fbpx

Sneldichters helpen met laatste gedichten van reizigers

01 dec 2009 15:59

Arriva en Sinterklaas werken samen zodat alle inwoners van de regio Waterland op tijd hun cadeautjes krijgen op pakjesavond. Zo zet Arriva onder andere op vrijdag 4 december een speciale gedichtenbus in waar reizigers de laatste gedichten voor pakjesavond kunnen laten maken. Sinterklaas heeft laten weten erg blij te zijn met de extra hulp. Als dank delen speciale buspieten op 4 december een cadeautje uit aan de kinderen.

De gedichtenbus rijdt op vrijdag 4 december door Purmerend. Komt u deze speciale gele schoolbus tegen, steek dan uw hand op, stap naar binnen en de sinterklaasdichters maken uw laatste sinterklaasgedichten af. Dat scheelt Sinterklaas weer een avondje rijmen. Om ook alle reizigers buiten Purmerend een presentjes te geven, krijgen alle hulp sint en pieten die op 5 december tussen 10.00 en 15.00 uur met Arriva in de regio Waterland reizen, gratis toegang! Tip aan de sint en pieten: wees creatief!

En dat is nog niet alles. Alle kinderen uit Waterland mogen tot en met 5 december een zelfgemaakte tekening inleveren bij het Arriva-loket op het Tramplein in Purmerend. Sinterklaas heeft alvast 100 kleine cadeautjes voor deze kunstenaars achtergelaten.

Met deze sinterklaasactie wil Arriva laten zien dat reizen met de bus zo gek nog niet is.