fbpx

Treinactie: 18 euro retour met de trein (zomer 2015)

VERLOPEN / ZIE HIER EEN ALTERNATIEF (t/m 31 augustus, 22 euro pp). Met de trein op stap? De Spoordeelwinkel heeft weer een goedkoop treinkaartje met koffie en gebak. Het gaat om de La Place Tour. Deze is verkrijgbaar en te gebruiken t/m 23 augustus 2015 (OP = OP).

Hoe werkt het?
Bij de Spoordeelwinkel koop je de actie online. Je krijgt dan een vouchercode die je kunt inwisselen op ns.nl. Pas bij het inwisselen kies je het traject en de datum waarop je wilt reizen. De persoonsgegevens van de reiziger hoef je ook dan pas in te vullen. Voor de koffie en gebak krijg je een apart e-ticket. Je moet de e-tickets zelf uitprinten en ze zijn alleen geldig in combinatie met een legitimatiebewijs. 

Is dit kaartje ook geldig bij andere vervoerders?
Ja, dit treinkaartje is niet alleen geldig bij NS maar ook bij Veolia, Syntus, Connexxion, Breng en Arriva. Dat geldt echter alleen als die vervoerders treinen hebben rijden op (een deel van) jouw gekozen traject. Tussen Schiphol en Rotterdam v.v. moet je bij Intercity Direct wel een toeslag betalen. Ook voor ICE moet je een toeslag binnen Nederland betalen. Alleen in de Thalys is je treinkaartje niet geldig.

Welk treinkaartje past het beste bij je treinreis? Gebruik onze prijsvergelijker!

 

Waar kan ik koffie met gebak krijgen?
Bij La Place. Voor de koffie en gebak krijg je direct een apart e-ticket in uw e-mail. Die moet je uitprinten. Inwisselen kan alleen op de reisdag van je treinreis. Bij La Place Express op de NS-stations krijg je een gevulde koek of appelflap in plaats van gebak. Verder is de aanbieding niet in te wisselen bij bedrijfsrestaurants, Koninklijke Bibliotheek Den Haag, op Schiphol en bij evenementen. 

Wat is een verschil tussen een dagkaart en een dagretour?
Bij een dagretour, zoals bij deze actie, geef je vooraf aan op welk traject je gaat reizen. Je mag dan op die route reizen. Uiteraard mag je eventueel bij werkzaamheden omreizen via het officiële omreisadvies. Op het gekozen traject hoeven geen rechtstreekse treinen te rijden.
Bij een dagkaart hoef je niet op te geven op welk traject je gaat reizen en mag je kris, kras door Nederland. 

Tot hoe laat kan ik terug reizen?
Je treinkaartje is geldig tot 4:00 uur ´s ochtends, je kunt dus ook ´s nachts terug reizen. Natuurlijk moet je wel checken of op jouw traject ´s nachts treinen rijden.

Wanneer komen er nieuwe aanbiedingen?
Meld je hieronder aan voor onze speciale treinactie-nieuwsbrief! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *