fbpx

Super aanbieding voor Thalys Parijs voor reizen uit België

18 mei 2010 11:36

Voor slechts € 25 euro met twee personen naar Parijs. Dat is dus slechts € 12,50 per persoon. Dat kan gedurende de Thalys Happy Hours van de Belgische spoorwegen (NMBS). Het tarief is beschikbaar vanuit Brussel, Oostende, Gent, Luik en Brugge. Vanaf Antwerpen is de aanbieding ook geldig, maar dan is de prijs € 29 euro voor twee personen.

De aanbieding wordt alleen gepromoot onder nieuwsbrieflezers van Thalys en NMBS, waarmee de actie zich vooral richt op de vaste klanten. De super aanbieding van de Thalys naar Parijs is alleen te boeken van 18 mei tot en met donderdag 20 mei, en uitsluitend tussen 17:00 uur en 21:00 uur. De reis moet plaats vinden tussen 18 juli en 29 augustus. De Thalys Parijs aanbieding is verder enkel te boeken via internet en er geldt een beperkte beschikbaarheid. 

De aanbieding kan alleen gebruikt worden voor 2, 4 of 6 personen en treintickets zijn niet inwisselbaar. De actie twee voor de prijs van één is ook beschikbaar voor Comfort 1. Wie vanuit Nederland van de aanbieding gebruik wil maken, moet nog een treinticket naar Antwerpen of Brussel bijkopen.