fbpx

Speciaal Zwarte Cross OV-ticket van Syntus en TripTicket

13 jul 2009 12:59

Bezoekers van de Zwarte Cross kunnen op 24, 25 en 26 juli eenvoudig en goedkoop met het openbaar vervoer naar de Zwarte Cross reizen. Voor slechts €10,- per persoon reist men met alle Syntus treinen en bussen naar station Lievelde.

Vanaf daar rijden speciale pendelbussen van TripTicket naar de ingang van het festivalterrein. Deze pendelbussen sluiten aan op de aankomende en vertrekkende treinen van en naar Zutphen en Winterswijk. Het Zwarte Cross OV-ticket is tevens geldig op deze pendelbussen en is online te koop en geldt als retourticket.

Tevens is het mogelijk alleen een retourkaartje voor de pendeldienst van station Lievelde naar het festivalterrein te kopen. Dit kaartje kan online worden aangeschaft en kost €3,50. Op www.zwartecross.nl is een speciale pagina gewijd aan openbaar vervoer. Via deze site kan een reisadvies worden opgevraagd en een OV-Ticket of pendelticket worden aangeschaft. Betaling geschiedt via de betaalmodule iDeal. Ook is het kaartje te koop via www.tripticket.nl en www.syntus.nl.
Syntus brengt dit vervoerbewijs in samenwerking met TripTicket op de markt. TripTicket biedt vervoeroplossingen aan voor evenementbezoekers in samenwerking met organisatoren, locaties en ticketverkopers. TripTicket is in 2007 gestart en heeft vorig jaar ruim 7.000 bezoekers vervoerd naar verschillende concerten en festivals. Tripticket kent nominaties voor de van A naar Beter prijs 2007 en Innovatie Top100 in 2008.