijk niet geldig in Thalys. Bij ICE en Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) dien je een toeslag te betalen. Je kunt echter ook gewoon gebruik maken van de reguliere Intercity zonder toeslag. Verder mag je wel de treinen gebruiken van Arriva, Syntus, Connexxion, Veolia of Breng (als die vervoerders op het door jouw gekozen traject actief zijn).

De actie is te koop in maart en april 2016. Daarbij geldt: op = op. De treinkaartjes worden geleverd als e-ticket. Deze moet je zelf uitprinten. Tonen op een smartphone is niet voldoende. Het is de bedoeling dat alle treinkaartjes door dezelfde persoon worden gebruikt.

Wat is het goedkoopste treinkaartje voor uw reis? 

Verdien een gratis dagkaart
Zie je een goedkoop treinkaartje waarmee je door heel Nederland kunt reizen en deze staat niet op onze website? Tip onze redactie dan via redactie@treinreiziger.nl. De eerste die de actie meldt krijgt een gratis treinkaartje. Treinacties van de Spoordeelwinkel zijn uitgezonderd. Check hier de voorwaarden. (Let op: er worden ook valse e-mails verzonden over gratis treinkaartjes. Daarmee hebben we niets te maken.)


Gratis nieuwsbrief goedkope treinkaartjes
Ongeveer 1x per maand

0 0 stemmen
Artikel waardering
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
L.Coolen
7 jaren geleden

IK heb de seizoenkaartjes voor vier personen betaalt, en toen heb ik de e mail ontvangen met de twaalf codes, daar werd gevraagd om die te verzilveren maar ik weet nog niet welke datum wij willen reizen. Daar werd n.l.wel om gevraagd. Kunt U mij zeggen wat ik eventueel verkeerd heb gedaan?

Hildebrand
7 jaren geleden
Antwoord aan  L.Coolen

De codes hoeft u pas te verzilveren als u gaat reizen. Dat hoeft u dus nog niet nu te doen.

Hildebrand
7 jaren geleden

Alleen te gebruiken in het weekend, maar er is dan geen tijdsbeperking. Dus ook voor 9u.

Aldje Mennen
6 jaren geleden
Antwoord aan  Hildebrand

Hallo, ik ben de gegevens kwijt van de spoordeewinkel. Ik heb het seizoensretour 2 keer besteld. De eerste twee zijn verbruikt, de volgende twee zijn voor deze maand maar ik kan niks uitprinten. Ik stuur het ordenummer: 0020001555299913. Spoordeelwinkel 14590592. Ik hoop dat u mij kunt helpen. B.v.d.

G.Pelleboer
6 jaren geleden

waarom kan ik alleen maar in het weekens reizen met een seizoenkaart.

In de zomer kan het toch ook in de week ?

De kaart van het voor- en najaar begrijp ik …

Erna de Vries
6 jaren geleden

Goedemiddag,
helaas is de mail met daarin de gegevens voor de
tickets verwijderd (gr) Kunt u de mail nogmaals sturen. Details van het bankafschrift kan ik u nog doen toekomen. Ik heb 1x gereisd met 1 ticket.

Annie Griep
6 jaren geleden
Antwoord aan  Erna de Vries

Hallo, Ik weet niet meer zo goed hoe je het nummer kunt verzilveren van seizoenretour.
een van de nummers is 14670056 maar die kan ook wel al verzilverd hebben.
De gegevens kan ik niet meer vinden, dus help.
Het staat op Annie Griep of op Mekel-Griep.